Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(saintlina @ 2014 06 20, 08:08)
konsultuosit

aš čia viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 06 20, 08:33)
aš čia viena  biggrin.gif

su gulbėm kartu konsultuosit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 20, 09:42)
su gulbėm kartu konsultuosit  smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 19, 17:48)
maži dar, neužsikars  smile.gif  Ir šiaip jau toookie baikštūs  unsure.gif  Net nufotkint sunkiai gaunasi, bėga visi į kampą, stovi susigrūdę, vargšiukai.

Fainuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 06 20, 08:49)
juk visai neseniai kalbėjom apie sėklos atnaujinimą, lyg šitoj temoj  g.gif
atsišviežinkit, atsirinkit ir naudokit sveiką
Papildyta:
kokie gražučiai, tikrai kaip pingvinukai  thumbup.gif

Taip, žinau, ačiū, būtent mane konsultavot 4u.gif auginu pernykščius savaime pasisėjusisus ir dar žiedynų pasilikau neištraukytų.

Susukai man, Saintlina, galvą su tom antim, visą vakarą vakar galvojau, reik man jų ar nereik biggrin.gif vietos lakstyti yra, bet kad kiaušinių nemėgstam nei žąsinių, nei antinių, anytai atiduodu arba viščiukams lesinu. Šiemet jau neįsigysiu, tai liks ant klaustuko kitai vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 20, 09:49)
... bet kad kiaušinių nemėgstam nei žąsinių, nei antinių...

O skoniu labai skiriasi nuo vištų kiaušinių?
Atsakyti
Saintlina, kokie faini bigsmile.gif Tai ir norisi paniurkyti blush2.gif O jie snapu nekaptelna į ranką?
Reikia ir man dabar jų doh.gif Juo labiau , kad nuo sraigių neturiu kaip apsiginti doh.gif O kaip jos žiemoja?
Palade, o atšilimo gulbės nerodo? Gerai būtų, nors truputį šilčiau ax.gif
Atsakyti
aš jau senai mintį audžiu apie tas antis.
kokią porelę mielai turėčiau.
bet laikymo smulkmenų dar nesiaiškinau, tai nžn ar čia man su jomis gautųsi draugystė.
bet kalbu jau kokius 2 metus apie antis ir putpeles, net vištas (dar namo neturėjom:))
tai jei iš pradžių MB tik pirštą prie smilkinio sukiojo, tai dabar jau pats kartais kalbą užveda apie ūkę ir vištas:)
tai turiu viltį, kad pribręsiu anksčiau ar vėliau.
tik va sraigių tai kol kas neturiu (tfutfutfu).
tai būt gerai, kad man jos skruzdėles ėstų - šito gėrio tai daugiau negu reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 20, 10:04)
O jie snapu nekaptelna į ranką?
O kaip jos žiemoja?

baik tu, vos arčiau prieini, lekia kuo greičiau ir kuo toliau. Nežinau, kada čia juos prisipratinsiu nors kiek unsure.gif Bet visur eina ir bėga tabūnu, po vieną - nė iš vietos biggrin.gif
Su vištom kartu pas mus žiemos, vištidėj.
Papildyta:
QUOTE(taburete @ 2014 06 20, 10:04)
tai jei iš pradžių MB tik pirštą prie smilkinio sukiojo, tai dabar jau pats kartais kalbą užveda apie ūkę ir vištas:)

maniškis pats ieško smile.gif Tik jis visokių gražių, dekoratyvinių dairosi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 20, 11:03)
O skoniu labai skiriasi nuo vištų kiaušinių?

Gal ne tiek skonis, kiek išvaizda. Perskėlus kiaušinį tąsesnis baltymas, tamsesnis trynys, gal kvapas šioks toks yra, na, nežinau, matyt, užpakalis pilnas, nes turim daug vištų biggrin.gif į faršą dedu, kartais į pyragus, į vaflių tešlą, geltonesni būna. Šiek tiek kitokie, čia gal skonio reikalas, pažįstu, kas labai mėgsta.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 06 20, 10:04)

Palade, o atšilimo gulbės nerodo? Gerai būtų, nors truputį šilčiau ax.gif

atšilimo ne, o jei susiruoštų išskrist dabar, tai praneščiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 20, 10:16)
Gal ne tiek skonis, kiek išvaizda...

matysim tada smile.gif Dar vistiek negreit dės. Ir dar neaišku, kiek iš jų patelių bus biggrin.gif Pernai dedeklė viščiukų prisiperėjus buvo, tai iš 14 viščiukų tik dvi vištaitės gavosi biggrin.gif Kieme 14 gaidžių lakstė (dar gi ir senasis didysis, ir mažiukas kochinchinas). Vištos bijojo ir išlįst biggrin.gif
Atsakyti