QUOTE(algucia @ 2014 11 05, 03:14)
Dulke ir unfaithful norejau Jusu paklaust, kaip gavot GC ir SSN tiesiog voka pasto dezutej radot ar pastininkas atnese ir reikejo pasirasyt? Man idomu ar as neprivalau dalyvaut GC ir SSN paemimo procese. Ar galetu kitas asmuo paemes vokus persiusti man juos kitu adresu.
Turiu jau dokumentus susitvarkes ka reikejo tvarkyti Lietuvoj ir dabar planuoju atvykti i JAV ir susitvarkyti iki galo dokumentus ir kaip supratau taisykles, tai 1 metus galiu nebuti JAV, o esant reikalui galima imigracijos tarnyboj pasiprasyt, kad galeciau nevykti i JAV iki 2 metu. Planuoju sitais dalykais pasinaudot, nes dar nepasiruoses vykimui i JAV
Nelabai klausimo supratau
Supraskit, kad neivaziaves i JAV, nei SSN, nei GC gi negausit. Siaip tai, bet kokiu atveju, jus turit sulaukt dokumentu budamas JAV, nes abejoju, ar isvykes is salies su pusmeti galiojancia imigracine viza pase ir neturedamas ant ranku tikrosios GC, jus busit ileistas kita syk i JAV.
Taip, dokumentai atkeliauja pastu, be jokio pastininko ir juos gali gauti zmogus, kurio adresa nurodysit, bet jus tuo metu privalot buti JAV anyway.
As SSN gavau 4 d.d. po prasymo pateikimo, GC atejo lygiai po pusantro men nuo atvykimo.
Kas del nebuti JAV 1-2 metus... na ka as zinau, zmones isdarinej tokius dalykus, bet patikekit, imigracijos departamente ne asilai dirba

ir esu tikra, kad jie paprasys jusu pagristi, kodel planuojat taip ilgai nebuti JAV ir nedirbt tos salies labui ir t.t.
P.S. moterys, del nuotrauku GC tik neisprotekit, jokiu plauku uz ausu kist nereikia ! o tam fotografui tai kazkas negerai... reikalavimuose neleidziama ant veido uzkritusiu sruogu, kad dengtu kakta, dali akies ir t.t., bet niekur nebuvo reikalavimo uz ausu plaukus kist!
kaip matot, atejo laikas ir su savo gauru kupeta laimejau