Idomu ir man kaip su mano bilioteniu bus, ryt nuotrauka pedos vaziuosiu pasidaryt. Pas ortopeda spalio 24 uzsirasiusi.o spalio 25 sueis 6savaites kaip po operacijos. Tai turbut jis nuspres ar reikia test ir ar reikia rebilitacijos.
Tai jus bilioteni daugiau nei 6sav. Man israse buvo surasyta: neminti pilnu svoriu 6sav, intarpas tarp pirstu 6sav , ro kontrole po 6sav ir sprendimas del metalu konstrukciju salinimo. Tai as kaskaip anksciau ir nesirasiau pas ortopeda.
Kalbejau su viena moterim ji operavosi pas Makulaviciu northway klinikoj tai jai siulus iseme po 3 savaiciu, i i darba isejo po 7 sav biliotenio ir sake jau leido laisvai autis normalius batus. Zinoma ji dirba degalines vadove, gal del to.
Tegul nenusipaisto gydytoja. Po tokios operacijos as su abiem kojom biuletenius virs 3 menesiu turejau ir jokiu komisiju nereikejo, daktaras net neuzsimine (su abiem kojom turejau skirtingus seimos gydytojus). Cia gi ne sloga, o rimta operacija. Gal ji nemoka ar nezino kaip dokumentus tvarkyt.

Norejau paklausti del tarpupircio ideklo. Sakykit ar uztenka tokio prapletimui? Kai pas mane tie tarpai lb dideli ji uzsidejus nieko jid man nepraplecia.
Rinkitės L dydį. O jei yra galimybė, pirkit ne internetu, o gyvai parduotuvėje. Leidžia pasimatuoti ten.
Man L dydi ir pasiule, bet jis toks minkstas. Kad pas mane be ideklo panasus tarpas. Ar as kasko nesuprantu as su bintu lb pirsta istiesinu nei su juo.

Tai galbūt Jums reikia XL dydžio