Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 9

QUOTE(Lona @ 2014 10 08, 07:09)
Mano 30***, Feritos didesnis.
Miss Candy matyt, taip turejo but.

manasis CN. 38***, kaip manot kada laukti laisko del pokalbio? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(osda @ 2014 10 28, 15:14)
tai reiškia kad Jūsų pokalbis ambasadoje bus kažkur liepos-rugpjūčio mėnesį smile.gif

O sakykite kaip jus apskaiciuojate? ax.gif ar kazkur siuos duomenis skelbia? ax.gif o kada laisko tiketis, kiek laiko iki pokalbio ji atsiuncia gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(sprinkl333 @ 2014 10 28, 16:01)
O sakykite kaip jus apskaiciuojate? ax.gif  ar kazkur siuos duomenis skelbia? ax.gif   o kada laisko tiketis, kiek laiko iki pokalbio ji atsiuncia gal zinote?

Jums laimėtojui prisijungus toje sistemoje turėjo būti visa instrukcija ką kaip toliau daryti, kokią informaciją toliau pildyti, surinkti šeimos narių ir siųsti į nurodytą vietą JAV . Turėjo ir būti visa tvarka aprašyta apie "biuletenius" , kiekvieną mėnesį skelbiami numeriai pagal kontingentus. Jūs turite stebėti savo statusą sistemoje kai išsiunčiate dokumentus kaip jis pasikeičia , ar visus dokumentus priėmė. Pranešimą su tikslia mėnesio data gausite likus 4 -8 savaitėms maždaug iki pokalbio ambasadoje , per tą laiką medicininę susitvarkyti reikės. O maždaug kuria mėnuo galite pasižiūrėti pagal praėjusių metų judėjimus ir maždaug tikėtis smile.gif

Jei klausiate apie laišką, tai kiek man žinoma viskas dabar vykdoma elektroniškai ir nieko jie Jums nesiunčia, jei turit omeny popierinį voką. Viską stebėti turite jų sistemoje su savo laimėtojo numeriu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijukas: 28 spalio 2014 - 16:41
QUOTE(sprinkl333 @ 2014 10 28, 17:01)
O sakykite kaip jus apskaiciuojate? ax.gif  ar kazkur siuos duomenis skelbia? ax.gif  o kada laisko tiketis, kiek laiko iki pokalbio ji atsiuncia gal zinote?

Atsiunčia maždaug 2 mėn iki pokalbio, žinom pagal ankstesnius metus, dar priklauso nuo to kada išsiuntėte užpildytą anketą.
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2014 10 28, 17:35)
Jums laimėtojui prisijungus toje sistemoje turėjo būti visa instrukcija ką kaip toliau daryti, kokią informaciją toliau pildyti, surinkti šeimos narių ir siųsti į nurodytą vietą JAV . Turėjo ir būti visa tvarka aprašyta apie "biuletenius" , kiekvieną mėnesį skelbiami numeriai pagal kontingentus. Jūs turite stebėti savo statusą sistemoje kai išsiunčiate dokumentus kaip jis pasikeičia , ar visus dokumentus priėmė. Pranešimą su tikslia mėnesio data gausite likus 4 -8 savaitėms maždaug iki pokalbio ambasadoje , per tą laiką medicininę susitvarkyti reikės. O maždaug kuria mėnuo galite pasižiūrėti pagal praėjusių metų judėjimus ir maždaug tikėtis smile.gif

Jei klausiate apie laišką, tai kiek man žinoma viskas dabar vykdoma elektroniškai ir nieko jie Jums nesiunčia, jei turit omeny popierinį voką. Viską stebėti turite jų sistemoje su savo laimėtojo numeriu smile.gif

aciu uz informacija smile.gif laisko turejau omeny kvietimo i pokalbi, kaip suprantu jie ji sius man i el. pasta.
jei nesunku paaiskinkite man del statuso, kur as ji matyt turiu. prie visu dokumentu man raso completed, prisijungus kur anketas pildziau DS 260? ooojj neviskas man aisku cia dar... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sprinkl333: 28 spalio 2014 - 17:20
"Jūsų, sutuoktinio/-ės ir kiekvieno vaiko skaitmeninė nuotrauka (atvaizdas) turi būti pateikta kartu su elektronine paraiška. Nuotrauka gali būti padaryta skaitmeniniu fotoaparatu arba nuskaitant turimą nuotrauką skaitmeniniu skaitytuvu. "

