Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

[quote=v-inga,2014 06 17, 08:59]
Kurioj sankryzoj paklydot? g.gif

Praktiskai visose. O jei dar pries sankryza kalniukas, tai amen swoon.gif Jau asaros byra, nu neesu as tokia ziopla....
Atsakyti
Mergaites, po kiek mazdaug pamoku pradejot normaliai vairuoti? As jau nemazai pamoku turejau ir rodos nieko gero neismokau...
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 06 18, 13:37)
Mergaites, po kiek mazdaug pamoku pradejot normaliai vairuoti? As jau nemazai pamoku turejau ir rodos nieko gero neismokau...

Man reikejo 30val. po 45 min. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(v-inga @ 2014 06 18, 16:07)
Man reikejo 30val. po 45 min.  mirksiukas.gif

As irgi pasiemiau 30 akademiniu valandu, jau pravazinejau 7, bet nieko gero per jas neismokau, itariu, kad neuzteks man tu 30... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 06 18, 15:48)
As irgi pasiemiau 30 akademiniu valandu, jau pravazinejau 7, bet nieko gero per jas neismokau, itariu, kad neuzteks man tu 30...  ax.gif

Man irgi taip atrode, bet dabar apie papildomas net negalvoju pamokas,toliau tobuleju su M raide ir vyru pasonej ax.gif
Atsakyti
Man irgi labai padėjo važinėjimas su "M" gatvėmis..
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 06 17, 11:42)
Ateinu prisiduoti, išlaikiau Regitroje pratinį vairavimą 4u.gif Be jokių klaidų, net sunerimau, kodėl jis varnelių nežymi  lotuliukas.gif

Sveikinu 4u.gif Su kokia mašina laikei?
Man ryt laikymas, vakar dar važiavau su instruktorium, palikau paskutinius pasitikėjimo trupinius per tą važiavimą.. Neatradau laiko su Tavo pasiūlytais susisiekti, žodžiu, neviltyje esu.. Šiandien dar su MB pasivažinėsiu ir tikėsiuos, kad rytoj nesupanikuosiu, nors jaučiuosi tragiškai prastai unsure.gif
Atsakyti
Bet su M raide galima vazineti tik kai jau turi teorija regitroj issilaikius, ne? Tikiuosi, kad po 30val jausiuos drasiai ir galesiu su MB pasivazineti..
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2014 06 19, 12:23)
Bet su M raide galima vazineti tik kai jau turi teorija regitroj issilaikius, ne? Tikiuosi, kad po 30val jausiuos drasiai ir galesiu su MB pasivazineti..

O tai teorijos dar negalit laikytis? Issilaikykit anksciau ir pradekit su MB vazineti. Kaip mat pageres vaziavimas po dvigubu pamoku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 06 19, 12:57)
O tai teorijos dar negalit laikytis? Issilaikykit anksciau ir pradekit su MB vazineti. Kaip mat pageres vaziavimas po dvigubu pamoku  biggrin.gif

Dar mokykloj teorijos kursas nesibaige, neseniai as mokausi dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2014 06 19, 12:48)
nors jaučiuosi tragiškai prastai unsure.gif

aš tai taip jausdamasi ir išsilaikiau biggrin.gif nuvažiavom tada, sakau, gal važiuojam atgal? nes einant į Regitrą buvo tik mintis - kaži, kiek dar kartų reiks čia atvykt doh.gif net egzaminuotojas matyt pamatė mano savijautą, net porą kartų pasiūlė atidėti egzaminą kitam kartui, sakė pinigų nereiks mokėti... bet toks geranoriškas jis buvo, kad pagalvojau, kitą kartą galiu papult ant blogesnio varianto... surizikavau, ir išlaikiau tongue.gif
pernelyg didelis pasitikėjimas savim kartais pakiša koją. svarbu susiimt lemiamu momentu. man egzamino metu buvo momentas, kad pamiršau kur kokie pedalai ir kaip mašiną sustabdyt prie sankryžos artėjant... bet staigiai mintyse suėmiau save į rankas ir viskas baigėsi laimingai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 06 19, 13:19)
aš tai taip jausdamasi ir išsilaikiau  biggrin.gif  nuvažiavom tada, sakau, gal važiuojam atgal? nes einant į Regitrą buvo tik mintis - kaži, kiek dar kartų reiks čia atvykt  doh.gif  net egzaminuotojas matyt pamatė mano savijautą, net porą kartų pasiūlė atidėti egzaminą kitam kartui, sakė pinigų nereiks mokėti... bet toks geranoriškas jis buvo, kad pagalvojau, kitą kartą galiu papult ant blogesnio varianto... surizikavau, ir išlaikiau  tongue.gif
pernelyg didelis pasitikėjimas savim kartais pakiša koją. svarbu susiimt lemiamu momentu. man egzamino metu buvo momentas, kad pamiršau kur kokie pedalai ir kaip mašiną sustabdyt prie sankryžos artėjant... bet staigiai mintyse suėmiau save į rankas ir viskas baigėsi laimingai  mirksiukas.gif

O pas koki egzaminuotoja papuolet, gal pavarde pamenat?
Atsakyti