stejjse na pati sakai, kad istyre skrandi ir praejo. Na tai kokia cia liga rodo. Ogi ta smegenu.Smegenu isitikinimo. Kai isitikina, kad nesergi, tasi ir skausmas liaujasi. Pasidaryk magnetini rezonansa del issietines. Isitikinsi, kad nieko nera, tada nustos tie pojuciai. Bet garantuoju 100 proc., kad atsiras nauji. Gal Tu geriau galvok, kad jau esi nescia ir del to silpna, o ne IS. Galvok, kad esi nestuke ir tada bus linksmos mintys.
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 06, 16:36)
Aš irgį du kartus tyriau..ir db wel newirskina..bet zn kad taj del nerwu..
man pirma karta nieko nerado, bet db geguze kai dariausi rado gastrita, gerl ir erozijas, bakterijos nerado, as nerukau, negeriu, nevalgau astriai, todel keista is kur cia man, matyt nerviskai atsirado..
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 06, 17:45)
stejjse na pati sakai, kad istyre skrandi ir praejo. Na tai kokia cia liga rodo. Ogi ta smegenu.Smegenu isitikinimo. Kai isitikina, kad nesergi, tasi ir skausmas liaujasi. Pasidaryk magnetini rezonansa del issietines. Isitikinsi, kad nieko nera, tada nustos tie pojuciai. Bet garantuoju 100 proc., kad atsiras nauji. Gal Tu geriau galvok, kad jau esi nescia ir del to silpna, o ne IS. Galvok, kad esi nestuke ir tada bus linksmos mintys.
Kazkokiu budu reik suimt save i rankas.. snd pamaciau kad mano daromos nesamonds sunkina gyvenima artimiesiems..pasakiau mamaj kad galwoju pasidaryt dar wiena tyrima,tai ji lb susinerwino kad el grystu prie to pacio
QUOTE(stejjse:) @ 2014 08 06, 16:53)
Kazkokiu budu reik suimt save i rankas.. snd pamaciau kad mano daromos nesamonds sunkina gyvenima artimiesiems..pasakiau mamaj kad galwoju pasidaryt dar wiena tyrima,tai ji lb susinerwino kad el grystu prie to pacio
jo, artimiesiems lb sunku. As kai paziuriu kaip nervinasi mano vyras, artimieji, tai dar labiau grauziuosi. Ziuriu i savo mergyte ir verkti norisi, atrodo uz ka jai tokia mama. Kitos mamos energingos, linksmos, visur eina su vaikais, o man visus galus skauda, silpna, galva svaigsta, pastovoiai guliu arba namie sedziu, gaila savo seimos pasidaro, tokia nasta visiems jauciuosi..
livijaaa, zinok man lygiai tokios pat mintys buna. Kodel kiti energingi, gali visur eit, vaziuot, o as nieko. Zinokit sia vasara gi cia nmerginom guodziausi kaip bijau vaziuot i Svedija. Tai toj Svedijoj galejau taip linksmai pabut: skaniai pavalgyt, isgert, karuselese pasiautet, megautis naktiniam klube iki paryciu. Spekit ka is to ka cia suvardinau veikiau. Ogi nieko, tik apziurejau miestus, galmta, o bunant saloj koks baisus sirdies maskatavimas uzejo, kad tikrai galvojau, kad mirsiu. Negeriau nei laso alkoholio, tai vienas is keliones dalyviu net paklause gal man religija neleidzia gert. Negi sakysiu, kad esu niekam tikus su savo ligom ir bijau net pakrutet. Na bet vistiek didziuojuosi, kad atliakiua ta kelione, nors ir bijojau kievieno zingsnio. Dabar dar laukia kelione i Palanga kita savaite. Vel man neramu kaip reiks dviraciu vaziuot, kaip eit i pliaza, o jei ten bus bloga. Man visa laime, kad vyras su vaikais labai uzsiima, tai pamato, kad as jau ant kaqklo pulsa tikrinu, tai sako gal tu pagulek, o as su vaikais varau. Na bet vistiek save del to grauziu.
bonita, paskaiciau jusu posta, atrodo cia viskas apie mane
kaip gerai, kad yra tokie forumai, nes tikrai lengviau pasidaro isklausius panasiu istoriju, supranti, kad ne viena tokia esi ir kad imanoma isgyventi
svarbiausia isbristi is viso sito 
jus saunuole, kad isvis pasiryzote vaziuoti i Svedija, as net iki Palangos nuvaziuot nesiryztu, nes masinoj bloga pasidaro, papludimyje, bevaikstant

jus saunuole, kad isvis pasiryzote vaziuoti i Svedija, as net iki Palangos nuvaziuot nesiryztu, nes masinoj bloga pasidaro, papludimyje, bevaikstant

jei nebuciau turejus tokios gan ilgos remisijos, tai matyt pati galvociau, kad jau iki senatves teks but su sia liga, bet kai zinau, kad tikrai imanoma, tai stengiuosi vel nuramint savo liga. Siaip geros emocijos labai padeda. Siaip gterai jauciausi kai labai buvau pradejus savim rupintis, ejau i grozio salonus, masazus, pakilimas darbe buvo. Tada tokia gera nuotaika ir tos ligos nesijaucia. O kai prasideda nesklandumai ir jie seka vienas po kito, vat tada paumejimai ir ateina. As dar mokslus sugalvojau test siemet, i univera istojau. Pati neturiu supratimo kaip reiks eit egzaminus laikyt
ir mano ligai tai ne i sveikata.

