Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 11:20)
Nu jau nennusiteikit taip pesimistiska 4u.gif viskas bus gerai, pamatysit.. Nueisit pas psichoterapauta ir iskart pagerea, galiu garantuoti jus..
O AD nutraukiau, nes labai gerai jauciaus, nu nemaciau reikalo gerti ju toliau o ir plius su vyru vaikely planuojam, tai va..
Ir mam depresijos nera.. Kai nuejqu pas psichoterapeuta tai ir jis mate kad depresijos man nera..
Viskas bus jums gerai..jums dar tik vienas simptomas o tai vadinas jums dar tik pati pradzia, neuzsileisit ir greit pagysit  4u.gif
O kokius jus tyrimus daretes? smile.gif

Teisingai sakot, aš irgi manau jog nėra man depresijos, ateitį piešiu šviesiomis spalvomis, noriu turėti gražią šeimą, vaikelį smile.gif aš net neįsivaizdavau, kad tokia liga egzistuoja, o saviitaiga jos įveikt neįmanoma? Kaip dabar kovojat su simptomais? Gal nėštumo metu viskas praeitų smile.gif
Papildyta:
Kolkas dariausi tyrimus: kraujo, vidaus organų, skrandžio, širdies, kas liečia galvą, dar nieko, laukiu eilėj smile.gif bet nuojauta sako, kad gydyt, spėjimas jog tai VD pasitvirtins, nes simptomai paaštrėja sunkesniais gyvenimo etapais, sesijos metu, ar kai sunkumai darbe
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 04, 12:45)
Teisingai sakot, aš irgi manau jog nėra man depresijos, ateitį piešiu šviesiomis spalvomis, noriu turėti gražią šeimą, vaikelį  smile.gif aš net neįsivaizdavau, kad tokia liga egzistuoja, o saviitaiga jos įveikt neįmanoma? Kaip dabar kovojat su simptomais? Gal nėštumo metu viskas praeitų smile.gif
Papildyta:
Kolkas dariausi tyrimus: kraujo, vidaus organų, skrandžio, širdies, kas liečia galvą, dar nieko, laukiu eilėj smile.gif bet nuojauta sako, kad gydyt, spėjimas jog tai VD pasitvirtins, nes simptomai paaštrėja sunkesniais gyvenimo etapais, sesijos metu, ar kai sunkumai darbe

Tokius pat tyrimus dariausi ir as kaip ir jus, kraujo, crb tyrima, sirdy tyriau, skrandy du kart ryjau zarna, vidaus echoskopa dariausi, tris kart akis akiu dugnus tyriaus, pas ginekologe buwau, pas urologa buwau.. Pas neurologe buwau, ir pas kita neurologa (vaikino dede) patikrino visais ymanomais budais ir niekooo viskas gerai.. O rezonanso galvos, sako nesvytink sawes nera reikalo... Nu ir nesvytinau...o man jau sawiytaiga nepadeda, kad ir kaip raminu sawe, blogos mintys apie sveikata ima wirsu.. Snd tai iswis tokia kaip maisu trenkta, galwa skauda.. Tokia apspangus jauciuos.. Nu zodziu jei newaikelis planuose tai jau senai vel buciau prie AD gryzus...
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 11:53)
Tokius pat tyrimus dariausi ir as kaip ir jus, kraujo, crb tyrima, sirdy tyriau, skrandy du kart ryjau zarna, vidaus echoskopa dariausi, tris kart akis akiu dugnus tyriaus, pas ginekologe buwau, pas urologa buwau.. Pas neurologe buwau, ir pas kita neurologa (vaikino dede) patikrino visais ymanomais budais ir niekooo viskas gerai.. O rezonanso galvos, sako nesvytink sawes nera reikalo... Nu ir nesvytinau...o man jau sawiytaiga nepadeda, kad ir kaip raminu sawe, blogos mintys apie sveikata ima wirsu.. Snd tai iswis tokia kaip maisu trenkta, galwa skauda.. Tokia apspangus jauciuos.. Nu zodziu jei newaikelis planuose tai jau senai vel buciau prie AD gryzus...

Na, bet viską pasitikrinot, viskas gerai, dėl ko nerimaujate? Kaip jūsų vyras reaguoja į tokius blogumus, aš bijau nusibost savo vaikinui su tom savo ligom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 04, 12:59)
Na, bet viską pasitikrinot, viskas gerai, dėl ko nerimaujate? Kaip jūsų vyras reaguoja į tokius blogumus, aš bijau nusibost savo vaikinui su tom savo ligom smile.gif

Galvoju kad sergu rimta liga..ir kad mirsiu.. Nu zodziu tokios mintys ima virsu.. O vyras tai reaguoja kuo ramiausiai, jis neskaito sito liga.. O ir as nebunu kaip ligonis kaip ir viskas gerai, as ir juokiuos, ir laiminga buna.. Kiti net ir nezino kad man kazkas yra.. Bet is tiesu jauciuos baisiai... Mama labai palaiko mane.. Ji pas mane tbirtesne tokia, tai kai pradedu kalbet apie galwojamas ligas, kad ir tas ir tas simptomai atitinka, ji mane greit pastao y vieta.. Ir tam kartui kazkaip geriau pasidaro..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 12:09)
Galvoju kad sergu rimta liga..ir kad mirsiu.. Nu zodziu tokios mintys ima virsu.. O vyras tai reaguoja kuo ramiausiai, jis neskaito sito liga.. O ir as nebunu kaip ligonis kaip ir viskas gerai, as ir juokiuos, ir laiminga buna.. Kiti net ir nezino kad man kazkas yra.. Bet is tiesu jauciuos baisiai... Mama labai palaiko mane.. Ji pas mane tbirtesne tokia, tai kai pradedu kalbet apie galwojamas ligas, kad ir tas ir tas simptomai atitinka, ji mane greit pastao y vieta.. Ir tam kartui kazkaip geriau pasidaro..

