Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 9

Aš galvoju, o būtina "šviežiai" fotografuotis? Iš kur jie atskirs, ar nuotraukos anksčiau darytos buvo? Aš lyg ir nepasikeičiau labai smarkiai. biggrin.gif Norvegijoj darytis pasines nuotraukas apie 100lt kainuoja, o vien dėl žalios kortos nežinau ar verta... Man jų vis tiek ateinančiu metu nereikės.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 10 27, 17:52)
Aš galvoju, o būtina "šviežiai" fotografuotis? Iš kur jie atskirs, ar nuotraukos anksčiau darytos buvo? Aš lyg ir nepasikeičiau labai smarkiai. biggrin.gif Norvegijoj darytis pasines nuotraukas apie 100lt kainuoja, o vien dėl žalios kortos nežinau ar verta... Man jų vis tiek ateinančiu metu nereikės.

Taisyklese aiskiai parasyta, kad foto turi but ne senesnes nei 6men. Juk elektroniskai viskas vyksta, tai mato jie apie nuotraukas daugka. wink.gif Norint pataupyt, galima ir patiems pasidaryt - ziurek reikalavimus, nusifotografuok namuose, apsikarpyk reikiamu formatu ir tiks.
Atsakyti
Na nelabai suprantu, kaip tai vyksta elektroniškai... Juk jeigu nuskanuosiu dokumentinę nuotrauką, tai jie niekaip nenustatys kada ji daryta... Ar būtina fotografuojantis prašyti nuotraukas įrašyti į atmintinę? Aš labai abejoju, ar čia Norvegijoj fotografuoja "žaliai kortai"... Man ten su jom labai daug neaiškumų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 27 spalio 2014 - 18:29
QUOTE(micefee @ 2014 10 27, 18:28)
Na nelabai suprantu, kaip tai vyksta elektroniškai... Juk jeigu nuskanuosiu dokumentinę nuotrauką, tai jie niekaip nenustatys kada ji daryta... Ar būtina fotografuojantis prašyti nuotraukas įrašyti į atmintinę? Aš labai abejoju, ar čia Norvegijoj fotografuoja "žaliai kortai"... Man ten su jom labai daug neaiškumų...

Bent jau čia Lietuvoje nuėjus į foto ateljė klausiu ar daro konkrečiai žaliai kortai arba vizai nuotraukas, tai neatlieka kiekvienoje ateljė. Toliau ten kur daro iškart prašau man tik skaitmeniniu formatu ir jie įkelia į atmintines. Man atrodo įvairaus tipo dokumento nuotraukų formatai ir reikalavimai skiriasi, t.y. Žalios kortos nuo mūsiškių pasų. Tai, kad nefotografuoja pas jus Norvegijoj nelabai tikėtina, paaidomėkite labiau. Jei jau taip taupote ant nuotraukų, kurių užtenka į atmintinę įsirašyti ir nesimėtys jums nereikalingų popierių, tai pasidomėkite kiek dar pinigų visokiems "niekučiams" reiktų išleisti laimėjus žalią kortą norint ten išvykti . g.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Aš pinigų netaupau, bet neleidžiu jų "niekučiams" kaip jūs sakot. smile.gif Kam man tos nereikalingos nuotraukos? O Norvegijoj žaliai kortai vizų tikrai niekas nedaro, čia dominuoja labiau asmeninės fotografų paslaugos, kurios siūlo fotosesijas, potretus ir pan. Darantis pasą ar teises fotografuoja vietoj (kas dabar jau ir Lietuvoj daroma), tad tų dokumentinių nuotraukų paklausa nedidelė, greičiausiai todėl ir pasiūlos nėra. smile.gif
Atsakyti
O pildyt šiemet pirmadienį, lapkričio 3, tik iki pietų, iki 12h bus galima?Ar iki nakties 12h? will conclude on Monday, November 3, 2014 at 12:00 noon g.gif

Ir dar, šiemet skaitau taisykles, bet nematau, kad būtų įrašytas punktas, kad foto turi būti ne senesė nei 6 mėn g.gif Įmeskit citatą iš taisyklių, kas tikrai matėt, kad yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2014 10 28, 07:48)
O pildyt šiemet pirmadienį, lapkričio 3, tik iki pietų, iki 12h bus galima?Ar iki nakties 12h?  will conclude on Monday, November 3, 2014 at 12:00 noon  g.gif

Ir dar, šiemet skaitau taisykles, bet nematau, kad būtų įrašytas punktas, kad foto turi būti ne senesė nei 6 mėn  g.gif  Įmeskit citatą iš taisyklių, kas tikrai matėt, kad yra  4u.gif

Prieš pradedant pildyti taisyklėse minima, kad reikia pasitikrinti nuotrauką, tai padarysite paspaudus ant photo validator ten ir rašoma smulkiau apie reikalavimus ir minimą 6 mėn smile.gif
"
Content

