Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(Lu @ 2014 08 02, 12:02)
  Man atrodo,kad visą gyvenimą jau išliksim tokios jautresnės.

Tai cia vienareiksmiskai manau, juk naujos nervu sistemos niekas nepakeis ir neides 4u.gif as tik meldziu Dievo, kad ji visiskai neuzlustu, dar jeigu taip tik butu tai iseitu pakentet,bet manau cia siek tiek ir smegenys kalti, juk visos tos hipochondrijos, ligu isikalbejimai, manymai, kad ja sergi cia jau visgi smegenu sritis doh.gif doh.gif doh.gif

zodziu laikykimes panos, kiek tik eina drinks_cheers.gif
Atsakyti
Planuotas vaikutis, siandien kaip blogai man, valgyt nieko negaliu, pykina visa diena istisai vien pagalvojus apie maista,galva skauda,jegu nera,pilve keistas pojutis, siaubas kaip bloga.. pagalvojus kad darbe su tokia savijauta sedet tai silpna darosi, nelaiku ta darba susiradau..
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 02, 17:41)
Planuotas vaikutis, siandien kaip blogai man, valgyt nieko negaliu, pykina visa diena istisai vien pagalvojus apie maista,galva skauda,jegu nera,pilve keistas pojutis, siaubas kaip bloga.. pagalvojus kad darbe su tokia savijauta sedet tai silpna darosi, nelaiku ta darba susiradau..

kazkokiu budu reikia istverti situs blogumus, laimei jie ilgai nesites, kaip nors turi atlaikyti 4u.gif kokia nuostabi db tavo busena wub.gif
Atsakyti
Taip maja23 viskas turi buti gerai.. Beja kaip snd jauties? Kiek tau laiko jau? Ar be vaistu tu jau?
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 02, 19:57)
kazkokiu budu reikia istverti situs blogumus, laimei jie ilgai nesites, kaip nors turi atlaikyti 4u.gif  kokia nuostabi db tavo busena  wub.gif

Nezinau kaip, snd prasidejo rytinis vemimas, darbe sedeti sunku, bloga, greit pietus,pilvas gurgia o pagalvojus apie maista pykina ir silpna darosi.. dar taip as turiu bedu su virskinimu per ta jautruma tai dbr isvis man kosmaras, ir toliau tik baises..
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif kaip jaučiatės? Man šiandien darbe pasidarė blogai, silpna, galva suktis pradėjo. Vaikinas nuvežė pas šeimos gydyt. truputį paankstino tyrimus, ryt darausi dėl epilepsijos, o trečiad skydliaukės ir kaklo kraujagyslių...liepė gert Xanax, nes mato, kad mano jautri nervų sistema, kaip tie vaistai jums?...kaip jus ištveriate darbe? Ar visos esat nedirbančios mamytės? Beja skaičiau Ingulex10 skundžiasi panašiais simptomais, kaip kovojat su galvos svaigimu? smile.gif
Atsakyti
Oi man tai ne tik galwos svaigimas dar ir pykinimas, silpnumas.. Koju keistas nei tai skausmas, nu kokjos tokios sunkios sunkios.. Ir siaip visa kaip apspangus, ir far galwos skausmai.. As geriau xanax xr ilga laika apie 9 men. Man jis buvo labai gerai.. Zinoma fiziniu simptomu nenueme, bet uz tai emociskai jauciaus gerai.. O darbe labai buna sunku issidet.. Monitorius liejasi.. Galwa palnekus sukasi.. Pykina.. Nu zodziu baisu.. O nuo snd man atostogos, tai dar gerai kad namie, o tai snd prastai jauciuos..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 10:42)
Oi man tai ne tik galwos svaigimas dar ir pykinimas, silpnumas.. Koju keistas nei tai skausmas, nu kokjos tokios sunkios sunkios.. Ir siaip visa kaip apspangus, ir far galwos skausmai.. As geriau xanax xr ilga laika apie 9 men. Man jis buvo labai gerai.. Zinoma fiziniu simptomu nenueme, bet uz tai emociskai jauciaus gerai.. O darbe labai buna sunku issidet.. Monitorius liejasi.. Galwa palnekus sukasi.. Pykina.. Nu zodziu baisu.. O nuo snd man atostogos, tai dar gerai kad namie, o tai snd prastai jauciuos..

