Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, svočiutės šnekučiuojasi toliau II

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 19, 13:27)
tiesiai i desimtuka 4u.gif
irgi pirma vieta mirksiukas.gif
Taip, jau sestadieni su inevas startuojam, o atrodo, ka tik pradejome ruostis doh.gif

Aciu uzkomplimentus labai malonu smile.gif

Papildyta:
Oho, na tiesiog VAU, labai gerai, matai nors su saremiais vargai, bet vaisius uz tat koks gime wub.gif

Su geltona suknele ax.gif
N tavo kolege beveik blondine ir su geltona suknele mirksiukas.gif
Papildyta:

parasikyte man i AZ savo el. pasta as imesiu Jums ta scenariju mirksiukas.gif

Misis Womband thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 14:40)
O as pabijojau speti  lotuliukas.gif, galvoju nori mus isdurti, bet nuotraukos ir merginu stiliukas  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif, jei siame pulke issiskyrei, tai ir per vestuves pasizymesi  bigsmile.gif.

o ko tu pabijojai speti, na , kad ne su veliumu tai tikrai lotuliukas.gif Na dabar reikia pasistengti gerai pasirodyti smile.gif

QUOTE(Denira76 @ 2014 06 19, 15:45)
Misis Womband  thumbup.gif

Aciu, Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 19 birželio 2014 - 15:22
Agnemonas oooo…. Va dabar labai graziai buteliukas gavosi. 4u.gif
Misis Vomband jau bateliai tai mane pakerejo blush2.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(fantasyja @ 2014 06 19, 16:59)
Agnemonas oooo…. Va dabar labai graziai buteliukas gavosi.  4u.gif
Misis Vomband jau bateliai tai mane pakerejo  blush2.gif  wub.gif .

Aciu wink.gif
Atsakyti
inevas o kur tu bazeje pirkai to audinio pamusalinio, nes as ten nesiorientuoju, kur ieskoti, o noreciau nuejusi nusipirkti tiesiai, o ne lakstyti ratais smile.gif. Aciu 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2014 06 19, 08:51)
O aš rimtai užsikrėčiau tuo pūstu tiuliniu sijonu..  g.gif
Man čia su galva ne gerai, ar kas.. Bet kombinuoju eit su juo pirmą dieną..  ax.gif

Jei tas sijonas tau yra TAS, tai viskas super!!! Čia kaip ir man buvo. Svaiginausi dėl visokių balinių suknių, mėčiausi, ieškojau. O pamačiau tą geltoną suknią ir viskas. Daugiau nieko nebeieškau biggrin.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 09:32)
Mergaites, labas rytas, siaip ne taip "isgimdziau" sita reikala, nors ilgi "saremiai" buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Neturiu prie ko prikibti thumbup.gif

QUOTE(inevas @ 2014 06 19, 09:57)
Na, o mano kolegė, turbut su raudona suknute g.gif tamsus plaukai???????? ax.gif

Aš irgi galvojau, kad tu ta su raudona suknia doh.gif O ta mergina galvojau, kad vyr. pamergė.

QUOTE(Denira76 @ 2014 06 19, 10:07)
negalvojau, kad taip sudetinga, kiekviena vakara po 4 zodzius, kaip pabaigsiu, butinai idesiu jusu visu teismui ax.gif

Va, čia tai kantrus žmogus. Pagarba thumbup.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 12:26)
Mergaites, o gal jus turite po ranka kokius zodzius jauniesiems sveikinti, atvirutei uzrasyti? Na kazkokius nestandartinius? Kazkur vienus buvau issiaugojusi, na dabar nerandu tarp failu gausos. Nenoriu tu labai standartiniu eiliu.

Man irgi reiktų kokių įdomių.
O gal kuti turit kokius žodžius tėveliams, kai teiks židinį ir duona su druska sutikimas bus? Uošvė prašė paieškoti...

