QUOTE(Kulkė @ 2014 06 12, 14:30)
Nu o ka, eini per gatvelę ir šnekini kaimynes, sakai: klausyk kaimynėle, ar pas tave viskas gerai šiemet su pomidorais, sakyk, gal kokie metai prasti jiems, nu neauga visai, o jei auga tai juoduoja, gal čia koks naujoviškas maras, parodyk savus, palyginsim Tai ne tik savus rasi, bet ir naujų kiek atrasi

Superinis planas

Gal taip ir reikės padaryti.

Bet kaip taip galima išsikasti pas kaimynus.... Na, man vis dar šokas.
QUOTE(adija5 @ 2014 06 12, 14:30)
Mičiko,matau kad daug
De Barao augini.Jei nedingsi vėl kur,papasakok apie anuos.Juodą ir raudoną auginu,tuos žinau.
Pasistengsiu nedingti ir papasakosiu

Man patinka de barao, bet visada tik raudonus augindavau, šiemet pražys mano de barao visom spalvom, jei ne kokie kaimynai iškas....

O pas jus kaip laikosi mano drambliukai? Atrodo gavot sėklyčių, ar maišau?
QUOTE(saintlina @ 2014 06 12, 14:40)
Tu kai arbūzų važiuosi in mani
Šį pavasarį jau susilaikiau, vis dėl to, bet šį rudenį ir aš arbūzų sėklų prašysiu.
QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 12, 14:43)
Mičiko super ataskaita! Saunuole, nepatingek tu man tiek surasyti Tikrai labai naudinga visom pasiskaityti, lauksim velesniu pasisakymu, kai jau ragausi. O tu Kardonu tai teks paciai seklu kibira prisirinkti, uzpuls visos, as tame tarpe
Kardonų? Ta prasme Kardinolų ir Carbonų?

Argi tau ko gaila, duosiu

Kaip tau su maniškiais drambliais baigėsi? Ar vis dėl to turi ar pas kaimynę? Kaip auga?
QUOTE(Ex @ 2014 06 12, 14:45)
1.
26.

nieko mutantiško pas mane nebuvo. Visai neaugus, vidutinio aukščio krūmas, iki 1.60m.
45. Va šitas Strawberry šiai dienai pas mane tikras slibinas - 2 metrai!

Žyyydi, žyyydi daaaug žiedųųųų... bet derėjimas tai kaip bergždžios karvės

Gaila, kad tik vieną daigą auginu, tai negaliu realiai šios veislės įvertint.
Oi, nuo didelio rašto išėjau iš krašto.
Pasitaisau: 1.Kardinolas Mazarini pas mane bent jau vaisių forma tikrai skiriasi nuo Kardinolo. Kardinolo vaisiai be nosytės, labai lengvai siaurėja link galo.
Kardinolas Mazarini turi gražią nosytę gale. Krūmai platesni. Žiūrėsime kaip bus toliau. Abudu labai derlingi. Abu pramėtė pirmuosius žiedus, nes žydėjo per tuos karščius. Auginasi Kardinolas Mazarini jau penktąją kekę. Labai aukšti.
26. Na, pas mane Carbon jau virš OO gigantas . Susižavėjus juo.

Labai dėkui, Ex

O jie kietaskūriai ar salotiniai? kaip išlaiko tokį derlių?
[attachmentid=232355]
Čia prieš mėnesį beveik Carboniukas sužydėjo tokiais žiedais. Jų beveik 80proc tokių

Galvojau, kad bus kokie
išperstšikniai, bet mezgasi gražūs pomidorai.
45. Strawberry pas mane daug vaisių turi ir, ko gero, vienintelis neturėjęs tų baisulinių žiedų.