The image must contain the full face, neck, and shoulders of the entrant in frontal view with a neutral, non-smiling expression and with eyes open and directed at the camera.
The image must not contain any parts of the body below the entrant's shoulders.
The image must not include other objects or additional people.
The entrant must be vertically oriented in the image.
The image must be from a recent (within 6 months) photo of the entrant.
Atsakyti
[quote=micefee,2014 10 27, 22:34]
Aš pinigų netaupau, bet neleidžiu jų "niekučiams" kaip jūs sakot. smile.gif Kam man tos nereikalingos nuotraukos? O Norvegijoj žaliai kortai vizų tikrai niekas nedaro, čia dominuoja labiau asmeninės fotografų paslaugos, kurios siūlo fotosesijas, potretus ir pan. Darantis pasą ar teises fotografuoja vietoj (kas dabar jau ir Lietuvoj daroma), tad tų dokumentinių nuotraukų paklausa nedidelė, greičiausiai todėl ir pasiūlos nėra. smile.gif
[/qu

Jus eidama i fotoatelje, atsispausdinkit foto reikalavimus ir nuejus ten pasakykit, kad padarykit man tokia nuotrauka, jei nedaro zaliai kortai, tai ir nesakykit...beje popierine skanuonuota nuotrauka netinka jinai turi buti jpg formato, kai nusiskanuoji ji pdf formato gaunasi..... aš nesuprantu tokiu zmoniu kurie kiekvienoj situacijoj randa po beda.... teisingai kazkas paminejo, kad loterija vyksta elektroniskai ir manau, kad programa tikrai atpazysta ir nustato foto darymo data, aisku kiti yra bande su tom paciom, bet as nerizikuoju, kad paskui netektu gailetis...beje jeigu negalite pasidaryti nuotraukos tiesiog nezaiskit loterijoj, nes jei busit atrinkta dar daugiau reikalu turesit, ne tik nuotrauka pasidaryti....sekmes
Atsakyti
Tikrai įmanoma sužinoti, kada nuotrauka yra daryta 4u.gif MB IT srity labai nemažai supranta, norėjom apgauti vieną kartą loteriją ir su ta pačia sudalyvauti, bet kad ir kaip bandė, niekaip jam nėjo panaikinti failo informacijos, kada buvo daryta nuotrauka smile.gif Tai ėjom ir naujai nusipaveikslavom.
Atsakyti
QUOTE(Gris @ 2014 10 28, 06:48)
O pildyt šiemet pirmadienį, lapkričio 3, tik iki pietų, iki 12h bus galima?Ar iki nakties 12h?  will conclude on Monday, November 3, 2014 at 12:00 noon  g.gif

Noon yra vidurdienis, bet nepamirškit, kad čia vietos laikas ir jis skiriasi nuo lietuviško, taip kad geriau nelaukit paskutinės minutės. O ir ten rašo, kad paskutinę savaitę sistema gali būti smarkiai apkrauta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 28 spalio 2014 - 11:53
QUOTE(Ferita @ 2014 10 01, 09:15)
As kolkas nieko neverciu ir jokiu medicininiu neinu, nes numeris didelis tai kaip ir spesiu.. o tau Lona manau kad tau reikia eit medicininke olandijoj, nes lietuvos med. gali netikti, jei tu eisi pas olanda konsula, jei tu eini olandijoj turi viska daryt pagal olandijos ambasados reikalavimus
http://travel.state....-interview.html sitame puslapyje 2 punkte parsisiuk pdf faila, kokie reikalavima tavo ambasadoje, nes kiek zino tai pvz. lietuvoje, reikia eiti tik i ta med. istaiga kuri yra nurodyta kitos netinka...o teistumo pazymu reikia ir is ten ir is lietuvos, kiek zinau galima internetu uzsisakyti, bet kiek atsimenu tavo nr. 33*** tai tau dar kaip ir anksti butu pazyma uzsisakyti, nes ji galioja 6 men.
o siaip seku beveik visus pasaulio forumus rusu, tarptautinius ir kt. renku info, domiuosiu tai toks man ir pasiruosimas, nes mano nr. 40***, tai turiu laiko, bet jei istorija kartosis siu metu, kai sustojo ties 40150 tai man "sakes" nes truksta labai nedaug..bet tikekimes viskas bus ok, nes siais metai kaip ir maziau atrinktuju, nera nigerijos kuri gauna daug vizu...neberasysiu jau vel viskas sukili...o be to siandien spalio 1 tai bandysiu dar karta laime 2016 metu loterijoje...

Sveikos, as su seima taip pat laimejau. gal galite man paaiskinti kokia ten eile su tuo CN? cia kalbate apie paskutinius penkis skaicius? jei taip manieji prasideda 38... ka tai reiskia? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2014 10 28, 15:00)
Sveikos, as su seima taip pat laimejau. gal galite man paaiskinti kokia ten eile su tuo CN? cia kalbate apie paskutinius penkis skaicius? jei taip manieji prasideda 38... ka tai reiskia? unsure.gif

tai reiškia kad Jūsų pokalbis ambasadoje bus kažkur liepos-rugpjūčio mėnesį smile.gif
Atsakyti