Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjos

QUOTE(adija5 @ 2014 06 12, 13:30)
O tai tu per savo gyvenimą Spaso neragavusi  blink.gif Eina sau...šitokis skonis.

ragavus biggrin.gif Pernai auginau. Tik šiemet nebeturiu.
Tu kai arbūzų važiuosi in mani, tai įsimesk kelis Spasus. Turėk sąžinės, nepraryk visų. Ir važiuodama į bagažinę įsidėk, kad nepasiektum bevairuodama. Kitaip gi nedaveši.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 12, 14:30)
O tai tu per savo gyvenimą Spaso neragavusi  blink.gif Eina sau...šitokis skonis.Aš šitų tris turiu,bent manau,kad tiek turiu,o neatidaviau su kitom etiketėm,kaip perteklių.Vieną tai tikrai turiu,mačiau  ax.gif .

nu va ir aš iš tų, kurie dar neragavę lotuliukas.gif bet šiais metais jau planuoju paragaut. Ir visokių kitokių rusiškų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovy68 @ 2014 06 12, 13:34)
Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif už atsakymus dėl mulčiavimo. Bandysiu, nes žolės yra. Man baisu dėl to, kad jei žolė pradės kaisti, ar patiems pomidorams nepakenks, na ar ligos kokios nepristos.

Tikrai ne biggrin.gif dėkit apvytusią žolę, tada tikrai nekais. O dėl mulčiaus ligos tikrai nepristos, kaip tik puiki apsauga. Nekaista ta žolė taip greitai, nebent storu sluoksniu suversta.
Seniau, kol dar nebuvo mados dėti žolę, maždaug nuo liepos mėn dėdavom arba mėšlo tarp pomidorų, čia kad išsiskirtų daugiau anglies dioksido, arba šiaudų. Šiaudai neleisdavo įkaisti dirvai per karščius, šaknys vėsiau gyvendavo nei plikoj dirvoj.
Atsakyti
Mičiko super ataskaita! Saunuole, nepatingek tu man tiek surasyti smile.gif Tikrai labai naudinga visom pasiskaityti, lauksim velesniu pasisakymu, kai jau ragausi. O tu Kardonu tai teks paciai seklu kibira prisirinkti, uzpuls visos, as tame tarpe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2014 06 12, 13:14)
Mano reziume būtų toks:
1.Kardinolas Mazarini pas mane bent jau vaisių forma tikrai skiriasi nuo Kardinolo.

Kardinolo vaisiai be nosytės...
Kardinolas turi gražią nosytę...

26.Ex Carbon yra pomidoras mutantas. Nerealiai augus, reikalingas daug vietos.

45.German orange strowbery...

1. g.gif
g.gif

26. blink.gif nieko mutantiško pas mane nebuvo. Visai neaugus, vidutinio aukščio krūmas, iki 1.60m.

45. Va šitas Strawberry šiai dienai pas mane tikras slibinas - 2 metrai! doh.gif Žyyydi, žyyydi daaaug žiedųųųų... bet derėjimas tai kaip bergždžios karvės doh.gif Gaila, kad tik vieną daigą auginu, tai negaliu realiai šios veislės įvertint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 birželio 2014 - 13:55
O tai tu per savo gyvenimą Spaso neragavusi  blink.gif

Aš tai tikrai neragavusi ax.gif nors Tavo dėka dabar turiu cielus 3, bet labai abejoju, kad bus skanesni nei German Orange Strawberry g.gif Nekantrauju, kaip noriu paragauti to išgirto stebuklo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ex @ 2014 06 12, 14:45)

Nu kaipdievąmyliu nesuprantu, kaip įmanoma atsiminti tiek skirtingų veislių skonių, augumų, spalvų, visokių lapų-stiebų-žiedų niaunsų doh.gif doh.gif doh.gif biggrin.gif metai iš metų kaip kokia pomidorinė enciklopedija varot informaciją doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
26.  blink.gif nieko mutantiško pas mane nebuvo. Visai neaugus, vidutinio aukščio krūmas, iki 1.60m.

Uf,bo jau išsigandau,kad gal ir tuos atidaviau ir anos čiudnos spalvos nepamatysiu unsure.gif Bo pas mani jie irgi ne monstrai.
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 12, 14:48)
bet labai abejoju, kad bus skanesni nei German Orange Strawberry g.gif

Šitų dar neragavusi,nežinau.Šiemet tik auginu,tai galėsiu palygint ir aš,kas tę do gardumas tokis išgirtas biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 06 12, 14:30)
Nu o ka, eini per gatvelę ir šnekini kaimynes, sakai: klausyk kaimynėle, ar pas tave viskas gerai šiemet su pomidorais, sakyk, gal kokie metai prasti jiems, nu neauga visai, o jei auga tai juoduoja, gal čia koks naujoviškas maras, parodyk savus, palyginsim  Tai ne tik savus rasi, bet ir naujų kiek atrasi

thumbup.gif Superinis planas drinks_cheers.gif Gal taip ir reikės padaryti. doh.gif Bet kaip taip galima išsikasti pas kaimynus.... Na, man vis dar šokas. doh.gif

Mičiko,matau kad daug De Barao augini.Jei nedingsi vėl kur,papasakok apie anuos.Juodą ir raudoną auginu,tuos žinau.