Merginos, o jums kartais nėra depresijos? Savęs kaltinimas, baimė keliauti.
Vegetodistonijai lyg ir nebūdinga.
Stejjse, jeigu turėdama veiklos jautėtės gerai, tai užsiimkit nuolat ta veikla. Aš prisimenu, kai darbe buvo mažas krūvis, tai ir susirgau. O dabar neturiu kada sirgti.
Aš įsivaizduoju, Bonita, kaip turi jaustis vyras, kai pamato skaičiuojančią pulsą. Gerą vyra turit. Prisimenu kaip saviškį keldavau naktį ir liepdavau vežti į priėmimą.
Stejjse, jeigu eidama nenugriūnate, neprarandate pusiausvyros, nėra jums IS.
Nervai, tik nervai.

Stejjse, jeigu turėdama veiklos jautėtės gerai, tai užsiimkit nuolat ta veikla. Aš prisimenu, kai darbe buvo mažas krūvis, tai ir susirgau. O dabar neturiu kada sirgti.
Aš įsivaizduoju, Bonita, kaip turi jaustis vyras, kai pamato skaičiuojančią pulsą. Gerą vyra turit. Prisimenu kaip saviškį keldavau naktį ir liepdavau vežti į priėmimą.

Stejjse, jeigu eidama nenugriūnate, neprarandate pusiausvyros, nėra jums IS.

nieduli man nereikdavo prasyt, kad veztu as greitaja issikviesdavau
O beje nieduli turbut zinai, kad vegetodistonija pacios geriausios drauges su depresija. Nes is pradziu VD prasideda, o tada visko pradedi bijot ir depresija issivysto. Taip, kad cia neatsiejami dalykai
Knygoj "geros nuotaikos vadovas" yra gi tas testas depresija nustatyti, tai mano lygis ne pati sunkiausia, o apysunke deprersija
Man viena diena geriau buna, kita diena blogiau. Va dabar ruosiuosi eit i kiema mesainiu kept, tai lyg ir viskas OK kol kas. MaN SKAITANT TA KNYGA PALENGVEJO, KAZKAIP PRADEDU SAVO MINTIS VALDYT, PYKTI. APSKRITAI EMOCIJAS. Oi

Sveikos mergytes
skaitau ir galvoju kaip visi tie simptomai atitinka man, kokia esu baile...taip pat kiekviena isvyka apmastau ar nepasidarys blogai, pirmad galvojam varyt i klp i kasio rungtynes, o as jau bijau 
Siandien didziuojuos savim, istveriau darbe be blogumu, tikinau save kad viskas gerai, nuotaika pakili

Siandien didziuojuos savim, istveriau darbe be blogumu, tikinau save kad viskas gerai, nuotaika pakili

QUOTE(yesboss @ 2014 08 06, 21:00)
Sveikos mergytes
skaitau ir galvoju kaip visi tie simptomai atitinka man, kokia esu baile...taip pat kiekviena isvyka apmastau ar nepasidarys blogai, pirmad galvojam varyt i klp i kasio rungtynes, o as jau bijau 

as taip ir sakau. Kasdien turi su savim taip dirbt. Nors ir blogesne kuri diena uzeis, bet vistiek itikinek, kad cia tik sugalvota liga, kad is tikruju esi sveika. Ir ziurek ilgainiui tikrai praeis.
Zinokit mergytes rasau Jums kaip ejau tuo sunkiu keliu, nes zinau kaip sunku but vienai ir kaip kiti nesupranta tavo saviojautos. Tais 2002 metais dar nelabai forumu buvo, literaturos mazai buvo, uztai ir kelias is ligos ilgas. Dabar skaitant ir renkant info ramiau yra.
QUOTE(bonita28 @ 2014 08 06, 19:47)
nieduli man nereikdavo prasyt, kad veztu as greitaja issikviesdavau
O beje nieduli turbut zinai, kad vegetodistonija pacios geriausios drauges su depresija. Nes is pradziu VD prasideda, o tada visko pradedi bijot ir depresija issivysto. Taip, kad cia neatsiejami dalykai
Knygoj "geros nuotaikos vadovas" yra gi tas testas depresija nustatyti, tai mano lygis ne pati sunkiausia, o apysunke deprersija
Man viena diena geriau buna, kita diena blogiau. Va dabar ruosiuosi eit i kiema mesainiu kept, tai lyg ir viskas OK kol kas. MaN SKAITANT TA KNYGA PALENGVEJO, KAZKAIP PRADEDU SAVO MINTIS VALDYT, PYKTI. APSKRITAI EMOCIJAS. Oi 

Man pagal tą testą lengva depresija. Man irgi patiko knygoje tų neadekvačių emocijų apibūdinimas.
Galvoju, kad VD būdingi tik fiziniai skausmai, be jokių baimių, nerimų, panikos atakų.