QUOTE(sprinkl333 @ 2014 10 29, 00:30)
O sakykite del skiepu ar reikia tureti visus siuos skiepus kurie nurodyti? tiek vaikam, tiek suaugusiems? visi privalomi?
pvz.nuo gimdos kaklelio ar meningokoko skiepas?
skiepai: mumps, measles, rubella, polio, tetanus and diphtheria toxoids, pertussis, influenza, influenzae type B (HIB), hepatitis A, hepatitis B, varicella, pneumococcal, rotavirus, meningococcal, human papillomavirus (HPV), and zoster.
siuos radau vilniaus ambasados puslapyje....

skiepai: mumps, measles, rubella, polio, tetanus and diphtheria toxoids, pertussis, influenza, influenzae type B (HIB), hepatitis A, hepatitis B, varicella, pneumococcal, rotavirus, meningococcal, human papillomavirus (HPV), and zoster.
siuos radau vilniaus ambasados puslapyje....

Visu tikrai nereikia ir ne visi privalomi (cia kaip ir bendras sarasas tiktai) - nereikia skubet skiepintis, o palaukt tos gydytojo apziuros. Tada gydytojas suziuri ko konkreciu atveju reikia ir kai kuriuos net paklausia ar skiepinsites, nes juos galima del etiniu/religiniu ir tt sumetimu atsisakyt.
QUOTE(Lu Lu @ 2014 10 29, 01:29)
Negaliu patiketi, vyras pilde mano anketa ir neteisingai nurode mano gimimo metus...pamatem tik pabaigoj kai ismete lentele su kodu...o as irgi nepamaciau kai pilde.. nors verk
Turbut antra karta mano vardu pildyt negalima su teisinga gimimo data?

Turbut antra karta mano vardu pildyt negalima su teisinga gimimo data?

Na antrakart nepildykit, nes bus kaip to paties zmogaus pildymas, o tai jau taisykliu pazeidimas. Manau laimejus tie suklysti metai nebus taip blogai ir viska tvarkingai su likusiais dokumentais susitvarkytumet.