Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 06, 10:18)
Man xanax xr irgi nieko nenuima.. Tik nerima..nuima. Nei skausmus, nei svaigimus, nei pykinimus, nei silpnumus.. Nieko. Nenuima.

tai va del to as ir pradedu galvoti, kad gal cia kazkas rimciau negu VG verysad.gif man tai pastoviai nuovargis, visada pavargus jauciuosi, ir veziu sergantys zmones taip jauciasi, jau visko prisimastau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yesboss @ 2014 08 05, 17:17)
Jo, tiesiai į dešimtuką smile.gif Ščiogoliovaitė, dar neurologė įdomų faktą pasakė, jog ši liga dažniausiai yra aukštiems ir liesiems žmonėms, ar jus tokios? biggrin.gif aš taip smile.gif

as maza,ir nestora:)bet taip pat jauciuosi:)
Atsakyti
Simptomus suvaldyti galima vaistais (kas labai nekantrus), o siaip saviitaiga. Na kai uzeina blogumas as mastau " tai netikra, tai netikra, cia tik mano smegenys, man viskas tuoj praeis" tada bandai kazkaip nukreipt mintis ir pvz prisedi prie kompo, ar imi knyga skaityt, kad neuzeitu ta mintis, kad man jau paskutinioji ir tuoj mirsiu. Kiek literaturoj skaiciau, kad nors ir PA metu jausmas buna tragiskas, bet turi ji apraminti mintis, kad nuo PA nemirstama. Dar skaiciau, kad einant i miesta nesiotis vaistus rankineje, kad butu ramiau, jei ka isgersiu. Dazniausia neprireikia, nes musu liga sergancius zmones vaistai "gydo" is rankines. Atsimenat pasakojau apie uzgulusias ausis ir uzspausta galva del ko magnetini dariausi, tai vat galiu pasakyt, kad pamacius rezultatus (kurie geri) ir visi uzkurtimai ir uzgulimai praejo. O jei uzeina, tai nesigilinu i ta nemalonuma, o kartoju, kad cia netikra ir praeina. Zinau, kad neitiketina, bet gali belekaip pasireikst. Gumulo jausmas gerklej dar labai daznas. Kai jis man buvo, tai atrodydavo, kad kasnis stinga uz to gumulo. Istyre skydliauke - nieko. Pradejau i ta gumula nekreipt demesio ir praejo. Negalvokit, kad pavyks save tuo itikint per diena. Is pradziu apeisit daktarus, tada dar karta apeisit ir dar, o tik tada kai atsibos pradesit galvot kas bus tas. O gi nieko - gyvos. Sakau, nes pati ta kosmara praejau ir dabar einu antra karta verysad.gif
Atsakyti
As maniau pastosiu ir jausiuos kuo puikiausiai. nieko panasaus, taip bloga,kad nebezinau kur lysti.. atrodo jau net ir vaiku nebenoriu kaip taip darosi
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 06, 11:59)
Simptomus suvaldyti galima vaistais (kas labai nekantrus), o siaip saviitaiga. Na kai uzeina blogumas as mastau " tai netikra, tai netikra, cia tik mano smegenys, man viskas tuoj praeis" tada bandai kazkaip nukreipt mintis ir pvz prisedi prie kompo, ar imi knyga skaityt, kad neuzeitu ta mintis, kad man jau paskutinioji ir tuoj mirsiu. Kiek literaturoj skaiciau, kad nors ir PA metu jausmas buna tragiskas, bet turi ji apraminti mintis, kad nuo PA nemirstama. Dar skaiciau, kad einant i miesta nesiotis vaistus rankineje, kad butu ramiau, jei ka isgersiu. Dazniausia neprireikia, nes musu liga sergancius zmones vaistai "gydo" is rankines. Atsimenat pasakojau apie uzgulusias ausis ir uzspausta galva del ko magnetini dariausi, tai vat galiu pasakyt, kad pamacius rezultatus (kurie geri) ir visi uzkurtimai ir uzgulimai praejo. O jei uzeina, tai nesigilinu i ta nemalonuma, o kartoju, kad cia netikra ir praeina. Zinau, kad neitiketina, bet gali belekaip pasireikst. Gumulo jausmas gerklej dar labai daznas. Kai jis man buvo, tai atrodydavo, kad kasnis stinga uz to gumulo. Istyre skydliauke - nieko. Pradejau i ta gumula nekreipt demesio ir praejo. Negalvokit, kad pavyks save tuo itikint per diena. Is pradziu apeisit daktarus, tada dar karta apeisit ir dar, o tik tada kai atsibos pradesit galvot kas bus tas. O gi nieko - gyvos. Sakau, nes pati ta kosmara praejau ir dabar einu antra karta verysad.gif

aciu uz patarimus, reikes bandyti smile.gif tik kaip susitvarkyti su jegu nebuvimu? Atrodo net is lovos sunku atsikelti, isvis jegu nera..
Papildyta:
merginos, o ar jums plaukai neslenka? Man saujom krenta jau ilga laika sad.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 06, 13:06)
As maniau pastosiu ir jausiuos kuo puikiausiai. nieko panasaus, taip bloga,kad nebezinau kur lysti.. atrodo jau net ir vaiku nebenoriu kaip taip darosi

