As kvietime surasiau valandas kelinta ir kur kas vyks jei kas nores ateiti tai prasom
manau dauguma ateis i baznycia nes tuoksimes 16.30 o visi kiti rinksis sodyboje 17 val o mes iskarto po baznycios jau ir vaziuosime tenai

Mes tai baznycioj 15 val, o vakare 19 val
Mes svečius visus kviečiame į bažnyčią (Ten mes visi rinksimės, nes jokių išlydėtuvių ir Rotušių nebus
). Tuoktuvės prasideda 16 val. (Puse valandos tuktuves, užmetam pusę valandos sveikinimam, fotkinimuisi, šampui ir t.t.) Po visko svečiai važiuja į sodybą, mes valandą laiko pavažinėsim su pulku ir taip pat ten atvažiuosim. Puota numatyta 19 val., tačiau atvykę svečiai gaus užkandžių, bus muzikantai, be to švesim labai gražioje sodyboje, tad ir pasivaikščioti galima po parką, tad nemanau, kad valanda jiems prailgs
Manau, kas norės, tas atvažiuos drauge pabūti į bažnyčią, o kam nesigaus - į sodybą. Pakvietimuose visiems įdėjome planelius, kaip pasiekti bažnyčią ir sodybą. Kad kuo mažiau nesklandumų būtų

Manau, kas norės, tas atvažiuos drauge pabūti į bažnyčią, o kam nesigaus - į sodybą. Pakvietimuose visiems įdėjome planelius, kaip pasiekti bažnyčią ir sodybą. Kad kuo mažiau nesklandumų būtų

QUOTE(mingalt13 @ 2007 08 01, 10:37)
Mes pakvietem i baznycia 14.30 ir i restorana - 19val. Kas nores atvaziuos i ceremonija, kas nenores tiesiai i restorana. O kas atvaziuos i baznycia, juk vistiek gimines - pas tevus pabus, pabendraus. Jaunimas su mumis vaziuos. Kazkaip as nepamaciau problemos tame, kad nebus kam kur detis - juk gimines visi.
O ka daryti, kai tie busimi gimines nelabai susisneka, nes as isteku uz anglo. O mano teveliai angliskai ne mur mur. O be to dar kolegos tiek jo, tiek mano planuoja atvaziuot. Oi, koks galvos skausmas.O ir laiko jiems uzmusinet nemazai. Santuoka baznycioje 14 val., o sventimas tik 18val. Kvietimai jau isdalinti,tad nelabai ka pakeisi

QUOTE(coliuke 1745 @ 2008 04 16, 23:57)
O ka daryti, kai tie busimi gimines nelabai susisneka, nes as isteku uz anglo. O mano teveliai angliskai ne mur mur. O be to dar kolegos tiek jo, tiek mano planuoja atvaziuot. Oi, koks galvos skausmas.O ir laiko jiems uzmusinet nemazai. Santuoka baznycioje 14 val., o sventimas tik 18val. Kvietimai jau isdalinti,tad nelabai ka pakeisi
Tikiuosi, kad kaip nors. Juk nakvyne toje pacioje vietoje, kur ir baliukas, tai galetu ir tiesiai ten vaziuot ir pasiilseti ar pasigrazinti pries linksmybes
O be to juk visiems neitiksi. O gal kas turi kokie genealesniu patarimu
?

Tokiu atveju sudetinga, net nezinau, ka patarti

o siaip as planuoju tai kokia 7-8val tik i sventimo vieta judeti su palyda, o visi kiati kaip jiems patogiau

Pas mus zaksas 15.15, baznycia 16.30, po to i gamta, tai balius prasides tik kazkur 20val. Kadangi visi sveciai miegos sventimo vietoje, ten bus miegamieji
manau, bus gerai.

QUOTE(WEITA @ 2008 05 20, 20:59)
o as dar pergyvenau, kad per velai pakvieciau i sodyba ,reiks turbut keisti laika jei jie gales pakeisti.

QUOTE(zhirnius @ 2008 05 21, 10:18)

QUOTE(WEITA @ 2008 05 21, 14:02)

kaip suprast? floristei už valandas mokat???