QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 04, 11:20)
Nu jau nennusiteikit taip pesimistiska
viskas bus gerai, pamatysit.. Nueisit pas psichoterapauta ir iskart pagerea, galiu garantuoti jus..
O AD nutraukiau, nes labai gerai jauciaus, nu nemaciau reikalo gerti ju toliau o ir plius su vyru vaikely planuojam, tai va..
Ir mam depresijos nera.. Kai nuejqu pas psichoterapeuta tai ir jis mate kad depresijos man nera..
Viskas bus jums gerai..jums dar tik vienas simptomas o tai vadinas jums dar tik pati pradzia, neuzsileisit ir greit pagysit
O kokius jus tyrimus daretes?

O AD nutraukiau, nes labai gerai jauciaus, nu nemaciau reikalo gerti ju toliau o ir plius su vyru vaikely planuojam, tai va..
Ir mam depresijos nera.. Kai nuejqu pas psichoterapeuta tai ir jis mate kad depresijos man nera..
Viskas bus jums gerai..jums dar tik vienas simptomas o tai vadinas jums dar tik pati pradzia, neuzsileisit ir greit pagysit

O kokius jus tyrimus daretes?

Teisingai sakot, aš irgi manau jog nėra man depresijos, ateitį piešiu šviesiomis spalvomis, noriu turėti gražią šeimą, vaikelį

Papildyta:
Kolkas dariausi tyrimus: kraujo, vidaus organų, skrandžio, širdies, kas liečia galvą, dar nieko, laukiu eilėj