Įkraunama...
Įkraunama...

Kojos nykščio kaulinė išauga

Jop tipo tikrina juos ir ilgus nedarbingumus kviečiasi į komisiją. ..ir aš pakliuvusi. Iš esmės taip aš antram ilgam nedarbingume šiemet ,bet pooperaciniai abu ....
Atsakyti

Idomu ir man kaip su mano bilioteniu bus, ryt nuotrauka pedos vaziuosiu pasidaryt. Pas ortopeda spalio 24 uzsirasiusi.o spalio 25 sueis 6savaites kaip po operacijos. Tai turbut jis nuspres ar reikia test ir ar reikia rebilitacijos.

Atsakyti
Mane operavo 08.02 ,tai kontrolei pas ortopeda buvo 09.04 ,o paskui jau šeimos gydytojo priežiūrai , seip tai kažkaip keistai kai viskas palikta šeimos gydytojams spręsti ,nei jie tų mūsų kojų apžiūri , nei nuotraukų nevertina. Teko pastebėti ,kad net nlb kai kurie susidure su tokiom operacijom
Atsakyti

Tai jus bilioteni daugiau nei 6sav. Man israse buvo surasyta: neminti pilnu svoriu 6sav, intarpas tarp pirstu 6sav , ro kontrole po 6sav ir sprendimas del metalu konstrukciju salinimo. Tai as kaskaip anksciau ir nesirasiau pas ortopeda.  :hmm:​ 

Atsakyti
Man buvo israse po operacijos nurodyta kada atvykti pas operavusi gydytoja. Na taip ne 6:savaitės , net neįsivaizduoju ,kaip galima grįžti į darbą ,gal į sėdimą su galimybe koja pakelti ,bet ir tai .... plius avalynė , dar ir dabar maloniai vaikščiociau su plačia slepete. Manau ir kitos gali pritarti , kad diskomforto netrūksta normaliam judėjimui. Neveltui sakoma, kad pusės metų reikia atsistatymui. Taip ,kad nueisiu as į tą komisiją , man sveikata svarbiau
Atsakyti

Kalbejau su viena moterim ji operavosi pas Makulaviciu northway klinikoj tai jai siulus iseme po 3 savaiciu, i i darba isejo po 7 sav biliotenio ir sake jau leido laisvai autis normalius batus. Zinoma ji dirba degalines vadove, gal del to.

Atsakyti
Tai aš manau kiekvienos atvejis yra skirtingas. Autis aš galėjau po 5 savaičių . Tik sakau tiesiai šviesiai aš išmesti turėjau visus batus .pėdos struktūra yra pakitusi , aišku ir rekomenduojama nebedeveti isdevetu batuka. Pas mane nemažai jau buvo iskrype ,jeigu laipsniais nuotraukose žiūrint . Ir tik dbr jau komfortiskiau jaučiuosi baruose , bet jie kedu tipo. O ir darbo pobūdžio skiriasi visu , su kedukais darbe negalėčiau bėgioti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vikuute: 01 spalio 2018 - 19:28
QUOTE(Vikuute @ 2018 10 01, 14:43)
Ne nu topų topas... Paskambino gydytoja ir pranešė ,kad jei penktadienį nenutraukia nedarbingumo ,teks į komisiją eiti pirmadienį...

Tegul nenusipaisto gydytoja. Po tokios operacijos as su abiem kojom biuletenius virs 3 menesiu turejau ir jokiu komisiju nereikejo, daktaras net neuzsimine (su abiem kojom turejau skirtingus seimos gydytojus). Cia gi ne sloga, o rimta operacija. Gal ji nemoka ar nezino kaip dokumentus tvarkyt. rolleyes.gif
Atsakyti

Norejau paklausti del tarpupircio ideklo. Sakykit ar uztenka tokio prapletimui? Kai pas mane tie tarpai lb dideli ji uzsidejus nieko jid man nepraplecia.

https://www.ortopedi...su-vienu-ziedu/

Atsakyti
QUOTE(grazivile @ 2018 10 04, 16:11)
<p>Norejau paklausti del tarpupircio ideklo. Sakykit ar uztenka tokio prapletimui? Kai pas mane tie tarpai lb dideli ji uzsidejus nieko jid man nepraplecia.</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.ortopedija.lt/parduotuve/pedos-apsaugines-priemones/silikoninis-tarpupirscio-pletiklis-herbi-feet-su-vienu-ziedu/'>https://www.ortopedija.lt/parduotuve/pedos-apsaugines-priemones/silikoninis-tarpupirscio-pletiklis-herbi-feet-su-vienu-ziedu/</a></p>

Rinkitės L dydį. O jei yra galimybė, pirkit ne internetu, o gyvai parduotuvėje. Leidžia pasimatuoti ten.
Atsakyti

Man L dydi ir pasiule, bet jis toks minkstas. Kad pas mane  be ideklo panasus tarpas. Ar as kasko nesuprantu  :hmm:​ as su bintu lb pirsta istiesinu nei su juo.

Atsakyti
QUOTE(grazivile @ 2018 10 04, 19:45)
<p>Man L dydi ir pasiule, bet jis toks minkstas. Kad pas mane  be ideklo panasus tarpas. Ar as kasko nesuprantu  hmm.gif​ as su bintu lb pirsta istiesinu nei su juo.</p>

Tai galbūt Jums reikia XL dydžio unsure.gif aš turiu tik paprastai tarp pirštų įstatomą įdėklą, neužmaunamą ir tokį užmaunamą. Tai tas paprastas šiek tiek storesnis, nei tas užmaunamas. Nors abu L dydžio.
Atsakyti