Man net aplink jas ravėt nepatinka, nes smirda..Mama vaišino salotomis su jomis, užpiltas saldžiarūgščiu padažu - visai neblogas skonis. Prieš kelis metus vaišino vieni salotomis su pomidorais, tikrai neblogas skonis..o jau taip tai bėk tolyn:)
suvalgėm pirmą smailiagūžį kopūstą, dar nebuvo didelė galva, kilograminė, bet į šviežių daržovių salotas buvo kaip tik ;0
Sveikos, o mano molyne špinatai žydi, vos po kelis lapelius užsiauginę.
Gražgarstės vienintelės bujoja, bet salotos vos vienos rūšies dygsta ir tai silpnutės mažutės, tai nėr su kuo jas maišyt.

QUOTE(Paladė @ 2014 06 29, 14:44)
suvalgėm pirmą smailiagūžį kopūstą, dar nebuvo didelė galva, kilograminė, bet į šviežių daržovių salotas buvo kaip tik ;0
Mhm, aš irgi jau pjaunu, patiko, kitąmet būtinai auginsiu vėl.
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 29, 15:49)
Mhm, aš irgi jau pjaunu, patiko, kitąmet būtinai auginsiu vėl.
Kuri auginot ?
manieji caramba H
man rodos, kad jie vieninteliai parduotuvėse smailiagūžiai
QUOTE(Paladė @ 2014 06 29, 19:45)
man rodos, kad jie vieninteliai parduotuvėse smailiagūžiai
Kad nea

QUOTE(Juračiuks @ 2014 06 29, 11:53)
Bet vienų juk nevalgot
, man jos tik su kitom salotom, o idealiausiai tinka salotose su tunu -niam,niam 

Valgau ir vienas be nieko ir ant sumustinio ir i salotas maisau, ir man kuo aitresnes jos tuo skaniau, bet cia skonio reikalas

dėkui, darau sarašiuką kitam pavasariui, viską į knyga į knygą , paskui būsiu protingesnė
kažkada žadėjau parodyti kaip auga viskas, greičiausiai tai buvo apie pomidorus, bet kadangi nuotraukos ir iš daržo, tai nutariau kad tiks ir čia
, vistiek skaito daugelis tu merginų, gal kažkam bus įdomu
, kiek jūsų
patarimai davė naudos
Auginu

kažkada žadėjau parodyti kaip auga viskas, greičiausiai tai buvo apie pomidorus, bet kadangi nuotraukos ir iš daržo, tai nutariau kad tiks ir čia

Auginu