Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą renkasi svečiai

Pas mus sveciu bus mazai.Tad visi r susirinks i baznycia 12:30h,paskui visi vyksim i gamta.Tik teveliai abieju ir seneliai,keliaus i sodyba.Ten veikti tures ka manau.Grazi gamta,grazi sodyba,nuostabu wub.gif Nepajus,kaip musu sulauks.O gamtoje musu bus nemazai,apie 20 zmoniu smile.gif
Atsakyti
pakvietime rasiau kad sveciai turi rinktis 17 val., o dabar mes nespejame tai sakysim kad ateitu 18 val. doh.gif
Atsakyti
Mes pakvietem i baznycia 14.30 ir i restorana - 19val. Kas nores atvaziuos i ceremonija, kas nenores tiesiai i restorana. O kas atvaziuos i baznycia, juk vistiek gimines - pas tevus pabus, pabendraus. Jaunimas su mumis vaziuos. Kazkaip as nepamaciau problemos tame, kad nebus kam kur detis - juk gimines visi.
Atsakyti
QUOTE(mingalt13 @ 2007 08 01, 13:37)
Mes pakvietem i baznycia 14.30 ir i restorana - 19val. Kas nores atvaziuos i ceremonija, kas nenores tiesiai i restorana. O kas atvaziuos i baznycia, juk vistiek gimines - pas tevus pabus, pabendraus. Jaunimas su mumis vaziuos. Kazkaip as nepamaciau problemos tame, kad nebus kam kur detis - juk gimines visi.

tavo ir vyro giminės vieni kitiems ne giminės
Atsakyti
Mes tai kvietėm 18val į bažnyčia arba nuo 16 val rinktis ten kur bus puota tik tam kad po kelionės žmonės turetų laiko pasigrąžinti smile.gif Visi kas norės - važinėsis kartu. Jau visi išsiklausinėjo laiką ir pan ir tikrai žinau kad daug kas visur kartu lakstys smile.gif niekam nedraudžiam bet kviečiam tiesiai į puotą kuri prasidės nuo 19 val. Pas mus daug žmonių atvažiuoja iš Vilniaus, Kauno, Rygos į Šiaulius ir jie nemano kad tai neapsimoka... Neapsimokėtu alaus pirkt 2,5 val važiuot. Bet į vestuves... rolleyes.gif
Atsakyti
As tai manau parasysiu pakvietimuose, kad 19h atvyktu, ir reikia tiketis, kad suspesime viska iki to laiko smile.gif
Atsakyti
mes kazkur 8 vakare i sodyba grysim, nes laukia ilga kelione vaziuosim i trakus
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 08 01, 13:39)

tavo ir vyro giminės vieni kitiems ne giminės

butent smile.gif
Papildyta:
Šiaip tai aš vistiek neradau problemos sprendimo.... Mano MB tėvai, puseserė su vyru, teta - ne iš Kauno. Baznycioj ceramonija 14ta, balius ~19-20. Atvažiuos jie visi kartu tai faktas, nes iš to pačio miesto. Kažkodėl abejoju ar atvažiuos savo mašina, nes jie jos paprasčiausiai neturi. Kad tėvai nebūtų bažnyčioj turbūt ne kalbos negali būti. Tai kur juos dėti tas 4 valandas kol mes su jaunimu važinėsimės?
Aš nelabai įsivaizduoju kaip aš savo tėvus varinėsiu į bažnyčia, po to namo ir po 4 val į balių...kažkokia nesamonė gaunas doh.gif doh.gif Kad mano tėvai vestusi jo tėvus pas save irgi variantas atkrenta, nes jie ko gero tik ir susipažins per vestuves, o mano mamai su svetimais sunku. Ot ir dilema ką....
Galima būtų pasiiimti tuos tėvus važinėtis, bet kur tada dėti tas pagyvenusias pusseseres ir tetas, kurių as tikrai neketinu vežiotis????

Ir kas man gali pasakyti kad vestuves tai mano ir tik mano šventė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 11 13, 14:56)
butent smile.gif
Papildyta:
Šiaip tai aš vistiek neradau problemos sprendimo.... Mano MB tėvai, puseserė su vyru, teta  - ne iš Kauno. Baznycioj ceramonija 14ta, balius ~19-20. Atvažiuos jie visi kartu tai faktas, nes iš to pačio miesto. Kažkodėl abejoju ar atvažiuos savo mašina, nes jie jos paprasčiausiai neturi. Kad tėvai nebūtų bažnyčioj turbūt ne kalbos negali būti. Tai kur juos dėti tas 4 valandas kol mes su jaunimu važinėsimės?
Aš nelabai įsivaizduoju kaip aš savo tėvus varinėsiu į bažnyčia, po to namo ir po 4 val į balių...kažkokia nesamonė gaunas  doh.gif  doh.gif Kad mano tėvai vestusi jo tėvus pas save irgi variantas atkrenta, nes jie ko gero tik ir susipažins per vestuves, o mano mamai su svetimais sunku. Ot ir dilema ką....
Galima būtų pasiiimti tuos tėvus važinėtis, bet kur tada dėti tas pagyvenusias pusseseres ir tetas, kurių as tikrai neketinu vežiotis????

Ir kas man gali pasakyti kad vestuves tai mano ir tik mano šventė  lotuliukas.gif

o kodel nenori supazindint tevu pries vestuves? Gal susibendrautu, ir bedos issisprestu. bent mes tai mastom koki pora menesiu pries vestuves supazindint, paskui bent daugiau tures apie ka kalbetis smile.gif
Atsakyti
o mes tai metrikacijoj busim antra val, bet pats vakarelis tik 20v.,bet mums jau pirsliai taip pasake, nes jie ten daug per vazinejimasis atrakciju daro, tai ilgai ir uztrunka smile.gif
Atsakyti
mes kvietem sestai, patys atvykome septinta.
Atsakyti
QUOTE(ieevva @ 2007 11 15, 13:29)
mes kvietem sestai, patys atvykome septinta.

ax.gif sveciams neprailgo jusu laukti smile.gif
Atsakyti