Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta - 9

mes taip pat namie fotografavomes, bet ant vyro ir sunaus foto siak tiek seselio liko ausu pacioja prie kaklo, minimaliai, bet niekaip ju negalejo, isnaikint, vakare foto darem, su blicu, bet matyt vistiek apsvietimas prastas buvo..pas mus su dukra plaukai kazkaip denge ta vieta ir nebuvo seseliu..
o jei tarkim anketa atmetamas del kazkokiu reikalavimu neatitikimo, tai niekaip ir nesuzinosi juk taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 11 03, 22:51)
mes taip pat namie fotografavomes, bet ant vyro ir sunaus foto siak tiek seselio liko ausu pacioja prie kaklo, minimaliai, bet niekaip ju negalejo, isnaikint, vakare foto darem, su blicu, bet matyt vistiek apsvietimas prastas buvo..pas mus su dukra plaukai kazkaip denge ta vieta ir nebuvo seseliu..
o jei tarkim anketa atmetamas del kazkokiu reikalavimu neatitikimo, tai niekaip ir nesuzinosi juk taip?  g.gif

plaukus reikia už ausų susikišti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 11 04, 10:47)
plaukus reikia už ausų susikišti 4u.gif

Tai nebuvo galima palaidais fotkintis unsure.gif nu vsio, reiškias mes jau bet kokiu atveju nepraeinam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lu Lu @ 2014 11 04, 11:06)
Tai nebuvo galima palaidais fotkintis  unsure.gif nu vsio, reiškias mes jau bet kokiu atveju nepraeinam  verysad.gif

Nemanykite taip. 4u.gif jei jau čia yra laimėjusių, kurie buvo foto senas dėję, tai manau, kad neverta "krimstis". Ar pateko mūsų anketos tarp gerų, nesužinosime smile.gif aš tai jau nepamenu kaip ten mane fotkino, buvo blitsas ar ne . Pas mane gan nemažas krenta šešėlis ant kaklo. Bet kėliau tą foto, nes nebeturėjau laiko jau ką betvarkyti, paskutinės dienos. Kažkaip nepergyvenu dėl to. Tai ir Jūs nepergyvenkite. Beto gal vyras laimės o ne Jūs, tai tie plaukai reikšmės neturės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijukas @ 2014 11 04, 11:27)
Nemanykite taip.  4u.gif jei jau čia yra laimėjusių, kurie buvo foto senas dėję, tai manau, kad neverta "krimstis". Ar pateko mūsų anketos tarp gerų, nesužinosime smile.gif aš tai jau nepamenu kaip ten mane fotkino, buvo blitsas ar ne . Pas mane gan nemažas krenta šešėlis ant kaklo. Bet kėliau tą foto, nes nebeturėjau laiko jau ką betvarkyti, paskutinės dienos. Kažkaip nepergyvenu dėl to. Tai ir Jūs nepergyvenkite. Beto gal vyras laimės o ne Jūs, tai tie plaukai reikšmės neturės.  4u.gif

Oho, aš irgi palaidais fotkinaus doh.gif doh.gif doh.gif

Ech, gal dar ne viskas prarasta, čia plaukai už ausų neužkišti ax.gif
http://www.usadivers...equirements.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Positive*: 04 lapkričio 2014 - 11:52
QUOTE(Positive* @ 2014 11 04, 12:48)
Oho, aš irgi palaidais fotkinaus doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ech, gal dar ne viskas prarasta, čia plaukai už ausų neužkišti  ax.gif
http://www.usadivers...equirements.php

Aha, tikrai o man fotografas liepė užsikišti g.gif Ir visas foto iš praeitų metų irgi su užkištais turiu, bet gal čia ir neprivalomas reikalavimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 09 02, 23:24)

Taigi va, turiu visus imanomus dokumentus gyvenimui (be driver licence)... GC atejo mums lygiai po 1.5 men po atvykimo.

Dulke ir unfaithful norejau Jusu paklaust, kaip gavot GC ir SSN tiesiog voka pasto dezutej radot ar pastininkas atnese ir reikejo pasirasyt? Man idomu ar as neprivalau dalyvaut GC ir SSN paemimo procese. Ar galetu kitas asmuo paemes vokus persiusti man juos kitu adresu.
Turiu jau dokumentus susitvarkes ka reikejo tvarkyti Lietuvoj ir dabar planuoju atvykti i JAV ir susitvarkyti iki galo dokumentus ir kaip supratau taisykles, tai 1 metus galiu nebuti JAV, o esant reikalui galima imigracijos tarnyboj pasiprasyt, kad galeciau nevykti i JAV iki 2 metu. Planuoju sitais dalykais pasinaudot, nes dar nepasiruoses vykimui i JAV smile.gif
Atsakyti
QUOTE(algucia @ 2014 11 05, 00:14)
Dulke ir unfaithful norejau Jusu paklaust, kaip gavot GC ir SSN tiesiog voka pasto dezutej radot ar pastininkas atnese ir reikejo pasirasyt? Man idomu ar as neprivalau dalyvaut GC ir SSN paemimo procese. Ar galetu kitas asmuo paemes vokus persiusti man juos kitu adresu.
Turiu jau dokumentus susitvarkes ka reikejo tvarkyti Lietuvoj ir dabar planuoju atvykti i JAV ir susitvarkyti iki galo dokumentus ir kaip supratau taisykles, tai 1 metus galiu nebuti JAV, o esant reikalui galima imigracijos tarnyboj pasiprasyt, kad galeciau nevykti i JAV iki 2 metu. Planuoju sitais dalykais pasinaudot, nes dar nepasiruoses vykimui i JAV smile.gif