Kaip gerai, kad mama stipri, mano mamytė tokia kaip ir aš, jautri, tik kad gerai jaučiasi, bet aš neduodu ramybės su savo ligom. Man kai silpnumas užeina, galva svaigsta, nebeišeina apsimest kad viskas gerai, tada noriu pagalbos smile.gif su emocijom susitvarkyt pavyktų, jei tik fiziškai geriau jausčiaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 04, 13:18)
Kaip gerai, kad mama stipri, mano mamytė tokia kaip ir aš, jautri, tik kad gerai jaučiasi, bet aš neduodu ramybės su savo ligom. Man kai silpnumas užeina, galva svaigsta, nebeišeina apsimest kad viskas gerai, tada noriu pagalbos smile.gif su emocijom susitvarkyt pavyktų, jei tik fiziškai geriau jausčiaus smile.gif

Tai ir as su mintimis susitwarkyciau, jei tik dingtu visi fiziniai negerumai.. Bet deja..
Atsakyti
QUOTE(ingulex10 @ 2014 08 04, 11:29)
labas,mergytes>nu siandien baisu kaip jauciuosi,nuo pat ryto kaip girta,panikuojanti,ikaliau xanaxo,lyg nueme svaigima,verkiau,ir nezinau kas darosi,labai itemptos dienos musu seimoje,sunku,be to dar nesusireguliuoja menesines,turejo but,o dar near,tai gal hormonai man cia viska tvarko doh.gif ,o tyrimu apart skydliaukes mano gyd nedaro tiesiu taikymu liepia eit pas psichiatra,o as dar neinu,nezinau kaip kovot su svaigimu,atsimenu taip buvo ir po pirmos mergaites,bet isejaui darba ir baigesi viskas,matyt mane alina hormonai,keturios sienos,ir problemos su vyru smile.gif tai va,mergytes,kaip nors,viskas bus ok 4u.gif ir man buna silpna,lyg panika apima,bet jau ja greitai suvaldau,tai jei nebeliktu to spangimo galvos,sakyciau viskas ok 4u.gif

Man kaip tik kai į darbą reikia eiti paaštrėja blogumai biggrin.gif gal organizmas priešinasi smile.gif Nereikia nei gerti mums, apspangusios vaikštom smile.gif o kaip su fiziniu kruviu, nevengiat jo, kad tokia savijauta? nes man norisi tik lovoj gulėti...
Papildyta:
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 12:20)
Tai ir as su mintimis susitwarkyciau, jei tik dingtu visi fiziniai negerumai.. Bet deja..

Bet nejau nepagydoma ši liga, kad nutraukus AD grįžta visi simptomai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 10:31)
Taip maja23 viskas turi buti gerai.. Beja kaip snd jauties? Kiek tau laiko jau? Ar be vaistu tu jau?

Vaistu jei klausi apie Ad senai,apie puse metu nevartoju,o laiko pagal pagal daktare apie 7savaite,bft pagal mane tik 4 ar5
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 04, 15:50)
Vaistu jei klausi apie Ad senai,apie puse metu nevartoju,o laiko pagal pagal daktare apie 7savaite,bft pagal mane tik 4 ar5

O iki nestumo blogai jauteis?? Ar jau buvo tau pagereje ir praeje?? Kokie simptomai tau buvo iki nestumo?
Atsakyti
steijsee o tu pries tuos kuno negalavimus nerima jausdavai anksciau ar tau cia tie negalavimai staigiai atsirado is niekur? 4u.gif nes as kai pamenu visada nerima jauciau, o po to matyt ir pasidare taip, ir as vis negaliu suprasti kiek tai yra kokio sutrikimo simptomas kiek asmenybes kazkoks trukumas, nes visada buvau pesimiste, nihiliste, kazkoks depresyvus budas, bendrai paemus kai pagalvoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2014 08 04, 23:56)
steijsee o tu pries tuos kuno negalavimus nerima jausdavai anksciau ar tau cia tie negalavimai staigiai atsirado is niekur? 4u.gif  nes as kai pamenu visada nerima jauciau, o po to matyt ir pasidare taip, ir as vis negaliu suprasti kiek tai yra kokio sutrikimo simptomas kiek asmenybes kazkoks trukumas, nes visada buvau pesimiste, nihiliste, kazkoks depresyvus budas, bendrai paemus kai pagalvoju g.gif

Kiek sawe pamenu, visada turedawau niuriu minciu... Visa laika labai del visko nerimaudawau.. Lb visa laika galvoju ateity.. Kas bus kai nebus paciu brangiausiu man... Verkdawau apie tai pagalvojus viena uzsidarius vakarais.. Lb bijau prarast tevelius, mociutes.. Bijau prarast viska kas yra dabar su manim...
Atsakyti
[quote=stejjse:),2014 08 05, 08:39]
Kiek sawe pamenu, visada turedawau niuriu minciu... Visa laika labai del visko nerimaudawau.. Lb visa laika galvoju ateity.. Kas bus kai nebus paciu brangiausiu man... Verkdawau apie tai pagalvojus viena uzsidarius vakarais.. Lb bijau prarast tevelius, mociutes.. Bijau prarast viska kas yra dabar su manim...
Bet abejoju kad cia del to...
Atsakyti