Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 9

QUOTE(sprinkl333 @ 2014 10 29, 00:30)
O sakykite del skiepu ar reikia tureti visus siuos skiepus kurie nurodyti? tiek vaikam, tiek suaugusiems? visi privalomi? blush2.gif pvz.nuo  gimdos kaklelio ar meningokoko skiepas?

skiepai: mumps, measles, rubella, polio, tetanus and diphtheria toxoids, pertussis, influenza, influenzae type B (HIB), hepatitis A, hepatitis B, varicella, pneumococcal, rotavirus, meningococcal, human papillomavirus (HPV), and zoster.

siuos radau vilniaus ambasados puslapyje.... g.gif

Visu tikrai nereikia ir ne visi privalomi (cia kaip ir bendras sarasas tiktai) - nereikia skubet skiepintis, o palaukt tos gydytojo apziuros. Tada gydytojas suziuri ko konkreciu atveju reikia ir kai kuriuos net paklausia ar skiepinsites, nes juos galima del etiniu/religiniu ir tt sumetimu atsisakyt.

QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 29, 01:29)
Negaliu patiketi, vyras pilde mano anketa ir neteisingai nurode mano gimimo metus...pamatem tik  pabaigoj kai ismete lentele su kodu...o as irgi nepamaciau kai pilde.. nors verk verysad.gif
Turbut antra karta mano vardu pildyt negalima su teisinga gimimo data? verysad.gif

Na antrakart nepildykit, nes bus kaip to paties zmogaus pildymas, o tai jau taisykliu pazeidimas. Manau laimejus tie suklysti metai nebus taip blogai ir viska tvarkingai su likusiais dokumentais susitvarkytumet. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū Ms. Blone, kiek apraminot blush2.gif bet vis tiek jau ne viskas tvarkoj, tad nerimausiu doh.gif Bet koks žioplumas, abu žiūrėjom ir nieks nepamatė..reikėjo žmoniškai dieną ar ryte pildyt, o ne vidurnaktį, kai jau akys nebematė doh.gif
Atsakyti
Sveikos (-i), gal kas gali pagelbet su nuotraukom? nemoku as redaguoti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 10 29, 14:49)
Sveikos (-i), gal kas gali pagelbet su nuotraukom? nemoku as redaguoti sad.gif

įveskit Google : change photo size online, išmes programų online ir galėsit sumažinti foto
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 29, 16:14)
įveskit Google : change photo size online, išmes programų online ir galėsit sumažinti foto

aciu smile.gif
Atsakyti
Pagaliau ir aš užsiregistravau 2016 metams. Tai bus ketvirtas mėginimas laimėti. Kaip Digse sako tiek visko pasikeičia per tuos bandymų laimėti metus . Taip pat baigiau mokslus, įsivažiavau į darbus, draugai laimėjo, išvyko, pati šį mėnesį įsigijau nekilnojamąjį turtą, bet galimybės gyventi Amerikoje , tos svajonės vis nepaleidžiu. 4u.gif
Atsakyti
Apie nuotraukas: vakar visos seimos fotosesija vyko namuose. Fonas parinktas sviesiai dazyta siena. Naudojamas blicas, kad panaikinti seselius. Programa koregavimui: Microsoft Office Picture Manager. Pirmiausia nukarpiau graziai kampukus, kad vertikaliai ir hozintaliai ilgis gautusi vienodas. Tada einu i resize funkcija ir pekeiciu pixelius i 600x600. Viskas smile.gif

Tad sekmes likus paskutinei dienai! Idomu butu pamatyti statistika, kiek is cia esanciu supermamoje siemet bando laime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 02 lapkričio 2014 - 13:24
Aš antrą kartą bandau laimę smile.gif Būtų idealu šiais metais išlošt, nes kaip tik studijas prieš išvažiavimą baigčiau biggrin.gif O nuotraukas tai pati su Photoshopu pasitvarkau ir apsikarpau pagal visus reikalavimus smile.gif Durnė, dar ėjau šiais metais į Kauno Akropoly esančią foto ateljė, galvojau, gal reikia profesionaliai nuotrauką pasidaryti biggrin.gif Pasakiau, kam reikia, bet sakau, kad turiu su savimi ir reikalavimus atsispausdinusi, bet darbuotoja palinksėjo galva, maždaug, žino jie tuos reikalavimus, tai nepadaviau. Pasigailėjau biggrin.gif Kadangi į flash‘ą įrašė, tik namie galėjau pasižiūrėti, o radau ryškiai per mažą nuotrauką... Be reikalo pinigus išmečiau ir vis tiek teko fotkintis namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hassel @ 2014 11 03, 18:49)
Aš antrą kartą bandau laimę smile.gif  Būtų idealu šiais metais išlošt, nes kaip tik studijas prieš išvažiavimą baigčiau biggrin.gif O nuotraukas tai pati su Photoshopu pasitvarkau ir apsikarpau pagal visus reikalavimus smile.gif Durnė, dar ėjau šiais metais į Kauno Akropoly esančią foto ateljė, galvojau, gal reikia profesionaliai nuotrauką pasidaryti biggrin.gif Pasakiau, kam reikia, bet sakau, kad turiu su savimi ir reikalavimus atsispausdinusi, bet darbuotoja palinksėjo galva, maždaug, žino jie tuos reikalavimus, tai nepadaviau. Pasigailėjau biggrin.gif Kadangi į flash‘ą įrašė, tik namie galėjau pasižiūrėti, o radau ryškiai per mažą nuotrauką... Be reikalo pinigus išmečiau ir vis tiek teko fotkintis namie biggrin.gif

aš irgi Kauno Akropoly dariausi foto, lyg ir atitiko reikalavimus (patikrinau su programėle ŽK tinklapyje) g.gif
Atsakyti
Aš irgi namie fotografavausi.
Atsakyti
Man šiais metais taip pat fotografas pridarė ne taip kaip reikia, paliko kai kur šešėlius veido doh.gif beje, matėt, kad kitais metais skelbs ne be gegužės 1d, kaip įprastai, bet 5. Gegužės 1d, man jau buvo tokia žinoma sava data smile.gif o dabar reiks dar palaukt , taip ir pamiršiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2014 11 03, 20:28)
Man šiais metais taip pat fotografas pridarė ne taip kaip reikia, paliko kai kur šešėlius  veido doh.gif  beje, matėt, kad kitais metais skelbs ne be gegužės 1d, kaip įprastai, bet 5. Gegužės 1d, man jau buvo tokia žinoma sava data smile.gif o dabar reiks dar palaukt , taip ir pamiršiu biggrin.gif

šešėlių negalima "nepalikti", t.y. nuimti ar kaip kitaip koreguoti nuotraukos. Bet su blicu fotkinant neturėjo likti šešėlių g.gif Mums yra pasitaikę, kad tarsi virš objektyvo žvilgsnis buvo nukreiptas, čia užpernai berods, dalyvavom su tokia, nes tik namie pastebėjom unsure.gif
Atsakyti