Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 19:33)
O iki nestumo blogai jauteis?? Ar jau buvo tau pagereje ir praeje?? Kokie simptomai tau buvo iki nestumo?

Po ad atkritau,cia buwo ziema, po truputi buwo pagereja, jei lb blogai budavo isgerdavau lexotanilio,siaip labiau su virskinimu man buvo po ad, dbr tai ragas man, rytais vemiu,pastoviai pykina taip kad atrodo visus apvemsiu, noriu tik gulet, svarstau isejima is darbo, bet tada puse metu birza nepriims manes
Atsakyti
Aš vietoj taves, Maja23, imčiau biliotenį smile.gif Šiandien EEG dariausi, viskas kaip ir gerai, buvo ten kažkokioj vietoj trumpam dirginimas, bet dėl to tikrai epilepsijos nėra...tai vat, dar vienas akmuo nuo širdies nukrito, neurologė vėl patvirtino, kad viskas nerviškai, sakė, net viena iš mūsų žvaigždžių dainininkių turėjo šią ligą, vešdavo į priimamąjį pastoviai (nenoriu minėti kuri smile.gif...tai vat sakė esu jauna, graži, sveika, ir viskas bus gerai smile.gif tik svorio reikėtų priaugti, nes organizmui gali trūkti medžiagų, kadangi apetito nėra...Dar tos dienos prasidėjo, pilvuką maudžia, po pietų į darbelį keliausiu, kaip jus laikotės? smile.gif
Atsakyti
[quote=yesboss,2014 08 05, 10:45]
Aš vietoj taves, Maja23, imčiau biliotenį smile.gif
Kaip man ji imti jeigu dirbu tik nuo rugjucio 1d..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 05, 08:39)
Kiek sawe pamenu, visada turedawau niuriu minciu... Visa laika labai del visko nerimaudawau.. Lb visa laika galvoju ateity.. Kas bus kai nebus paciu brangiausiu man... Verkdawau apie tai pagalvojus viena uzsidarius vakarais.. Lb bijau prarast tevelius, mociutes.. Bijau prarast viska kas yra dabar su manim...

Na is esmes ir man lygiai tas pats 4u.gif as tai manau, kad tai viena pagrindiniu priezasciu, aisku niekas negali zinoti, tiesiog yra kaip yra 4u.gif
Papildyta:
[quote=maja23,2014 08 05, 11:51]
[quote=yesboss,2014 08 05, 10:45]
Aš vietoj taves, Maja23, imčiau biliotenį smile.gif
Kaip man ji imti jeigu dirbu tik nuo rugjucio 1d..
[/quote]

nu bet jei zmogus serga ar neglauoja ir negali dirbti tai koks skirtumas nuo kada tu dirbi? db svarbiausia tu ir vaikutis, o pas gydytojus jau buvai, ka jie sako tau 4u.gif beje sita savijauta manau teigiamas pozymis, kai sitaip pasidaro rodo, kad vaikiukas vystosi, kad procesai vyksta organizme, o tai jau labai daug 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(yesboss @ 2014 08 05, 11:45)
net viena iš mūsų žvaigždžių dainininkių turėjo šią ligą, vešdavo į priimamąjį pastoviai (nenoriu minėti kuri smile.gif...

kuri? bigsmile.gif ziauriai idomu pasidare, gal tada gali i az parasyti 4u.gif turiu viena galvoje, bet nezinau ar ta 4u.gif
Atsakyti
Mergaites ateinu su klausimu... Ar jus jauciate nuowargi??? Nu kazkaip labi pawargstu greit, ir toks silpnumas keistas apima... Galwoju ar tik man cia taip... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 05, 17:01)
Mergaites ateinu su klausimu... Ar jus jauciate nuowargi??? Nu kazkaip labi pawargstu greit, ir toks silpnumas keistas apima... Galwoju ar tik man cia taip... verysad.gif

Man tas pats, ir kas svarbiausia taip atsitinka net skaitant zurnala blink.gif zinai steijse bet kai buvau pastojusi zinok jauciausi fantastiskai, niekad dar taip gerai nesijauciau, taip kad gali buti jog kai lauksies pasimirs sitos bedos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 05, 17:03)
Man tas pats, ir kas svarbiausia taip atsitinka net skaitant zurnala blink.gif zinai steijse bet kai buvau pastojusi zinok jauciausi fantastiskai, niekad dar taip gerai nesijauciau, taip kad gali buti jog kai lauksies pasimirs sitos bedos ax.gif

