Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas

Čia kaime? Tavo dar gerai atrodo smile.gif Pas mane liūdnesnis vaizdelis. Bet manau, kad atsigaus jos.
Aš per tą vėtrą tik žiūrėjau per langą ar šiltnamis neskrenda smile.gif
Atsakyti
kaime unsure.gif
nežinau ar kas atsigaus, nes nulaužyti lambai verysad.gif
ir svogūnai išversti, tie didieji nulaužyti, agurkai su moliūgais ir cukinijom persukti, bet tuos tai atsukom verysad.gif
prieš gamtą nepašokinėsi smile.gif
sėdėjom pasislėpę savuos kampuos bo būt nunešę doh.gif
Tavo senelio kaime kažkam kluono stogą nukėlė, prie tiltelio medžius išvartė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginėlis: 09 liepos 2014 - 21:13
Isiterpsiu gal ne i tema bet radau idomu dalyka aš nebuvau girdejus, gal kam pravers apie kurkliu naikinima

http://issuu.com/jur...114_jurnalik.ru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jura64: 09 liepos 2014 - 21:35
QUOTE(jurginėlis @ 2014 07 09, 21:12)
............

pas mus panašiai darže, tik iki svogūnų nebuvau nukulniavus.
Tuos didžiuosius medžius prie tiltuko išvartė? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2014 07 09, 21:46)
štai kas liko iš mano gražių bulvių verysad.gif

blink.gif turėtų atsikelti, panašu, kad nenulūžo lens.gif
Atsakyti
as siemet cukiniju neturesiu sad.gif.... geltonoja.... kaip gelbeti? Man "ancle bens" nebus is ko daryti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 07 09, 21:38)
pas mus panašiai darže, tik iki svogūnų nebuvau nukulniavus.
Tuos didžiuosius medžius prie tiltuko išvartė?  blink.gif

Ojoj kaip baisu. Pas mus apie Šiaulius nė užuominos kol kas apie lietus.
Atsakyti
QUOTE(jura64 @ 2014 07 09, 23:34)
Isiterpsiu gal ne i tema bet radau idomu dalyka aš nebuvau girdejus, gal kam pravers apie kurkliu naikinima

http://issuu.com/jur...114_jurnalik.ru

Kazi kaip lietuviskai tie medziai issiverstu? blush2.gif
Atsakyti
Aš nedaiginau visai bulvių, sodinau "plikas", beveik be daigelių ir palyginus vėlai, bet bulvių pasikasu jau kelias savaites-dabar jau kai kurios kumščio dydžio thumbup.gif Labai džiaugiuosi šia ankstyvų bulvikių veisle wub.gif
QUOTE(tany @ 2014 07 09, 23:28)
as siemet cukiniju neturesiu sad.gif.... geltonoja.... kaip gelbeti? Man "ancle bens" nebus is ko daryti sad.gif

Mano irgi buvo pradėjusios geltonuot, bet galvoju gal dėlto, kad šaltoka joms buvo g.gif Nes dabar kai atšilo, žalius naujus lapus leidžia.
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 07 10, 10:21)
Aš nedaiginau visai bulvių, sodinau "plikas", beveik be daigelių ir palyginus vėlai, bet bulvių pasikasu jau kelias savaites-dabar jau kai kurios kumščio dydžio  thumbup.gif  Labai džiaugiuosi šia ankstyvų bulvikių veisle wub.gif

Mano irgi buvo pradėjusios geltonuot, bet galvoju gal dėlto, kad šaltoka joms buvo  g.gif  Nes dabar kai atšilo, žalius naujus lapus leidžia.

as ne apie lapus, apie pacias cukinijas sad.gif....
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 07 10, 10:27)
as ne apie lapus, apie pacias cukinijas sad.gif....

Ta prasme pats vaisius geltonuoja? O veislė kokia? Gal jos geltonos turi būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 07 10, 10:33)
Ta prasme pats vaisius geltonuoja? O veislė kokia? Gal jos geltonos turi būti g.gif

aš taip suprantu, kad pagelsta užuomazga ir nusibaigia. Gal per drėgna? Ar per sausa?
Atsakyti