Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 11, 11:12)
Dabar su tais cesnakais  g.gif Visai susibalamutinau, skaiciau ,kad reikia laukti kol suzydes, tada skini, arba kai padaro dvi kilpas tas ziedas, arba kai issitiesia, tai kaip is tikruju  g.gif Pirmja karta auginu, o gal dabar jau galima? Ir ka is tu stiebu nuskintu jus darot? Galima juos sumalti ir su druska sumaisius slojikely laikyti, kaip prieskoni? Ar smulkiai pjaustyti, gal kas marinuojat?

cesnaku ziedkocius sumaliau su krapais,sudejau i buteli,dar idejau provanso zoleliu ir uzpyliau aliejum. man ant salotu labai skanu vietoj paprasto uzsipilt. o kas liko su druska sumaisiau ir i stiklaini. puikiai tinka sriuboms smile.gif
Atsakyti
ka daryti - mano cesnakai puna? jau kokiu 6 isroviau ir ismeciau... visai nugelto, o isrovus ir minksti... matyt dregmes per daug...ar cia kita problema? jau visa mulcia nuemiau ir supurenavau, bet pas mus vel lietu pranesa doh.gif galvojau ko dar jiems galiu padeti g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 19, 10:17)
būtinai parodysiu  smile.gif  Juokingi tokie, kaip pingvinukai.

Ant supynių biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 06 19, 17:16)
ka daryti - mano cesnakai puna? jau kokiu 6 isroviau ir ismeciau... visai nugelto, o isrovus ir minksti... matyt dregmes per daug...ar cia kita problema? jau visa mulcia nuemiau ir supurenavau, bet pas mus vel lietu pranesa  doh.gif  galvojau ko dar jiems galiu padeti  g.gif ...

Greičiausiai koks grybinis susirgimas, o kai drėgna, tai ir pasireiškia greičiau. mano česnakai kasmet serga šia liga. Reiktų sveikos sėklos, bet nėra iš kur gauti, tai ir sodinu kasmet daugiau nei reiktų, nes dalis neišdygsta, dalis nunyksta augdami, česnakas išleidžia stiebą, paskui apvysta, kai išraunu-apipuvusi ir visai neišsivysčiusi skiltelė.

Siųskit visą lietų pas mus, kam perteklius, mielai priimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 19, 17:58)
Siųskit visą lietų pas mus, kam perteklius, mielai priimu biggrin.gif

siūlau nuplauti automobilį, išplauti langus ar pnš. - lietus garantuotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 19, 16:46)
Ant supynių  biggrin.gif ?

maži dar, neužsikars smile.gif Ir šiaip jau toookie baikštūs unsure.gif Net nufotkint sunkiai gaunasi, bėga visi į kampą, stovi susigrūdę, vargšiukai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
ojei, tikrai, kad vargsiukai unsure.gif . nu bet paskui tai Rojuje ganysis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 06 19, 10:59)
čia vietoj bėgikių, aplink daržus nuskabo ir krūvelėm trąšų palieka [/url]

wub.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 06 19, 18:48)

wub.gif Kažin, kiti paukščiai nenuskriaus šių pukuotukų?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 06 19, 18:07)

wub.gif Kažin, kiti paukščiai nenuskriaus šių pukuotukų?

neee, prie kitų neleisiu, kol gerokai nepaaugs. Tikrai skriaustų. Galvojau sode juos paleist, ten aptverta, galėtų karaliaut. Bet kad tokie nedidukai, baisu, kad koks svetimas katinas nepagautų. Reiks galvot kažką.
Papildyta:
QUOTE(Vobla @ 2014 06 19, 17:50)
nu bet paskui tai Rojuje ganysis smile.gif

tik kaži kaip aš juos gaudysiu biggrin.gif Sprinteriai tikri. Galvojau šiandien paleist pas vyrą ceche palakstyt, bet kai pažiūrėjau, kaip jie laksto, greit persigalvojau biggrin.gif Kol kas didelėj dėžėj treniruojasi.
Papildyta:
QUOTE(tany @ 2014 06 19, 16:16)
ka daryti - mano cesnakai puna? jau kokiu 6 isroviau ir ismeciau... visai nugelto, o isrovus ir minksti... matyt dregmes per daug...ar cia kita problema? jau visa mulcia nuemiau ir supurenavau, bet pas mus vel lietu pranesa  doh.gif  galvojau ko dar jiems galiu padeti  g.gif ...

tai va ir pas mane kažkas panašaus. Ką dariau - jokio rezultato.
Nors pas mane česnakų daug prisodinta, valgymui tikrai kažkas turėtų likt smile.gif
Atsakyti
maži dar, neužsikars  smile.gif  Ir šiaip jau toookie baikštūs  unsure.gif  Net nufotkint sunkiai gaunasi, bėga visi į kampą, stovi susigrūdę, vargšiukai.

nieko, nieko, išdrąsės.. irnesakyk.gif užkrims šliužų, sraigių... biggrin.gif Fainuoliai... wub.gif
Atsakyti
maži dar, neužsikars  smile.gif  Ir šiaip jau toookie baikštūs  unsure.gif  Net nufotkint sunkiai gaunasi, bėga visi į kampą, stovi susigrūdę, vargšiukai.

Kokie juokingi biggrin.gif bet fainulkos wub.gif Ir kiek toks vienas kainuoja, jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(reina2710 @ 2014 06 19, 10:39)
cesnaku ziedkocius sumaliau su krapais,sudejau i buteli,dar idejau provanso zoleliu ir uzpyliau aliejum. man ant salotu labai skanu vietoj paprasto uzsipilt. o kas liko su druska sumaisiau ir i stiklaini. puikiai tinka sriuboms smile.gif

Panasiai ir padariau, dali su aliejum, likusius i slojika su nemazai druskos, bus mesos marinavimui 4u.gif
saintlina, fainuoliai sprinteriai wub.gif man ir tokiu reiketu biggrin.gif
Atsakyti