Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

QUOTE(kacius @ 2014 06 19, 15:09)
O pas koki egzaminuotoja papuolet, gal pavarde pamenat?

tai kad ne, nors prisistatė, bet nebeatgaminčiau... iš to džiaugsmo net protokolo nepasiėmiau biggrin.gif vardas tai kažkoks įdomus iš tų lietuviškų ir atrodo iš R raidės (rimgaudas, rimtautas ar kažkas iš to tipo) toks neaukštas, vidutinio amžiaus, bet labai malonus, draugiškas, inteligentiškas...
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 06 19, 12:05)
Dar mokykloj teorijos kursas nesibaige, neseniai as mokausi dar smile.gif

Nuo liepos 1 bus galima regitroj laikyt teorija be automokyklos teorijos baigimo,be vidurines atestato,ir net 18 nereiks laukt.....
Turbut skaitet siuos pasikeitimus.
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 06 19, 12:19)
aš tai taip jausdamasi ir išsilaikiau  biggrin.gif  nuvažiavom tada, sakau, gal važiuojam atgal? nes einant į Regitrą buvo tik mintis - kaži, kiek dar kartų reiks čia atvykt  doh.gif  net egzaminuotojas matyt pamatė mano savijautą, net porą kartų pasiūlė atidėti egzaminą kitam kartui, sakė pinigų nereiks mokėti... bet toks geranoriškas jis buvo, kad pagalvojau, kitą kartą galiu papult ant blogesnio varianto... surizikavau, ir išlaikiau  tongue.gif

Ačiū už gerą žodį, tikiuosi ir aš rytoj susitvarkyti su savijauta 4u.gif Prieš pirmą laikymą jaučiausi kur kas užtikrinčiau, bet dabar tai tikrai prastai..
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 06 19, 15:37)
Nuo liepos 1 bus galima regitroj laikyt teorija be automokyklos teorijos baigimo,be vidurines atestato,ir net 18 nereiks laukt.....
Turbut skaitet siuos pasikeitimus.

Skaiciau, bet vistiek laikysiu mokykloj pirma- bus repeticija pries Regitra smile.gif Vistiek uz kursus jau pinigai sumoketi smile.gif
Atsakyti
Tai kad mokyklinio teorijos egzamino išvis nebūtina jau kuris laikas laikyti - šis egzaminas tiesiog kaip žinių pasitikrinimas būna. Nebent kažkurios mokyklos be šito egzamino neprileidžia prie mokyklinio praktikos egzamino smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
kiek visko praleidau. Didžiausi sveikinimai išsilaikiusioms vairavimą, džiaugiuos už visas thumbup.gif.
O aš išsilaikiau teoriją Regitroje, koks palengvėjimas, negalėjau net patikėt smile.gif. Klausimai tikrai lengvesni nei vairavimo mokykloje, bent jau man taip pakliuvo.
Belaukdama stebėjau aikštelėje egzaminus, abu labai greiti - po 5 min kritinės klaidos ir viskas, net gaila buvo žiūrėt unsure.gif.

QUOTE(denaxa @ 2014 06 06, 13:46)
Na,as anksciau cia jau esu pasakojus mergaitems smile.gif Vnz.,buvau laikoma beviltiska(ir pati taip maniau)

Tai va ka as noriu pasakyti sita savo istorija-nenurasykit,merginos,saves i beviltiskas,viskas priklauso tik nuo to,kiek idesit pastangu,darbo,noro,ir,aisku,tinkamas mokytojas taip pat yra labai svarbu. Vairavimas yra toks jau dalykas,kad ismokti-vieniems reikia maziau,kitiems daugiau,bet tikrai imanoma... 4u.gif

Tikrai įkvepiantis pasakojimas, ačiū 4u.gif

QUOTE(kacius @ 2014 06 12, 13:31)
Bet aš juk buvau įsitikinusi kad kritine padariau aikštelėje, tad nekreipiau dėmesio kad antra padariau ir važiavau toliau.
Grįžome atgal, ir pasirodo tik ta vienintele ženklo nepaisymas kritinė, o visos kitos tik smulkios.
Tai va papuoliau matyt pas prigauti megėja  doh.gif

Eina sau doh.gif, galbūt išsiaiškinai?
QUOTE(MajaLi @ 2014 06 13, 14:37)
Merginos dar toks klausimas, galbut ir kvailas ir kalbeta ne karta, bet aiksteleje reikia posukius rodyti? As klausiau instruktoriaus ir man sake, kad ne, bet internete zmones klausineja kaip rodyti posukius, tai gal as kazkaip ne taip kazka supratau, pasimetus esu  g.gif

Mano instruktorius sako, kad ateina "mada" rodyti posūkius. Tarkim, viena vairavimo mokykla mano mieste jau taip moko, kaip jie sako, tuoj reikės visiems rodyt. Tad sunku pasakyt, nuo ko čia priklauso g.gif.
QUOTE(Tikrė @ 2014 06 19, 11:48)
Man ryt laikymas, vakar dar važiavau su instruktorium, palikau paskutinius pasitikėjimo trupinius per tą važiavimą.. Neatradau laiko su Tavo pasiūlytais susisiekti, žodžiu, neviltyje esu.. Šiandien dar su MB pasivažinėsiu ir tikėsiuos, kad rytoj nesupanikuosiu, nors jaučiuosi tragiškai prastai unsure.gif

Kaip sekės?
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 11:12)

Eina sau  doh.gif, galbūt išsiaiškinai?

Mano instruktorius pasakė, kad yra toks vienas megėjas, neaiškiai pasakyti, o kadangi žmogus nervuose, tai supranta taip kaip jam reikia.
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 11:12)
Sveikos,
kiek visko praleidau. Didžiausi sveikinimai išsilaikiusioms vairavimą, džiaugiuos už visas  thumbup.gif.
O aš išsilaikiau teoriją Regitroje, koks palengvėjimas, negalėjau net patikėt smile.gif. Klausimai tikrai lengvesni nei vairavimo mokykloje, bent jau man taip pakliuvo.
Belaukdama stebėjau aikštelėje egzaminus, abu labai greiti - po 5 min kritinės klaidos ir viskas, net gaila buvo žiūrėt  unsure.gif.
Kaip sekės?

Del to as ir sakau, koks skirtumas kokia diena ar valanda pasirinkti egzaminui, kai viskas gali baigtis net neprasidejus aiksteleje doh.gif
As jau turejau visas 15 pamoku, tai kita savaite turesiu jau papildomas ir bandysiu manau mokyklini issilaikyti doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Prisiminiau, ką norėjau klaust - o kaip darot su M raidėm, jei važinėjat su pvz. vyro mašina - su lipnia juosta ar kaip raides laikinai klijuojat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 12:02)
Prisiminiau, ką norėjau klaust - o kaip darot su M raidėm, jei važinėjat su pvz. vyro mašina - su lipnia juosta ar kaip raides laikinai klijuojat?  g.gif

Aš turiu nusipirkusi magnetinius lipdukus su M raide.
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 12:02)
Prisiminiau, ką norėjau klaust - o kaip darot su M raidėm, jei važinėjat su pvz. vyro mašina - su lipnia juosta ar kaip raides laikinai klijuojat?  g.gif

Dukra kai mokesi tai priklijavom ir vazinejau as pati visa laika su tom M-niekam netrukdo juk,ne pazeidimas,jei ne mokinys su tais lipdukais vazineja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 06 20, 13:02)

Aš tai buvau ant kartono priklijavus ir tokius stovelius pasidarius, kad galima būtų pastatyt prie lango, o kai nereikia - nuimt
Atsakyti