Įkraunama...
Įkraunama...

Namai iki 80 m2 - maži, bet neprasti!

QUOTE(madwifi @ 2014 06 12, 13:50)
per geras ivadas ir puikiai pateikta info , kad neslypetu komercija ? Cia komplimentas Sviesai, jei ka smile.gif

QUOTE(longger @ 2014 06 12, 14:23)
pritariu madwifi - puiki, aktuali, šauniai pateikta tema. Šaunuolė, Šviesa!

Ačiū drinks_cheers.gif Tiesiog tokia jau esu, kai kažkuo domiuosi,stengiuosi kuo smulkiau išsiaiškinti ir YPAČ susisisteminti visą surinktą informaciją. Pamatytumėte mano kompą... lotuliukas.gif Papkės papkytės, lentelės lentytės doh.gif lotuliukas.gif
Todėl tikriausiai ir sukėliau įtarimų doh.gif Bet tikrai nieko blogo nenorėjau smile.gif

Taigi taigi, gal kas plačiau apie realizacijas galėtų papasakoti? Nuo A iki Z, kaip sekėsi tokio namuko kūrimas ir užbaigimas bei gyvenimas smile.gif Sena pažįstama tikiuosi pasidalins savo patirtimi bigsmile.gif
Atsakyti
o kaip tesiskai atrodytu ukininko sodyboje du gyvenami po 70-80m2 ? vienas sau, kitas kartais griztantiems vaikams, sveciams ar galimai tevams ? galiotu tie patys 2-os grupes nesudetingu supaprastinti reikalavimai, ar plotas sumuotusi ir patektu i normaliu gyv. pastatu grupe ?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 06 12, 15:31)
Ačiū  drinks_cheers.gif Tiesiog tokia jau esu, kai kažkuo domiuosi,stengiuosi kuo smulkiau išsiaiškinti ir YPAČ susisisteminti visą surinktą informaciją. Pamatytumėte mano kompą... lotuliukas.gif Papkės papkytės, lentelės lentytės  doh.gif  lotuliukas.gif
Todėl tikriausiai ir sukėliau įtarimų  doh.gif Bet tikrai nieko blogo nenorėjau  smile.gif

Taigi taigi, gal kas plačiau apie realizacijas galėtų papasakoti? Nuo A iki Z, kaip sekėsi tokio namuko kūrimas ir užbaigimas bei gyvenimas smile.gif Sena pažįstama tikiuosi pasidalins savo patirtimi bigsmile.gif

Kokie cia itarimai. Tiesiog sudejau taskus ant I . Tiesa pasakius nepasirodete man komercininke,bet geriau viena karta paklausti negu 100 itarti. Jusu pradzia tikrai ispudinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 06 12, 17:28)
Kokie cia itarimai. Tiesiog sudejau taskus ant I . Tiesa pasakius nepasirodete man komercininke,bet geriau viena karta paklausti negu 100 itarti.  Jusu pradzia tikrai ispudinga. 4u.gif

Na galbūt ir tiesa drinks_cheers.gif Tačiau tikrai netikėjau, kad tiek daug gero įspūdžio padarysiu bigsmile.gif Tikrai džiugu!
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 06 12, 18:09)
Na galbūt ir tiesa  drinks_cheers.gif  Tačiau tikrai netikėjau, kad tiek daug gero įspūdžio padarysiu  bigsmile.gif  Tikrai džiugu!

