Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(avietia @ 2014 06 16, 13:32)
man instruktorius sake kad yra privaloma rodyti, tai as ir mokydamasi rodau, kad iprasciau 4u.gif

Na mane nei vienas, nei kitas instruktorius neliepė rodyti, o ir Regitros aikštelėje nerodžiau ir klaidos nežymėjo.
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 06 16, 13:38)
Na mane nei vienas, nei kitas instruktorius neliepė rodyti, o ir Regitros aikštelėje nerodžiau ir klaidos nežymėjo.

na va kaip idomiai cia smile.gif man pabreze kad butina rodyti nes kitaip klaida zymi, tai as is kiekvieno pratimo isvaziuodama rodau posukius ir paziuriu per peti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Žodžiu, pravažinėjau su nauju instruktoriumi, patiko, bet mokymas skiriasi kaip diena ir naktis..Šiandien važiavau labai rami ir kaip sakė instruktorius "labiau užtikrintai", žvalgiausi, posūkius rodžiau, patenkinta likau, o visa kita su patirtimi ateis mirksiukas.gif
Ryt antras kartas Regitroje laukia..Laikom špygas ar kas ką mokam.. 4u.gif
Vis mąstau kaip nusiraminti reiks.. g.gif

Papildyta:
QUOTE(kacius @ 2014 06 16, 12:38)

Man liepė rodyt ir instruktorius, ir atėjus laikyti į Regitrą, egzaminuotojas pasakė iškart, kad posūkiai yra rodomi aikštelėje cool.gif
Papildyta:
QUOTE(~SunDew~ @ 2014 06 14, 14:59)
Va as siandien issilaikiau Regitroje vairavima  biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flika: 16 birželio 2014 - 13:49
nesiseka man sankryzos ir posukiai jose gun_rifle.gif
Atsakyti
Flika, sekmes jums 4u.gif

As siandien vairavau mieste ir pora kartu pabandziau prisiparkuoti tarp kitu automobiliu, tai visai neblogai sekesi, aiksteleje kazkaip sunkiau atrodo prisiparkuoti nors gal tik atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 16, 20:51)
nesiseka man sankryzos ir posukiai jose  gun_rifle.gif

Kurioj sankryzoj paklydot? g.gif

Man per mokyklini egza vienpusiam eisme irgi liepe parkuotis kur galima.... priekiu tai nieko baisaus, galu turbut pabijociau blush2.gif
Atsakyti
Naujos merginos manęs gal nepamena ax.gif Vargau su regitra ilgai. 3 kartus neišlaikiau, 4 kart apėmus panikos priepoliui, nebenuėjau. Buvau tiek emociškai pavargus, kad gruodį spjoviau... Paskui pradėjo graužt sąžinė, kad tiek pinigų sukišta, tiek pasiekta, susiėmiau. Ir va, po 4 mėn ramybės periodo, teisės mano rankose bigsmile.gif Vis dar negaliu patikėt. Merginos, tik nenuleiskit rankų, eikit iki galo. Bus visko, bet verta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2014 06 17, 11:18)
Naujos  merginos manęs gal nepamena ax.gif Vargau su regitra ilgai. 3 kartus neišlaikiau, 4 kart apėmus panikos priepoliui,  nebenuėjau. Buvau tiek emociškai pavargus, kad gruodį spjoviau... Paskui pradėjo graužt sąžinė, kad tiek pinigų sukišta, tiek pasiekta, susiėmiau. Ir va, po 4 mėn ramybės periodo, teisės mano rankose bigsmile.gif Vis dar negaliu patikėt. Merginos, tik nenuleiskit rankų, eikit iki galo. Bus visko, bet verta rolleyes.gif

Šaunuolė kad pabaigei smile.gif
O ant kokių klaidų Regitroje susikirsdavai?
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 06 17, 11:20)
Šaunuolė kad pabaigei smile.gif
O ant kokių klaidų Regitroje susikirsdavai?

Pirmąkart tik įsėdus egzaminatorius pasakė, kad net negalvočiau iš pirmo kart iašlaikyt doh.gif Ir visus atstumus su liniuote matavo. Antrąkart mieste policijos nepraleidau. Nors girdėjau sirenas, bet mašinos nemačiau. O tipo, vis tiek reikėjo stot. Trečią kart t formoj išvažiuodama į priekį, kliudžiau galinį bokštelį.
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 06 17, 09:59)

Man per mokyklini egza vienpusiam eisme irgi liepe parkuotis kur galima.... priekiu tai nieko baisaus, galu turbut pabijociau  blush2.gif

Galu daug lengviau manevruoti, ir matosi viskas veidrodėliuose, o vat priekiu tai iki šiol prisibijau ax.gif

Šaunuolė, jurguze, didžiausi sveikinimai ir sėkmės 4u.gif 4u.gif tikrasis mokymasis ir prasideda išsilaikius.... tongue.gif
Atsakyti
Ateinu prisiduoti, išlaikiau Regitroje pratinį vairavimą 4u.gif Be jokių klaidų, net sunerimau, kodėl jis varnelių nežymi lotuliukas.gif

Besimokinančioms didžiausios sėkmės..

P.S. Kaunietėms galiu padovanoti 1 val nemokamai aištelėje Auto ABC su šeimos nariu, tik leidimas mano vardu, jei netikrintų dokumentų, galiu atiduoti..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 06 17, 12:42)
Ateinu prisiduoti, išlaikiau Regitroje pratinį vairavimą 4u.gif Be jokių klaidų, net sunerimau, kodėl jis varnelių nežymi  lotuliukas.gif

Besimokinančioms didžiausios sėkmės..

P.S. Kaunietėms galiu padovanoti 1 val nemokamai aištelėje Auto ABC su šeimos nariu, tik leidimas mano vardu, jei netikrintų dokumentų, galiu atiduoti..

Sveikinu 4u.gif
Atsakyti