Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(Augė @ 2014 06 29, 22:11)
dėkui,  darau sarašiuką kitam pavasariui, viską į knyga į knygą , paskui būsiu protingesnė  biggrin.gif

kažkada žadėjau parodyti kaip auga viskas, greičiausiai tai buvo apie pomidorus, bet kadangi nuotraukos ir iš daržo, tai nutariau kad tiks ir čia smile.gif, vistiek skaito daugelis tu merginų, gal kažkam bus įdomu  blush2.gif , kiek jūsų  4u.gif patarimai davė naudos
Auginu

Man nerodo
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 29, 23:05)
Man nerodo

o taip ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Augė: 29 birželio 2014 - 22:30
QUOTE(Augė @ 2014 06 29, 23:20)

Rodo biggrin.gif

Ale kaip gražu ir tvarkinga pas jus thumbup.gif

O kad užaugę viskas tai ohoho, rodos, kad tas pajūris mano kitame žemyne blink.gif

Ir bazilikas auga lauke thumbup.gif , pas mane niekaip,o šiemet ir šiltnamyje ožiuojasi g.gif

Labai puiki šeimininkė esat, smagu žiūrėti ir mokytis 4u.gif
Atsakyti
dėkui, visko mokausi iš merginu, auginam pirmus metus, prieš tai gyvenom miestietiškai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 06 29, 23:36)
dėkui, visko mokausi iš merginu, auginam pirmus metus, prieš tai gyvenom miestietiškai  ax.gif  blush2.gif

atrodo kaip profės daržai, respect clap_1.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 06 29, 23:45)
atrodo kaip profės daržai, respect  clap_1.gif  good.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 06 29, 23:20)

trys šiltnamiai bigsmile.gif nugriūsiu iš pavydo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2014 06 29, 22:20)

O kaip viskas tvakinga, gražu. Taip viskas gražiai auga. Super. Jūs šaunuolė.
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 06 30, 09:08)
trys šiltnamiai  bigsmile.gif nugriūsiu iš pavydo  blush2.gif

Mano pirma mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba,

aciu uz atsakymus... o sakykit kokiuose induose laikote isdziovintas zoleles, vaisius... nesinori maiseliu blush2.gif
Atsakyti
tris nedideli po 3,5 metro, vienam pomidorai, kitam paprikos ir baklažanai, keli pomidorai dėl visa ko smile.gif, ir kaktusai, trečiam agurkai keli, arbuzai ir melionai, salotikės , viskas kaip rašė SM merginos kad reiktu auginti atskirai
Iš pradžių buvo nutarta vienas ilgas, bet SM padarė savo gera darbą
Atsakyti
Auge, super daržas thumbup.gif Aš kaip ir dauguma, šiltnamių pavydžiu blush2.gif
QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 29, 12:53)
Bet vienų juk nevalgot  g.gif , man jos tik su kitom salotom, o idealiausiai tinka salotose su tunu -niam,niam  thumbup.gif

Man gražgarstės labai skanu ant sumuštinukų. Bet vat saviškių negaliu dėtis nors tu ką - nu smirda ir viskas doh.gif

QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 06 29, 22:06)
Valgau ir vienas be nieko  ir ant sumustinio ir i salotas maisau, ir man kuo aitresnes jos tuo skaniau, bet cia skonio reikalas  smile.gif

Tai vat, kad skonis nieko, jokio ten įpatingo aitrumo, nu bet kvapas doh.gif Ir jaunų skyniau lapelius, vistiek kvapas per stiprus.
Atsakyti