Mes skridome i Florida, o dokumentus siuntemes i IL, tai mums tiesiog paeme tuos vokus persiunte ir tiek, ant voko buvo vardas ir pavarde bei adresas to zmogaus, kuris ten gyvena smile.gif tai manau, galite atsisiusti kortas kur tik norite, o po to Jums persius smile.gif be rods kortas kai atnese reikejo pasirasyt, bet negarantuoju. SSN atsiunte tiesiog i pasto dezute, nereikejo jokio paraso smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dulke: 05 lapkričio 2014 - 02:19
QUOTE(algucia @ 2014 11 04, 19:14)

atsiuncia nurodytu adresu 4u.gif musu kai siunte pasirashyt nieko nereikejo.... pashto dezej zmones rado 4u.gif del nuotrauku, mano plaukai taip pat buvo uzkishti, kad ausis matytusi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2014 11 04, 15:24)
Aha, tikrai o man fotografas liepė užsikišti g.gif Ir visas foto iš praeitų metų irgi su užkištais turiu, bet gal čia ir neprivalomas reikalavimas  smile.gif

man irgi fotografas liepe plaukus uz ausu uzsikist. dar pagalvojau, kad biski trenktas lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(algucia @ 2014 11 05, 03:14)

Nelabai klausimo supratau g.gif
Supraskit, kad neivaziaves i JAV, nei SSN, nei GC gi negausit. Siaip tai, bet kokiu atveju, jus turit sulaukt dokumentu budamas JAV, nes abejoju, ar isvykes is salies su pusmeti galiojancia imigracine viza pase ir neturedamas ant ranku tikrosios GC, jus busit ileistas kita syk i JAV.
Taip, dokumentai atkeliauja pastu, be jokio pastininko ir juos gali gauti zmogus, kurio adresa nurodysit, bet jus tuo metu privalot buti JAV anyway.

As SSN gavau 4 d.d. po prasymo pateikimo, GC atejo lygiai po pusantro men nuo atvykimo.
Kas del nebuti JAV 1-2 metus... na ka as zinau, zmones isdarinej tokius dalykus, bet patikekit, imigracijos departamente ne asilai dirba rolleyes.gif ir esu tikra, kad jie paprasys jusu pagristi, kodel planuojat taip ilgai nebuti JAV ir nedirbt tos salies labui ir t.t.

P.S. moterys, del nuotrauku GC tik neisprotekit, jokiu plauku uz ausu kist nereikia ! o tam fotografui tai kazkas negerai... reikalavimuose neleidziama ant veido uzkritusiu sruogu, kad dengtu kakta, dali akies ir t.t., bet niekur nebuvo reikalavimo uz ausu plaukus kist!
kaip matot, atejo laikas ir su savo gauru kupeta laimejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(unfaithful @ 2014 11 05, 16:05)
Kas del nebuti JAV 1-2 metus... na ka as zinau, zmones isdarinej tokius dalykus, bet patikekit, imigracijos departamente ne asilai dirba rolleyes.gif  ir esu tikra, kad jie paprasys jusu pagristi, kodel planuojat taip ilgai nebuti JAV ir nedirbt tos salies labui ir t.t.

drinks_cheers.gif Tas ilgesnis neivaziavimas i JAV tikrai nera lengvai duodamas, t.y. niekas nedalina i kaire ir i desine, nes nebuvimui turi but rimta priezastis. Na jei zmogus pagris, tai viskas ok. Bet siaip keista pasakymas, kad nepasiruoses dar - gal ir zaist loterijoj nereikejo, jei nera noro apsigyvent. ax.gif O siaip praejo laikai kai karta per metus trumpam ivaziuoji i JAV ir laikaisi ZK - dabar jau griezciau ziuri, nes juk ja ir duoda legaliam gyvenimui ir darbui JAV, o jei to nedaro zmogus, tai vadinasi nereikalinga ZK jam...
Atsakyti