Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

QUOTE(saintlina @ 2014 07 07, 12:42)
Ankstyvas derlius nesigavo, bet bulves visgi uzaugo.

Nu, koks gražus derlius thumbup.gif
Atsakyti
mano bulves, kurios buvo dukart nusalusios. Ankstyvas derlius nesigavo, bet bulves visgi uzaugo. Kitakart galesiu nepergyvent  smile.gif

wub.gif wub.gif
Ir aš būtinai sodinsiu paaugintas thumbup.gif
Atsakyti
Aš irgi iš savo nušalėlių bulvių derlių valgau nuo birželio vidurio... smile.gif
Atsakyti
mano bulves, kurios buvo dukart nusalusios. Ankstyvas derlius nesigavo, bet bulves visgi uzaugo.

Oho, kokios bulbos thumbup.gif Cepelininės.Tai, jei būtų nenušalę,tai kokio dydžio anos užaugtų g.gif Vienos visam kaimui užtektų...Niekaip nesuprantu,kaip tu toj pieskoj šitokias užaugini.Pažiūrėjau arbūzų temoj fotkę-nu toč toč kaip pas mani .Pajūrio smėliukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 07 07, 16:11)
Niekaip nesuprantu,kaip tu toj pieskoj šitokias užaugini.Pažiūrėjau arbūzų temoj fotkę-nu toč toč kaip pas mani .Pajūrio smėliukas  biggrin.gif

bulbos, kaip ir visos kitos daržovės, auga durpėj smile.gif Daržas pas mus durpinis, juodas. Sode smėliukas, kur vaismedžiai, vaiskrūmiai, braškės ir arbūzai.
Aha, aš irgi galvoju - o jei būtų nenušalusios, kaži, kokios būtų?.. Na, bet dar liko, pažiūrėsiu iki rudens, koks ten galutinis derlius bus. Čia tos mano eksperimentinės, iš sėklų.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 07 04, 10:58)
Ar kas sėjot žemės riešutų iš Nojaus sėklų? Man dar nesudygo, kažin ar taip ilgai dygsta, ar jau po viskam? Bandžiau ieškoti žemėj, bet neatkasiau g.gif

visus 6 pakiukus darze mazos baltos kirmelytes sudorojo net neisdygusius verysad.gif
Papildyta:
mano bulves, kurios buvo dukart nusalusios. Ankstyvas derlius nesigavo, bet bulves visgi uzaugo. Kitakart galesiu nepergyvent  smile.gif

[

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2014 07 07, 19:04)
. Čia tos mano eksperimentinės, iš sėklų.

blink.gif blink.gif ta prasme,pernai sejai,siemet sodinai? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 07 08, 10:08)
ta prasme,pernai sejai,siemet  sodinai? wub.gif

taip. Pernai sėjau, šiemet tas bulbikes sodinau.
Atsakyti
Gal auginate citrininius čiobrelius. Šiandien turguje nusipirkau į vazonėlį pasodintą. Kvepia citinomis wub.gif Kąžką moteriškė susakė, kad šiemet apšalo labai, tai galvoju gal juos vazonėlyje namuose galima auginti? Ar čia šios žiemos ypatumai tokie buvo g.gif ir nelabai jie jautrūs šalčiams?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 07 07, 15:00)
Aš irgi iš savo nušalėlių bulvių derlių valgau nuo birželio vidurio...  smile.gif

Oho rolleyes.gif
Jau valgote savo bulves blink.gif
O mano bulvytės tik pradeda žydėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2014 07 08, 13:22)
Gal auginate citrininius čiobrelius. Šiandien turguje nusipirkau į vazonėlį pasodintą. Kvepia citinomis wub.gif Kąžką moteriškė susakė, kad šiemet apšalo labai, tai galvoju gal juos vazonėlyje namuose galima auginti? Ar čia šios žiemos ypatumai tokie buvo g.gif ir nelabai jie jautrūs šalčiams?

sios, besnieges, ziemos ypatumas. siemet apsalo ir citrininiai ir paprastieji misko ciobreliai. pirma karta per 5 mano stebejimo metus. gal net greiciau ne apsalo, o tiesiog isdege nuo saules issausejusioj dirvoj. bet atsigauna, zydi, gyvens...
pas mane citrininis ciobrelis pats is kazkur atsirado ir pasisejo kudros slaite. nei pirkt nereikejo smile.gif ilga laika maniau, kad cia paprastasis misko, nes salia miskas, kol skint nepradejom. nesupratau kodel mano ciobreliai citrinom kvepia- teko i googla kreiptis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Margo* @ 2014 07 08, 17:31)
Oho rolleyes.gif
Jau valgote savo bulves blink.gif
O mano bulvytės tik pradeda žydėti biggrin.gif

aha, jau nebe naujiena... ax.gif didelių yra... smile.gif Sodinau daigintas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2014 07 07, 13:43)
Ir aš būtinai sodinsiu paaugintas  thumbup.gif

žinai - šiandien pabandžiau pasikasti tų, kurias sodinom nepaaugintas. Veislė ta pati, tik sodintos gerokai vėliau ir išlindo jos jau po visų šalnų, taigi augo be nuostolių. Bulvės tokio pat dydžio - cepelininės, anot Adijos.
Bet vistiek kitais metais paauginsiu vazoniukuose. Mažu, jei neapšals, bent tėvo dienai tokios bus biggrin.gif
Atsakyti