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 19, 15:19)
o ko tu pabijojai speti, na , kad ne su veliumu tai tikrai lotuliukas.gif Na dabar reikia pasistengti gerai pasirodyti smile.gif
Aciu, Aciu 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aš pamenu tavo suknelę, patikėk, jaučiu kad gražesnė nei nuotaka būsi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 19, 18:06)
Aš irgi galvojau, kad tu ta su raudona suknia  doh.gif  O ta mergina galvojau, kad vyr. pamergė.

Aš pamenu tavo suknelę, patikėk, jaučiu kad gražesnė nei nuotaka būsi  cool.gif

Taip su ta raudona suknia pirma pamerge thumbup.gif

Na aciu, dabar mergaites as Jus turiu nepavesti, Jus pacios svarbiausios teisejos mirksiukas.gif

O man ta tavo geltona suknia, noriu irgi sau tokios, o kokia jos kaina, ir zinok as tave matau prie sios suknes su raudonais arba fuksi spalvos bateliais zinoma aukstakulniai thumbup.gif

fantasyja , uz batelius 4u.gif , ir zinok su tokiais kablais, labai patogus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 19 birželio 2014 - 17:13
Sveikutės, skaitinėju kokią savaitę , idėjų superinių prisirinkau, galvoj kratinys, bet planelį šiokį tokį susidariau.
Taigi , parašau priimt į savo būrį liepos 26 d įgysiu naujos patirties svočiaujant. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgesys) @ 2014 06 19, 18:23)
Sveikutės, skaitinėju kokią savaitę , idėjų superinių prisirinkau, galvoj kratinys, bet planelį šiokį tokį susidariau.
Taigi , parašau priimt į savo būrį liepos 26 d įgysiu naujos patirties svočiaujant. ax.gif

Zinoma, Junkis, ipilk sau arbatos ar kavytes ir planuojam toliau gathering.gif gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 19, 18:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Neturiu prie ko prikibti  thumbup.gif

jeigu jau taip dauguma sakot, tai nebekisiu as prie jo nagu lotuliukas.gif
o zodziu reikia reikia, nes nusiziurejau atviruka, tuo paciu zodzius irasytu ar atspausdintu ir iklijuotu(nezinau), tai va stresuoju, nes nieko nerandu schmoll.gif.
Papildyta:
QUOTE(ilgesys) @ 2014 06 19, 18:23)

Sveika, atejus i buri 4u.gif.
Papildyta:
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 19, 18:34)
Zinoma, Junkis, ipilk sau arbatos ar kavytes ir planuojam toliau gathering.gif  gathering.gif

Ne nu tuoj nugriusiu, tu nereali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 18:44)
Ne nu tuoj nugriusiu, tu nereali  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif.

O tu gal alucio ar dar stipriau norejai mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif 59.gif 59.gif 59.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 19 birželio 2014 - 18:04
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 19, 17:11)
O man ta tavo geltona suknia, noriu irgi sau tokios, o kokia jos kaina, ir zinok as tave matau prie sios suknes su raudonais arba fuksi spalvos bateliais zinoma aukstakulniai thumbup.gif

Žinok ten pirkau 2 suknias (nes abi labai patiko lotuliukas.gif doh.gif ), tai tiksliai kainos nepamenu. Apie 170 ar 180 Lt.
O tu su tais raudonais aukštakulniais nužudysi mane!!!!! Planavau dėtis šviesius, šampaninius. Nu, negi teks greitai važiuot kokių pirkti doh.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 17:44)
o zodziu reikia reikia, nes nusiziurejau atviruka, tuo paciu zodzius irasytu ar atspausdintu ir iklijuotu(nezinau), tai va stresuoju, nes nieko nerandu  schmoll.gif.

Aš pernai jauniesiems rašiau į palinkėjimų tokią illllllgą gražią istoriją apie meilę. Bet atvirukui tau per ilga bus unsure.gif Nebent pasitrumpintum, ką išmestum g.gif

Va, paskaitinėk čia, gal kas patiks. Aš rašiau Aistės L. trapus tarsi drugelis palinkėjimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Geltonazuvis: 19 birželio 2014 - 18:11