Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjos

Mičiko, auga gražuolėliai drambliai tavo wub.gif Sėklų nė siųstis nereiks-galėsiu aš pasidalinti 4u.gif
Nu bet kaip tiem brūdam rankos kyla.... verysad.gif

Vo, Carbon'as ir pas mane toks išsiskiriantis pomidoras... buvau užmiršusi iš ko gavau blush2.gif

Užtat su vienu pomidoru tai nesiseka-du kartus viršūnę sugebėjau nulaužti doh.gif doh.gif Pirmą kartą sodindama.. palikau, ataugino viršūnę.. kai rišau-vėl nulaužiau..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 12, 15:59)
aš irgi ilgai vėpsojau į spalvos aprašymą - įsivaizduot nesigavo mastau.gif

Tai ir tu ,drauge, be fantazijos, reiškias mastau.gif Ex kažkada apie jį rašė,kad labai gražus tas Carbon,nudrenkto škurlio spalvos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 12 birželio 2014 - 15:10
QUOTE(Mičiko @ 2014 06 12, 15:51)
Normalus juodukas jis wink.gif bent pagal nuotraukas.

Nu neeee schmoll.gif pagal nuotraukas tikrai nepanašus. Nuotraukose net negražus... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(adija5 @ 2014 06 12, 16:06)
Ex kažkada apie jį rašė,kad labai gražus tas Carbon,nudrenkto škurlio spalvos .

Vo vo, čia visame tame ir cinkelis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 birželio 2014 - 15:15
Aš tai tokį ir įsivaizduoju bigsmile.gif

http://store.tomatof...s_p/tf-0099.htm
Atsakyti
Labutis.Pasikartosiu su klausimuku blush2.gif Nes lyg niekas neatsake arba praziurejau.Tai ar galima tirpint trasas vandeny ir laistyt pomidorus?Raso jog iterpt i dirva.Nezinau kaip.Bijau nudegint ir t.t.Nes vidsada kai padarau ne i tema biggrin.gif .Tai dabar kol niekas neatsakys-tol ir netresiu. biggrin.gif Bet bijau jog bus neskanus(kaip,kad kitos rase).
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 06 12, 16:15)
Aš tai tokį ir įsivaizduoju  bigsmile.gif

http://store.tomatof...s_p/tf-0099.htm

Nu,va šitas jau panašesnis g.gif .Į škurlių ...

QUOTE(Liutukeee @ 2014 06 12, 16:30)
Labutis.Pasikartosiu su klausimuku  blush2.gif Nes lyg niekas neatsake arba praziurejau.Tai ar galima tirpint trasas vandeny ir laistyt pomidorus?

Pasikartok,kokios ten pas tavi trąšos tadu dar smile.gif Ir gi turi būt instrukcija su normom ant pakučio arba buteliuko.Ar bevartydama rankose tas trąšas,nutrynei?Šiaip, tai tikrai galima tirpint,svarbu,kad tirpsta g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adija5: 12 birželio 2014 - 15:38
QUOTE(madmuazele @ 2014 06 12, 16:04)

buvau užmiršusi iš ko gavau blush2.gif

Uojjjj... nieko tokio, nieko tokio irnesakyk.gif suprantu, geri darbai visada pasimiršta. Va, jei būčiau nedavusi, tada tai ilgai prisimintum. Žiūrėk, kaip visos Mičiko prisimena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2014 06 12, 15:39)
Uojjjj... nieko tokio, nieko tokio irnesakyk.gif suprantu, geri darbai visada pasimiršta. Va, jei būčiau nedavusi, tada tai ilgai prisimintum. Žiūrėk, kaip visos Mičiko prisimena  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu nepyk 4u.gif mirksiukas.gif Tave visuomet būdama šiltnamyje atsimenu 4u.gif Tiek daug tavo gražuolių auga, kad gražu žiūrėt wub.gif
Būk gera, a, pasakyk ką man su Olia Polka daryt.. nerausiu jos, noriu palikti šiltnamyje, tai leisti naujus stiebus augintis? šakos augs? Neišbujos į krūmą man? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 12 birželio 2014 - 15:45
QUOTE(Avijacija @ 2014 06 12, 14:34)
bet tai kiek istorijų su vagimis..... tai vienai iškasa, kitai su vazonėliais išneša  doh.gif  ir juk visi supranta kad vietiniai kažkurie taip daro. Reiktų jiem šposą iškrėst. Gražiausius užaugint daigelius pvz PURPLE CALABASH, pastatyt palei akis ir tegu neša rupūžės. Po tokių augintinių praeitų noras daugiau vogt.

O kuo tie Calabašai blogi? Mamai užpirkau, tai dabar jau keiks mane kaip suprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 06 12, 16:37)
Nu,va šitas jau panašesnis  g.gif .Į škurlių ...

Va toks ir yra škurlius Carbon. Taip jis ir atrodo, puiki fotkė.

QUOTE(madmuazele @ 2014 06 12, 16:43)
Nu nepyk 4u.gif  mirksiukas.gif

Betgi jau.. net pabaikint neleidžia cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ex: 12 birželio 2014 - 15:50
QUOTE(adija5 @ 2014 06 12, 16:37)
Nu,va šitas jau panašesnis  g.gif .Į škurlių ...
Pasikartok,kokios ten pas tavi trąšos tadu dar  smile.gif Ir gi turi būt instrukcija su normom ant pakučio arba buteliuko.Ar bevartydama rankose tas trąšas,nutrynei?Šiaip, tai tikrai galima tirpint,svarbu,kad tirpsta  g.gif .

Berods ARVI,trasos siltnamiu augalams,t.y.pomidorams,paprikoms.Bechlores .Daugiau nepamenu.Sode like.Nenutrinta dezute.Normos yra.Granules viduje.Raso jog iterpti i zeme.Vat tas man ir neaisku kaip iterpti. blush2.gif Kai barstau ,t,y.tresiu geles granuliu pavidalo trasomis-tai barstau prie ju,saugant,kad ant stiebeliu neuzkristu.O kaip su pomidorais elgtis-nezinau. blush2.gif

O ar jos tirpsta-tai nezinau. smile.gif Ir kaip tada laistyt?Turbut irgi negalima pilt prie pat daigo? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2014 06 12, 17:02)
Kai barstau ,t,y.tresiu geles granuliu pavidalo trasomis-tai barstau prie ju,saugant,kad ant stiebeliu neuzkristu.O kaip su pomidorais elgtis-nezinau. blush2.gif

O ar jos tirpsta-tai nezinau. smile.gif Ir kaip tada laistyt?Turbut irgi negalima pilt prie pat daigo? blush2.gif

O tai pomidorai tau ne gėlės biggrin.gif? Taigi tas pats.O įterpti,reiškias pabarstyk aplink ir kauptuku padrapakuok,kad su žemėm susimaišytų gerai.Jei nemulčiuoji.Bet prieš berdama trąšas žemę paliek,kad nebūtų sausa.

Jei birios,tai gal netirpyk.Jei ant pokučio tokio dalyko nėr,kokią normą vandeny ištirpint g.gif Kažkaip nelabai aš tą stiebą saugau liedama.Ant lapų nepilu,o kotas dar nei vieno nenusvilo kol kas.Nugi ne koncentratą gryną pilu g.gif
Atsakyti