Įkraunama...
Įkraunama...

Kelintą valandą renkasi svečiai

QUOTE(Nervita @ 2007 11 16, 00:42)
ax.gif sveciams neprailgo jusu laukti  smile.gif

manau iprate jaunuju sveciai palaukt..ai ir valanda tai cia nedaug sakyciau ax.gif uztat labiau laukia jaunuju nuosirdziau lotuliukas.gif
Atsakyti
taip jau ir turi buti kas butu kad jaunieji su pulku sveciu lauktu ax.gif
Atsakyti
o tai jus kiekvianam zmogeliui kuris dalyvaus jusu vestuves atskirai ir raset: na pvz: ponas petrai kvieciame atvykti 18val i baliu, ponia Lena kvieciame atvykti 14 val i bacnycia??? g.gif g.gif as tai galvoju bendrai viska surasyti, kada kas vyks ir manau jau patys susipras! pvz: santuoka iregistruojama Kauno Rotuseje 10.30, Santuoka laiminama tokioj tokioj baznyzioj 16val, Atsventimas 19val ten ir ten!!! ax.gif blush2.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2007 12 06, 10:17)
manau iprate jaunuju sveciai palaukt..ai ir valanda tai cia nedaug sakyciau  ax.gif  uztat labiau laukia jaunuju nuosirdziau  lotuliukas.gif

Teko buti vestuvėse ir jaunųjų laukti 1,5 val..tiesą pasakius, tikrai prailgo
Atsakyti
O aš net nemąsčiau verta ar ne g.gif planuojam bažnyčią apie 13-30val 14val da tiksliai nežinau o sodyboje apie 19val 20val tai kviesim į bažnyčia poto juk galės pasisvečiuot pas tėvelius o į sodyba visi kartu važiuos taip kad nematau bėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 12 12, 17:39)
Teko buti vestuvėse ir jaunųjų laukti 1,5 val..tiesą pasakius, tikrai prailgo

4u.gif reikia tiksliai viska suplanuoti, kiek laiko...... kur uztruksi 4u.gif ........... unsure.gif nezinau....na pusvalandi, gal valanda, bet tikrai nedaugiau gali veluoti...........man pries svecius net butu nesmagu jei daugiau veluotumem...... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2007 12 14, 23:31)
4u.gif reikia  tiksliai viska suplanuoti, kiek laiko...... kur uztruksi 4u.gif ........... unsure.gif nezinau....na pusvalandi, gal valanda, bet tikrai nedaugiau gali veluoti...........man  pries svecius net butu nesmagu jei daugiau veluotumem...... g.gif

Man irgi smile.gif Stengsiuos viską suplanuoti...aj vistiek vis labiau įsitikinu, kad tos vestuvės tai šou, daromas kitiems doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2007 12 15, 14:27)
Man irgi smile.gif Stengsiuos viską suplanuoti...aj vistiek vis labiau įsitikinu, kad tos vestuvės tai šou, daromas kitiems  doh.gif

na jei taip manai, tai gal neverta organizuot didelių vestuvių g.gif aš manau kad šventė mums, o ne kitiems. o svečių daug tam, kad mums nebūtų liūdna savo svarbią šventę švęsti 4u.gif
svečiai rinksis apie 19 val, o mes atvažiuosim apie 20. Juk svečiai nebus 100% punktualūs, o sodyboj jie turi mūsų laukti o ne mes jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ir planuojam, kas sveciai rinktusi 19h, o mes jau aisku kad veluosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintreja @ 2007 12 18, 14:44)
Mes ir planuojam, kas sveciai rinktusi 19h, o mes jau aisku kad veluosim  biggrin.gif

pritariu smile.gif
Atsakyti
o mes sakem visus svecius kviesim i baznycia. Nes kazkaip prisiminiau senus laikus, kai sesuo tekejo: tai tavai baznycioj, o sveciai namie laukia.. tiesa, dar tada buvo tie laikai, kai visi sveciai rinkdavosi i islydejima.. smile.gif
tai vat, kadangi musu baznytele ten pat, kur vyks puota, tai mes sia sutuoktuviu dali pasiliekam paskutine. Po to is baznycios vaziuojant mes dar "kur nors" uztruksim pusvalanduka, kad visi sveteliai pareiti spetu ir stalus uzsestu.. ax.gif
Atsakyti
Sveiki,na mes baznycioje busim 15:30,tad sveciai ten susirinks.Sodyba bus apie 20km. nuo sventimo vietos,tad kol mes vaziuosime fotografuotis ir i kryziu kalna,sveciai vaziuos i sodyba.Ten jie ruosis musu sutiktuvems.O dar bus vakaro vedantysis,tad manau sveciai nenuobodziaus
Atsakyti