Sveikos. Va vakar suzinojau, kad laukiuosi. Kaip db bus man su ZK? Pagal statistika pokalbis turetu mums buti geguze-birzeli. O birzeli gimdyt ir tai daryt noreciau NL, nes nemanau, kad kitaip iseis. Kaip ir ka ir kur reiks supildyt? Ar isvis medicinine praeisiu? Paleisti ZK nenoriu, tik kaip cia visas popierizmas iseis padaryt?
QUOTE(Lona @ 2014 10 17, 11:45)
Sveikos. Va vakar suzinojau, kad laukiuosi.
didziausi sveikinimai!!!

[quote=Rashkyte,2014 10 17, 21:46]
didziausi sveikinimai!!!

[/quote]
Aciu.
[quote=osda,2014 10 18, 11:09]
[quote=Lona,2014 10 17, 19:45]
Sveikinimai, medicininę praisite, nereikės rentgeno, skiepų ir vsio. O su Jūsų CN turėtu pokalbis būti gegužę. Tai teks gavus vizą iš karto į JAV ir ten jau gims pilietis
[/quote]
Nemanau, kad iskart pavyks, nes man birzeli gimdyt, nieks i lektuva neims
Vat ir idomu, o kaip bus
Nes vaikui pasa ambasada daro 3men kazkur,nu bent jau kai pavarde keiciaus, man uztruko 3 men. Ir kaip kas tada daryt, t.y. kai jau ji turesim, vel i ambasada? Ar reik pvz o ambasados dar DS-260 koreguot, visokiu klausimu kyla.
Beje, Unfaithfull kaip sekas? A jau persikraustet? Gal jau dirbat?
didziausi sveikinimai!!!

[/quote]

[quote=osda,2014 10 18, 11:09]
[quote=Lona,2014 10 17, 19:45]
Sveikinimai, medicininę praisite, nereikės rentgeno, skiepų ir vsio. O su Jūsų CN turėtu pokalbis būti gegužę. Tai teks gavus vizą iš karto į JAV ir ten jau gims pilietis

[/quote]

QUOTE(Lona @ 2014 10 18, 06:05)

Jus maziau jaudinkites, ir pasukit i ambasada

QUOTE(angelss @ 2014 10 17, 10:27)
Aš dalyvavau loterija du kartus. Abu kartus su ta pačia nuotrauka. Pirmą kart nelaimėjau, antrą kart lamėjau, taip kad nemanau, jog būtina daryti nuotraukas kasmet.
Taisykles yra taisykles - tu keliu sutaupytu litu butu gaila, jei butent del pasikartojancios foto kazkas nepraeitu...

QUOTE(Lona @ 2014 10 18, 14:05)

Sekasi neblogai... dirbu...full time, namo griztu leisgyve

Beeet... gerai tai, kad suvokiau greit, ko tikrai nebenoresiu, ir kad tikrai mano amziuj geriau idarbinti smegenis, o ne kuna... ji patausot reik, grozio vardan

vyras pries savaitgali tik isidarbino, tad gal mano rent reikalai pasistumes, nes tai co-signer prase, tai veliau pajamu pritruko mano... zodziu, dirbam intensyviai savo busto turejimo linkme

gerai tai, kad mano baby-boy si s avaitgali buvo parskrides namo, tai po 2 men pertraukos maciau savo sniego zmogu

dar geresne naujiena, kad jis tures 4.5 dienos svenciu kalediniu, tad galesim but visa seima kartu

nu, busiu ne patriote Lietuvos, tai pasisakysiu - patinka man cia! ir visai negeda to jausmo, kad as jauciuosi sava, nors ir biesina, kai tenka visom institucijom irodinet, kad ne kupranugaris esi...
Mano "mazyliui" sian sukanka 20 metu, va !!!

Vsio, begu miegot, nes ryt daug darbu laukia... susirasysim
Na ką, nulėkiau į akrą nusifotkinti ir užpildžiau anketą, belieka laukti gegužės
Labai smagu paskaityti, kad ten išvykusiems sekasi gerai!
Ir sveikinimai Lonai

Labai smagu paskaityti, kad ten išvykusiems sekasi gerai!
Ir sveikinimai Lonai

Aciu merginos uz sveikinimus. Manau, kad 95proc., kad nevaziuosim. Vyras cia gerai uzdirba, ten nzn ar iseis tiek, nes neturi jis kazkokios super duper specialybes, o cia pamatai geri paadeti. Plius bijau draudimo, juk vaziuotume su baby ir dviem katem... Vnz kol kas vyras iesko didesnio buto ir ziuriu kas cia bus. Bet visiems lb linkiu sekmes!
Didžiausi sveikinimai Lonai
Dar kartą pasitvirtino taisyklė, kad žmogus planuoja, o Dievas juokias
Jungiuos ir aš į fortūnos šypsnio belaukiančių būrį, sėkmės mums visoms šiais metais

QUOTE(Lona @ 2014 10 21, 19:12)
Aciu merginos uz sveikinimus. Manau, kad 95proc., kad nevaziuosim. Vyras cia gerai uzdirba, ten nzn ar iseis tiek, nes neturi jis kazkokios super duper specialybes, o cia pamatai geri paadeti. Plius bijau draudimo, juk vaziuotume su baby ir dviem katem... Vnz kol kas vyras iesko didesnio buto ir ziuriu kas cia bus. Bet visiems lb linkiu sekmes!
Didziausi sveikinimai Lonai...zmogui pasirenka kur jam geriau...tik tiek gaila, kad turejau siu metu kompanjione

Jau ketvirtą kartą užpildžiau anketą, draugas irgi vėl pildys kartu, tik dar nenusifotkino naujai
Labai norim laimėti, nors ir nedaug metų praėjo nuo pirmo dalyvavimo, bet tiek visko pasikeičia kasmet pas mane.. Mokslus baigiau, mokslus pradėjau, dukart pakeičiau darbą, dabar išvis nedirbu, bet noras laimėti ŽK išlieka
Tik dabar iškiltų dar daugiau keblumų dėl finansų laimėjus