Man jau prieš koleges gėda, simptomai tokie neapčiuopiami...pradedu panikuot iškart,kad man blogai. O kojos ir kažkokios keistos, silpnos, atrodo, kad per kelius linksta. O nuo Xanax galva nenustojo suktis? Ar kas liečia galvą visus tyrimus jau pasidarėte?
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 04, 12:03)
Man jau prieš koleges gėda, simptomai tokie neapčiuopiami...pradedu panikuot iškart,kad man blogai. O kojos ir kažkokios keistos, silpnos, atrodo, kad per kelius linksta. O nuo Xanax galva nenustojo suktis? Ar kas liečia galvą visus tyrimus jau pasidarėte?

Na man xanax nenueme nieko, tik mintis nueme.. Ta prasme ne taip bijojau tu visu simptomu.. Bet nuimt ju tai bent jau man nenueme..
As praeitais metais kai man viskas prasidejo perejau per visus ymanomus daktarus, netgi pas du skirtingus neurologus lankiausi.. Ir abu pasake kad cia nerviskai.. Tad magnetinio net ir nesiule darytis.. Tai vat..o siaip visi visi tyrimai padaryti..kai nuejau pas psichoterapeuta, pradejau gerti Ad 9 men. Buwau viska pamirsus..kad ka reiskia blogai jaustis.. Taciau nustojus gerti, vel viskas sugryO su kaupu..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 11:07)
Na man xanax nenueme nieko, tik mintis nueme.. Ta prasme ne taip bijojau tu visu simptomu.. Bet nuimt ju tai bent jau man nenueme..
As praeitais metais kai man viskas prasidejo perejau per visus ymanomus daktarus, netgi pas du skirtingus neurologus lankiausi.. Ir abu pasake kad cia nerviskai.. Tad magnetinio net ir nesiule darytis.. Tai vat..o siaip visi visi tyrimai padaryti..kai nuejau pas psichoterapeuta, pradejau gerti Ad 9 men. Buwau viska pamirsus..kad ka reiskia blogai jaustis.. Taciau nustojus gerti, vel viskas sugryO su kaupu..

Eina sau, baisi liga...aš nesijaučiau depresuota, kol neprasidėjo visi tie galvos svaigimai, dabar tikrai nerimauju kas su manimi darosi...O kodėl nutraukėt AD? Oj kaip norėčiau ir aš vėl gerai jaustis, gyvent visu pajėgumu...Mano visus tyrimus vainikuoja psichoterapiauto konsultacija 08.28 diena, tai nuojauta sako, kad tai ir bus tiesiai į dešimtuką.
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 04, 12:13)
Eina sau, baisi liga...aš nesijaučiau depresuota, kol neprasidėjo visi tie galvos svaigimai, dabar tikrai nerimauju kas su manimi darosi...O kodėl nutraukėt AD? Oj kaip norėčiau ir aš vėl gerai jaustis, gyvent visu pajėgumu...Mano visus tyrimus vainikuoja psichoterapiauto konsultacija 08.28 diena, tai nuojauta sako, kad tai ir bus tiesiai į dešimtuką.

Nu jau nennusiteikit taip pesimistiska 4u.gif viskas bus gerai, pamatysit.. Nueisit pas psichoterapauta ir iskart pagerea, galiu garantuoti jus..
O AD nutraukiau, nes labai gerai jauciaus, nu nemaciau reikalo gerti ju toliau o ir plius su vyru vaikely planuojam, tai va..
Ir mam depresijos nera.. Kai nuejqu pas psichoterapeuta tai ir jis mate kad depresijos man nera..
Viskas bus jums gerai..jums dar tik vienas simptomas o tai vadinas jums dar tik pati pradzia, neuzsileisit ir greit pagysit 4u.gif
O kokius jus tyrimus daretes? smile.gif
Atsakyti
labas,mergytes>nu siandien baisu kaip jauciuosi,nuo pat ryto kaip girta,panikuojanti,ikaliau xanaxo,lyg nueme svaigima,verkiau,ir nezinau kas darosi,labai itemptos dienos musu seimoje,sunku,be to dar nesusireguliuoja menesines,turejo but,o dar near,tai gal hormonai man cia viska tvarko doh.gif ,o tyrimu apart skydliaukes mano gyd nedaro tiesiu taikymu liepia eit pas psichiatra,o as dar neinu,nezinau kaip kovot su svaigimu,atsimenu taip buvo ir po pirmos mergaites,bet isejaui darba ir baigesi viskas,matyt mane alina hormonai,keturios sienos,ir problemos su vyru smile.gif tai va,mergytes,kaip nors,viskas bus ok 4u.gif ir man buna silpna,lyg panika apima,bet jau ja greitai suvaldau,tai jei nebeliktu to spangimo galvos,sakyciau viskas ok 4u.gif
Atsakyti