IR kas čia man aiškina, kad nuskanuoti nuotraukos negalima? smile.gif
Atsakyti
idomu kaip ozkiki narei sekasi jav, jei gerai pamenu ji i rytine pakrante vasara isvykti turejo su vyru. turbut nebesilanko forume...
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 10 28, 19:24)
"Jūsų, sutuoktinio/-ės ir kiekvieno vaiko skaitmeninė nuotrauka (atvaizdas) turi būti pateikta kartu su elektronine paraiška. Nuotrauka gali būti padaryta skaitmeniniu fotoaparatu arba nuskaitant turimą nuotrauką skaitmeniniu skaitytuvu. "

IR kas čia man aiškina, kad nuskanuoti nuotraukos negalima? smile.gif

Galima, tik jūs padarykite pagal reikalavimus :

"Photographs must be in 24-bit color depth. If you are using a scanner, the settings must be for True Color or 24-bit color mode. See the additional scanning requirements below."

"Scanning a Submitted Photograph. Before you scan a photographic print, make sure it meets the color and compositional specifications listed above. Scan the print using the following scanner specifications:
Scanner Resolution: Scanned at a resolution of at least 300 dots per inch (dpi).
Image File Format: The image must be in the Joint Photographic Experts Group (JPEG) format.
Image File Size: The maximum image file size is 240 kilobytes (240 KB).
Image Resolution: 600 by 600 pixels.
Image Color Depth: 24-bit color. [Note that black and white, monochrome, or grayscale images will not be accepted.] "

Atsakyti
Sakykit kiek trunka laiko uzpildyt anketa? Ar reik kazkokiu ypatingu duomenu apart asmeniniu tokiu kaip gim data , a.k., darboviete? Pvz kazka is diplomu ar dar kokios info? Bandem prisijungti vakare pildyt tai niekaip net puslapis neatsidare..pasilikau paskutinei minutei doh.gif tai galvoju gal is darbo ryte bandyt bet bijau kad kazkokiu duomenu gali prireikti..
Atsakyti
O sakykite del skiepu ar reikia tureti visus siuos skiepus kurie nurodyti? tiek vaikam, tiek suaugusiems? visi privalomi? blush2.gif pvz.nuo gimdos kaklelio ar meningokoko skiepas?

skiepai: mumps, measles, rubella, polio, tetanus and diphtheria toxoids, pertussis, influenza, influenzae type B (HIB), hepatitis A, hepatitis B, varicella, pneumococcal, rotavirus, meningococcal, human papillomavirus (HPV), and zoster.

siuos radau vilniaus ambasados puslapyje.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 28, 22:31)
Sakykit kiek trunka laiko uzpildyt anketa? Ar reik kazkokiu ypatingu duomenu apart asmeniniu tokiu kaip gim data , a.k., darboviete? Pvz kazka is diplomu ar dar kokios info? Bandem prisijungti vakare pildyt tai niekaip net puslapis neatsidare..pasilikau paskutinei minutei doh.gif tai galvoju gal is darbo ryte bandyt  bet bijau kad kazkokiu duomenu gali prireikti..

Tik turėkite skaitmeninę nuotraką "flashiuke", trunka tikrai neilgai, jei suprantate angliškai viską. Prieš tai pirmą kartą pildant geriau taisykles visas perskaityti, ten aprašo papunkčiui kaip ką atlikti. Reikia tik pagrindinių jūsų duomenų ir šeimos narių jei tokių yra . Dėl išsilavinimų ten tik pažymėti koks laipsnis ir pan smile.gif
Atsakyti
Negaliu patiketi, vyras pilde mano anketa ir neteisingai nurode mano gimimo metus...pamatem tik pabaigoj kai ismete lentele su kodu...o as irgi nepamaciau kai pilde.. nors verk verysad.gif
Turbut antra karta mano vardu pildyt negalima su teisinga gimimo data? verysad.gif
Atsakyti