QUOTE(unfaithful @ 2014 11 05, 16:05)
Nelabai klausimo supratau
Supraskit, kad neivaziaves i JAV, nei SSN, nei GC gi negausit. Siaip tai, bet kokiu atveju, jus turit sulaukt dokumentu budamas JAV, nes abejoju, ar isvykes is salies su pusmeti galiojancia imigracine viza pase ir neturedamas ant ranku tikrosios GC, jus busit ileistas kita syk i JAV.
Taip, dokumentai atkeliauja pastu, be jokio pastininko ir juos gali gauti zmogus, kurio adresa nurodysit, bet jus tuo metu privalot buti JAV anyway.
As SSN gavau 4 d.d. po prasymo pateikimo, GC atejo lygiai po pusantro men nuo atvykimo.
Kas del nebuti JAV 1-2 metus... na ka as zinau, zmones isdarinej tokius dalykus, bet patikekit, imigracijos departamente ne asilai dirba
ir esu tikra, kad jie paprasys jusu pagristi, kodel planuojat taip ilgai nebuti JAV ir nedirbt tos salies labui ir t.t.

Supraskit, kad neivaziaves i JAV, nei SSN, nei GC gi negausit. Siaip tai, bet kokiu atveju, jus turit sulaukt dokumentu budamas JAV, nes abejoju, ar isvykes is salies su pusmeti galiojancia imigracine viza pase ir neturedamas ant ranku tikrosios GC, jus busit ileistas kita syk i JAV.
Taip, dokumentai atkeliauja pastu, be jokio pastininko ir juos gali gauti zmogus, kurio adresa nurodysit, bet jus tuo metu privalot buti JAV anyway.
As SSN gavau 4 d.d. po prasymo pateikimo, GC atejo lygiai po pusantro men nuo atvykimo.
Kas del nebuti JAV 1-2 metus... na ka as zinau, zmones isdarinej tokius dalykus, bet patikekit, imigracijos departamente ne asilai dirba

I JAV as atvyksiu, taciau domiuosi dabar kiek laiko man reikes pabuti JAV, kad gauti SSN ir GC. Is Jusu atsakymu supratau, kad GC ir SSN nereikalingas tapatybes irodymas ir parasas, kad gauti siuos vokus, juos ras zmogus pasto dezutej gyvenantis tuo adresu. Todel adresa oro uoste nurodysiu savo drauges gyvenancios JAV, pas ja paviesesiu apie savaitele (per kuria nueisiu SSN prasyma uzpildysiu ir i imigracijos tarnyba uzbegsiu pasidomet del 2 metu (zinoma, kad turesiu pagristi kodel, bet busiu pasiruoses siam klausimui)) ir grysiu atgal i LT, o GC ir SSN drauge persius man i LT arba atvykdama i LT perduos gyvai. Tad va toks kol kas mano planas