Majuk saulut.. Laikykis... As ysiwaizduoju kaip sunku tau yra.. Jetus.. Man db ir paciai lb prastai, kojos silpnos lb kazkokios, vel mintys negeros.. Bet as bent jau nenescia.. O tiu.. Bet viskas bus gerai.. Neleisk y galwa pesimistiniu minciu.. Vaikelis nuostabi dowana.. Tikriausiai ne siaip sau dievas tau atsiunte toky dzaiugsma.. Nors ir db tau labai sunku, bet ateis momentas kai viskas susitwarkys ir gyvensi su mazulelio laukimu.. Juk net ir kas neserga sita liga nestumo metu buna lb prastai, o tau dar ir VD prisidejo.. Bandau ysiwaizduoti.. Nzn kaip paguosti.. Bet zinok.. Gyvenime nebuna vien tik juoda.. Buna ir balta.. Laikykis.. Tu gali.. Tu istversi.. Ir mes visi galesim tavim didziuotis ir sveikint su mazulelio gimimu.. As labai tAve palaikau mazut 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maja23 @ 2014 08 06, 12:06)

maja23, stiprybes tau, dar tik pradzia, del to taip ir jautiesi, pamatysi viskas praeis ir busi pati laimingiausia susilaukusi vaikelio. Vaikelis didelis dziaugsmas ir priezastis gyventi, patikek manim smile.gif
Atsakyti
Maja laikykis, tie blogumai dar ir del to karscio. Siaip 3 mensius buna, o tada blogumas praeina dazniausiai ir tada iki kokio 8 men turetum jaustis puikiai. Dabar Tau hormonai persitvarko. Pakentek, tuoj karsciai praeis ir pasijusi geriau.

Livija man dabar siaubingai plaukai slenka. Nebezinau ka ir daryt, nes papildus geriu. O jegu nebuvimas, tai cia vis musu liga + depresija. Ta knyga kur skaitau labai daug apie depresija raso ir apie jegu nebuvima. tai ten taip pataria, kad dienai bent mazus tikslus sau issiket, na pvz atsikelus nueisiu i dusa, i parduotuve. Kita diena jau daugiau kazka ir butu gerai ant poprieriaus uzsirasyt ka planuoji padaryt ir tada ka padariai ir ten taip raso, kad pamacius rezultatus lyg azartas pagauna vis daugiau ka padaryt ir depresija isgaruoja. Ta niedulio knyga rekomenduota tikrai gera, man ji labai padeda thumbup.gif
Atsakyti
maja,tikrai laikykis,ir neprisileisk tokių minčių apie nenorą vaikelio 4u.gif
juk viskas eina ir praeina,praeis ir pykinimas ir visi svaiguliai.
Tai kodėl negeriat AD mergos?Ko jūs kankinatės su xanaxai ir dar kažkuom.Matyt,reikia to gydymo AD,jeigu nebeišeina pačioms susitvarkyti.
Man AD ir mintis, ir visus skausmus nuėmė.
Atsakyti
Bonita, reikes ir man paskaityti ta knyga:)skaiciau Sinelnikov mylek liga savo, tai visai patiko smile.gif Lu, as AD nebegeriu, nes man nuo jo nieko negeriau, kazkodel mano organizmas lb netoleruoja tu vaistu, lb daug salutiniu pasireiskia, daug kartu psichiatre keite, bet nieko..db psichologiskai jauciuosi normaliai, tik lb vargina skausmai, nuolatines skrandzio bedos, silpnumas, o kai taip tesiasi kasdien ir nuotaikos neprideda:(
Atsakyti
livija lyg minejai, kad namie broblemu yra, o skrandis nervinei itampai labai jautrus. Kai gyvenimas taps ramus ir skrandis nurims.
Atsakyti
Oi as su mielu noru vel prie Ad gryzciau.. Jetus.. Tikrai... Bet kad su vyru vaikely gaminam..tai tik delto sawe ir stabdau.. Bet kazkaip tas vaikiukas neskuba pas mus visai schmoll.gif
Atsakyti