Rankos e silpnumas, kojose.. Ir kune viduje silpnumas... O lyg nieko tokio nedarau.. Atostogos.. O laiminga but negaliu..
O kad man tikrai butu ta VD... Buciau laiminga...
O db nesijauciu laiminga... Tikrai jauciuos prastai..
Ir isvis abejoju ar kada lauksiuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stejjse:): 05 rugpjūčio 2014 - 16:27
QUOTE(jauniute @ 2014 08 05, 12:07)
Na is esmes ir man lygiai tas pats 4u.gif  as tai manau, kad tai viena pagrindiniu priezasciu, aisku niekas negali zinoti, tiesiog yra kaip yra 4u.gif
Papildyta:
nu bet jei zmogus serga ar neglauoja ir negali dirbti tai koks skirtumas nuo kada tu dirbi? db svarbiausia tu ir vaikutis, o pas gydytojus jau buvai, ka jie sako tau 4u.gif  beje sita savijauta manau teigiamas pozymis, kai sitaip pasidaro rodo, kad vaikiukas vystosi, kad procesai vyksta organizme, o tai jau labai daug 4u.gif
Papildyta:
kuri? bigsmile.gif ziauriai idomu pasidare, gal tada gali i az parasyti 4u.gif turiu viena galvoje, bet nezinau ar ta 4u.gif

Manau, kad Sciogolevaite. Apie tai buvo ziniasklaidoj uzsiminta.
Atsakyti
sveikos 4u.gif vis paskaitineju jusu temute, noreciau ir as prisijungti, jei priimsite smile.gif turejau PA, geriau AD, bet nutraukus po kiek laiko prasidejo problemos su skrandziu, lb kilo rugstys, gydytoja vel prirase AD, skrandzio net netyre. po kiek laiko prasidejo siaubingas pykinimas, silpnumas ir pan, nuejau neapsikentusi issitirti skrandi mokamai, rado GERL, gastrita ir erozijas. jau nz kiek vaistu sugeriau, bet niekas nesikeicia, kartais geriau, kartais vel toookie pablogejimai, kad nors po zeme lisk. niekaip neina man jo issigydyti, visi gydytojai sako, kad cia nerviskai, nz jais ar tiketi, ar ne, nuo tokios savijautos db jau tikrai pradedu depresuoti doh.gif nebesinori aplinkiniam kvarsinti galvos, sakau, gal cia rasiu bendraminciu 4u.gif
Atsakyti
livijaa svieka prisijungus 4u.gif na as zarna rijau dukart, viskas pas mane labai gerai, ciut sienels paraude, o jausmelis tai budavo ohoho, ir rugstys kilo, ir skrandis stojo 4u.gif
bet jei pas tave gastritas su erozijom tai cia jau gal ir rimciau, o kaip su mityba tau? prisilaikai jos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 05, 16:59)
livijaa svieka prisijungus 4u.gif  na as zarna rijau dukart, viskas pas mane labai gerai, ciut sienels paraude, o jausmelis tai budavo ohoho, ir rugstys kilo, ir skrandis stojo 4u.gif
bet jei pas tave gastritas su erozijom tai cia jau gal ir rimciau, o kaip su mityba tau? prisilaikai jos? 4u.gif

jo, prisilaikau, jokio kepto, atrtaus, rukyto, bet deja, kai jau kyla rugstys, tai nuo bet ko..db pradejo lb skaudeti skrandzio duobute, pati pilva, nugara, visi ant nervu tai nuraso, bet nesijauciu tokia nervinyke:) aisku jautriai i viska reguoju, po gimdymo man cia islindo visi sie negerumai, nes lb daug nervu buvo..
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 05, 16:01)

man lygiai tas pats, atrodo isvis jegu nera, vos paeinu, kojos, rankos sunkios..kaip uzknisa tokia savijauta,bet nieko neina padaryti:(
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 08 05, 16:33)
Manau, kad Sciogolevaite. Apie tai buvo ziniasklaidoj uzsiminta.

Jo, tiesiai į dešimtuką smile.gif Ščiogoliovaitė, dar neurologė įdomų faktą pasakė, jog ši liga dažniausiai yra aukštiems ir liesiems žmonėms, ar jus tokios? biggrin.gif aš taip smile.gif
Atsakyti