Simptomus suvaldyti galima vaistais (kas labai nekantrus), o siaip saviitaiga. Na kai uzeina blogumas as mastau " tai netikra, tai netikra, cia tik mano smegenys, man viskas tuoj praeis" tada bandai kazkaip nukreipt mintis ir pvz prisedi prie kompo, ar imi knyga skaityt, kad neuzeitu ta mintis, kad man jau paskutinioji ir tuoj mirsiu. Kiek literaturoj skaiciau, kad nors ir PA metu jausmas buna tragiskas, bet turi ji apraminti mintis, kad nuo PA nemirstama. Dar skaiciau, kad einant i miesta nesiotis vaistus rankineje, kad butu ramiau, jei ka isgersiu. Dazniausia neprireikia, nes musu liga sergancius zmones vaistai "gydo" is rankines. Atsimenat pasakojau apie uzgulusias ausis ir uzspausta galva del ko magnetini dariausi, tai vat galiu pasakyt, kad pamacius rezultatus (kurie geri) ir visi uzkurtimai ir uzgulimai praejo. O jei uzeina, tai nesigilinu i ta nemalonuma, o kartoju, kad cia netikra ir praeina. Zinau, kad neitiketina, bet gali belekaip pasireikst. Gumulo jausmas gerklej dar labai daznas. Kai jis man buvo, tai atrodydavo, kad kasnis stinga uz to gumulo. Istyre skydliauke - nieko. Pradejau i ta gumula nekreipt demesio ir praejo. Negalvokit, kad pavyks save tuo itikint per diena. Is pradziu apeisit daktarus, tada dar karta apeisit ir dar, o tik tada kai atsibos pradesit galvot kas bus tas. O gi nieko - gyvos. Sakau, nes pati ta kosmara praejau ir dabar einu antra karta