pritaikyta sodo namui su ukiniu priestatu cia mano projektas. aisku duru isplanavimas kitoks tarp ukinio ir namo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 06 12, 18:23)
pritaikyta sodo namui su ukiniu priestatu   cia mano projektas. aisku duru isplanavimas kitoks tarp ukinio ir namo

mantesas labai puikus projektas thumbup.gif Kaip supratau Jūs taip pat kiek pagudravote ir statėte namą iki 80 kv.m. + pagalbines patalpas-garažą drinks_cheers.gif Išties labai puikus sprendimas! Išplanavmas labai patinka man! Kaip suprantu durys į katalinę bus tarp vonios ir miegamojo?
Dar klausimas iškilo, kodėl kambario nr. 8 durys padarytos giliau, prarandant kampą kambario? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SviesatamsojE: 12 birželio 2014 - 19:40
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 06 12, 19:39)
mantesas labai puikus projektas thumbup.gif Kaip supratau Jūs taip pat kiek pagudravote ir statėte namą iki 80 kv.m. + pagalbines patalpas-garažą  drinks_cheers.gif  Išties labai puikus sprendimas! Išplanavmas labai patinka man! Kaip suprantu durys į katalinę bus tarp vonios ir miegamojo?
Dar klausimas iškilo, kodėl kambario nr. 8 durys padarytos giliau, prarandant kampą kambario? g.gif

todel kad salia yra durys i P2 patalpa kuri bus gyvenamas kambarys. tarp garazo sienos ir katilines bei P2 dar deta polistirolo 10 vm del silumos. Namas sodu zemeje . namas ilgas del sklypo specifikos. virsuje pietus tad visos gyvenamos patalpos i pietus vakarus. iejimas i katiline salia tuoleto. Statytas su dvislaiciu stogu erdve virs katilines ir garazo pakeliant kad butu tinkama sandeliuot (salta patalpa) siltinta namo perdanga
Atsakyti
tikriausiai ,kad ieiti i patalpa S2 smile.gif ismusus duris sienojes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 06 12, 19:47)
todel kad salia yra durys i P2 patalpa kuri bus gyvenamas kambarys. tarp garazo sienos ir katilines bei P2 dar deta polistirolo 10 vm del silumos. Namas sodu zemeje . namas ilgas del sklypo specifikos. virsuje pietus tad visos gyvenamos patalpos i pietus vakarus. iejimas i katiline salia tuoleto. Statytas su dvislaiciu stogu erdve virs katilines ir garazo pakeliant kad butu tinkama sandeliuot (salta patalpa) siltinta namo perdanga

aaaa dabar supratau ax.gif Tikrai labai puiku variantas thumbup.gif Žodžiu išnaudojote visas įmanomas galimybes thumbup.gif
O beje koks stogo nuolydis?
Atsakyti
QUOTE(SviesatamsojE @ 2014 06 12, 19:52)
aaaa dabar supratau  ax.gif Tikrai labai puiku variantas thumbup.gif Žodžiu išnaudojote visas įmanomas galimybes  thumbup.gif
O beje koks stogo nuolydis?

Gal kokie 25 laipsniai kad eitu praeiti kazkur nuo perdangos apsiltinimo virsaus iki kraigo virsaus apie 2 metrus. virs garazi kraigas daugiau nei 3 metru aukstyje.
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 06 12, 19:23)
pritaikyta sodo namui su ukiniu priestatu  cia mano projektas. aisku duru isplanavimas kitoks tarp ukinio ir namo

user posted image

_---------------------••---------------------------- Bet jeigu realiai nama su ukiniu sujungete,tuomet plotai sumuosis ir reiks statyba leidziancio dokumento.
Atsakyti
QUOTE(jomre @ 2014 06 12, 20:11)
_---------------------••----------------------------                                                                    Bet jeigu realiai nama su ukiniu sujungete,tuomet plotai sumuosis ir reiks statyba leidziancio dokumento.

na realiai nerealiai cia jau kaip sakant technikos reikalas. Tiesa as si nama ir forminau kaip nesudetinga gyvenamaji (ne sodo) leidima (pritarima) turiu namui ir ukiniam. Bet forminau del kitu priezasciu nes gal but pavyks gaut kokia kompensacija geoterminio isirengimui ir kitom atsinaujinanciom sistemom bet cia jau atskira diskusija.
Atsakyti