Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetodistonija

kiek laiko gaminat? Mes pusmeni uztrukdavom. Gal ir gerai, kad dar neskuba, tegu praeina kiek laiko po AD gerimo, kad organizmas issivalytu.
Atsakyti
Ad as jau negeriu 5 men... O planuojam antras menuo.. Praeita menesy kaip ir nieko nesigawo, o sy menesy nezinia ar uzkibs... Gal naiviai as cia galvoju kad viens du ir uzkibs...
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 06, 15:22)
Ad as jau negeriu 5 men... O planuojam antras menuo.. Praeita menesy kaip ir nieko nesigawo, o sy menesy nezinia ar uzkibs... Gal naiviai as cia galvoju kad viens du ir uzkibs...

Antras menuo cia juokas. Mums pirmoji uzkibo po meneio, o kitos dvi tai po puse metu reikejo laukt. Tikrai cia dar labai mazas laikas, kad galetum daryt isvadas, kad leliukas neskuba. Atsipalaiduokit ir ramiai megaukites sexu, tada ir rezultatas bus, o ne fabrikeli atidarykit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 06, 14:33)
Antras menuo cia juokas. Mums pirmoji uzkibo po meneio, o kitos dvi tai po puse metu reikejo laukt. Tikrai cia dar labai mazas laikas, kad galetum daryt isvadas, kad leliukas neskuba. Atsipalaiduokit ir ramiai megaukites sexu, tada ir rezultatas bus, o ne fabrikeli atidarykit biggrin.gif

Taip taip sutinku 4u.gif
Bet kazkaip noris su gerom emocijomis, su geromis mintimis vaikely pradeti.. Bet kai tokia sveikata.. Tai tik pacios blogiausios mintys y galwa lenda.
Bet zinau jei ne db planuoti, tai weliau bus dar blogiau ir niekad tam nepadirysiu.. Nes sveikata negeryn.. Tai kadangi esu jau pasiryzus tam db.. Tai ir nebandysim planavimu nutraukt, kad ir kokia swrikata bebutu...
Atsakyti
Bonita, namie pas mane viskas ok, vyras lb palaiko kiek gali, aisku jam sunku suprasti, kodel mano tokia busena..as isivaizduoju kaip jam sunku gyventi su manim:( man kaip pikta ant saves, kad kiekviena s...lb imu i galva, kas ka pasako galiu vos ne savaite apie tai galvoti ir grauzti save :(gal del to man ir nepraeina gastritas ir GERL sad.gif steijse, stiprybes tau. Bet jei taip prastai jautiesi, gal visgi pirma VG reiktu issigdyti, o tik paskui apie vaikiuka galvoti..nes jei laukiantis viskas dar labiau paumes smile.gif
Atsakyti
VD neisgydoma... O apgydoma... O jei as lauksiu to pagerejimo.. Tai uztruks lb ilgai... Ir tam kad pageretu reik gerti Ad.. O as ju nenoriu, nes jau ir taip metus geriau, laukiau momento kada nutrauksiu, kad galeciau pagimdyti... Zinau geriau nebus jau man..
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 06, 14:19)
VD neisgydoma... O apgydoma... O jei as lauksiu to pagerejimo.. Tai uztruks lb ilgai... Ir tam kad pageretu reik gerti Ad.. O as ju nenoriu, nes jau ir taip metus geriau, laukiau momento kada nutrauksiu, kad galeciau pagimdyti... Zinau geriau nebus jau man..

na tada gal reiktu bandyti savitaiga, nes taip jauciantis lb sunku gyventi..linkiu tau stiprybes kad pageretu sveikata ir pavyktu greit pastoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(livijaaa @ 2014 08 06, 15:25)
na tada gal reiktu bandyti savitaiga, nes taip jauciantis lb sunku gyventi..linkiu tau stiprybes kad pageretu sveikata ir pavyktu greit pastoti smile.gif

Gera girdeti palaikymo zodzius... Aciu tau saulele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 06, 14:26)
Gera girdeti palaikymo zodzius... Aciu tau saulele 4u.gif

reikia tiketi, kad viskas bus gerai smile.gif svarbiausia, kad nuo VG nemirstama, bent tas guodzia biggrin.gif as tai bandysiu eiti pas homeopata, gal toks gydymas pades
Atsakyti
Jei tik as buciau garantuota jog man VD tai man ji netrukdytu.. Lai nors ir visa gyvenima buna... Bet kai mano galvoje makalyne apie kitas ligas..tai wat delto ir nesusiwarkau su sawim... Nors va snd ryte buwau pabegiot y parka.. Pawargau... Karstis lb alinantis.. Tai taip negalwojau apie viska.. Namus iskopiau visus.. Valgyt padariau.. Tuo metu negalvoju kaip man blogai... Bet wa db sedziu ir vel mintys negeros...
Atsakyti
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 06, 14:51)
Jei tik as buciau garantuota jog man VD tai man ji netrukdytu.. Lai nors ir visa gyvenima buna... Bet kai mano galvoje makalyne apie kitas ligas..tai wat delto ir nesusiwarkau su sawim... Nors va snd ryte buwau pabegiot y parka.. Pawargau... Karstis lb alinantis.. Tai taip negalwojau apie viska.. Namus iskopiau visus.. Valgyt padariau.. Tuo metu negalvoju kaip man blogai... Bet wa db sedziu ir vel mintys negeros...

jei tiek nuveikei ir gerai jauteisi, tai manau tau tikrai VG, nes jei butu kokia rimta liga, tai jos simptomai islystu ir kazka veikiant, o cia visos bedos tavo galvoje, tad laikykis, daugiau optimizmo, esi jauna, dar visas gyvenimas pries akis, privalai issikapstyti smile.gif
Atsakyti
Nepasakyciau kad gerai jauciuos wa tame ir esme... Silnumas yra kazkoks.. Raumenys dreba.. Zodziu jau net pawargau nuo viso sito š.... Pawargau galvot... Ar man tai ar man kita... Zodziu.. Yra kaip yra...
Atsakyti