Pasistengsiu nedingti ir papasakosiu 4u.gif Man patinka de barao, bet visada tik raudonus augindavau, šiemet pražys mano de barao visom spalvom, jei ne kokie kaimynai iškas.... g.gif O pas jus kaip laikosi mano drambliukai? Atrodo gavot sėklyčių, ar maišau? g.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 06 12, 14:40)
Tu kai arbūzų važiuosi in mani

Šį pavasarį jau susilaikiau, vis dėl to, bet šį rudenį ir aš arbūzų sėklų prašysiu.

QUOTE(zikas1970 @ 2014 06 12, 14:43)
Mičiko super ataskaita! Saunuole, nepatingek tu man tiek surasyti  Tikrai labai naudinga visom pasiskaityti, lauksim velesniu pasisakymu, kai jau ragausi. O tu Kardonu tai teks paciai seklu kibira prisirinkti, uzpuls visos, as tame tarpe

Kardonų? Ta prasme Kardinolų ir Carbonų? lotuliukas.gif Argi tau ko gaila, duosiu wink.gif
Kaip tau su maniškiais drambliais baigėsi? Ar vis dėl to turi ar pas kaimynę? Kaip auga?

1.  g.gif
    g.gif

26.  blink.gif nieko mutantiško pas mane nebuvo. Visai neaugus, vidutinio aukščio krūmas, iki 1.60m.

45. Va šitas Strawberry šiai dienai pas mane tikras slibinas - 2 metrai! doh.gif Žyyydi, žyyydi daaaug žiedųųųų... bet derėjimas tai kaip bergždžios karvės doh.gif Gaila, kad tik vieną daigą auginu, tai negaliu realiai šios veislės įvertint.

Oi, nuo didelio rašto išėjau iš krašto. blush2.gif
Pasitaisau: 1.Kardinolas Mazarini pas mane bent jau vaisių forma tikrai skiriasi nuo Kardinolo. Kardinolo vaisiai be nosytės, labai lengvai siaurėja link galo.
Kardinolas Mazarini turi gražią nosytę gale. Krūmai platesni. Žiūrėsime kaip bus toliau. Abudu labai derlingi. Abu pramėtė pirmuosius žiedus, nes žydėjo per tuos karščius. Auginasi Kardinolas Mazarini jau penktąją kekę. Labai aukšti.

26. Na, pas mane Carbon jau virš OO gigantas . Susižavėjus juo. wub.gif Labai dėkui, Ex 4u.gif O jie kietaskūriai ar salotiniai? kaip išlaiko tokį derlių?
[attachmentid=232355]
Čia prieš mėnesį beveik Carboniukas sužydėjo tokiais žiedais. Jų beveik 80proc tokių doh.gif Galvojau, kad bus kokie išperstšikniai, bet mezgasi gražūs pomidorai.

45. Strawberry pas mane daug vaisių turi ir, ko gero, vienintelis neturėjęs tų baisulinių žiedų.
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2014 06 12, 14:16)

Šį pavasarį jau susilaikiau, vis dėl to, bet šį rudenį ir aš arbūzų sėklų prašysiu.

galėjai nesilaikyt ir pavasarį smile.gif
Atsakyti
Itariu,akd mano Severnaja korona daiga kankina letasis vitulys. Nes nuo apacios lapai i virsu eme geltonuoti. Apskabiau as juos ir ziuriu ka cia toliau daryti. Gal ka patarsit Nes uz pusmetrio jo kolega toks pats netgi aukstesnis ir grazesnis, bijau,kad visai nepamiriotu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 12, 15:22)
galėjai nesilaikyt ir pavasarį  smile.gif 

Antrąjį šiltnamį pomidorais apleidau, tai arbūzams vietos neliko. Žinai, reikia visokių įdomybių išbandyti. Ale dabar pikta, būčiau žinojus, kad apvogs, geriau arbūzus būčiau sodinusi... verysad.gif O gal dar ir dabar kokį daigą arbūzo susiveikt eitų. Gal dar turguje rasčiau kokį...
Atsakyti

dar reikia nepamiršti pažymėti pomidorą, kurį nokini sėkloms, kad niekas nesuvalgytų. kai nusižiūriu gražiausią iš pirmos kekės, kurio sėklas imsiu, tai riebiai markeriu ant jo užrašau - SĖKLAI
[/quote]
Reikes nepamirsti.Labai geras,negirdetas budas. thumbup.gif
Atsakyti