Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, svočiutės šnekučiuojasi toliau II

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 19, 19:07)
Žinok ten pirkau 2 suknias (nes abi labai patiko  lotuliukas.gif  doh.gif ), tai tiksliai kainos nepamenu. Apie 170 ar 180 Lt.
O tu su tais raudonais aukštakulniais nužudysi mane!!!!! Planavau dėtis šviesius, šampaninius. Nu, negi teks greitai važiuot kokių pirkti  doh.gif

Tai, gal su ryskesniais visus su jaunaja nuzudyti, bet cia labai sunku spresti, tu mums savosius parodyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 19, 19:04)
O tu gal alucio ar dar stipriau norejai mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  59.gif  59.gif  59.gif

As is to planuojam toliau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Juk tau nebera ka planuoti wink.gif.
Papildyta:
Va, paskaitinėk čia, gal kas patiks. Aš rašiau Aistės L. trapus tarsi drugelis palinkėjimą.

Lekiu skaityti, dekui 4u.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 19:15)
As is to planuojam toliau  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Juk tau nebera ka planuoti wink.gif.

Tu cia baik, man dar viena diena liko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia kaip studentui, man dar 2 naktis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Merginos, nu negaliu nete rasti, taciau atejo Thomas Philips man reklaminis laikrastis tai nuo birzelio 23 d., bus tokios fainos musmusiai iv formu ( drugelis, kamuolis futbolo, ranka jau matyta ir muse) KAINA 3,7 Lt 4 vnt, gal kam dar reikia ko nors idomaus gerbeju atmusejams mirksiukas.gif
Atsakyti
Va, paskaitinėk čia, gal kas patiks. Aš rašiau Aistės L. trapus tarsi drugelis palinkėjimą.

Labai labai grazus ir ilgas, tikrai ne i atviruka, o trumpinant prarastu savo grozi. Kol kas uzsikabinau uz siu, bet ir tai, nu kazkaip niekas nekabina doh.gif:

Jūs svajojot ir augot skirtingai, bet gyvenimas suvedė Jus.
Ne į jūsų pasaulį svajingą, bet į paprastus, mielus namus.
Ir dabar praeities Jums negaila, kaip negaila svajonių senų.
Jūs sukūrėte didelę meilę iš gražiausių jaunystės žiedų.
Tad dalinkitės Judu vargus ir to džiaugsmo mažytę dalelę
Viską viską dabar jau perpus – visą ilgą gyvenimo kelią.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 01:13)
Su tavo gebejimais, manau, kad viska sugebesi ir pirtyje padaryti smile.gif.

Nu as zinoma labai pasistengsiu, kad viska sutalpint iki pirties ir atkristu tik zaidimai. Tik kad tas vedejas visaai neina i kalbas. Visai neatraso. O man 00.00h reik susiplanuot ir islydejima miegot. Nes suzinojau, kad jis baigia darba, kai Jaunieji eina miegot, tipo 00.00h. Visus planus jis man gadina doh.gif Geru atsiliepimu apie ji girdejau, bet kas liecia bendradarbiavima, tai man jis visai neprofesionalus... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 19, 18:10)
Tai, gal su ryskesniais visus su jaunaja nuzudyti, bet cia labai sunku spresti, tu mums savosius parodyk mirksiukas.gif

Tarp kitko, mano jaunosios spalva mėgstamiausia raudona. Tai jai patiktų ax.gif

QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 18:57)
Labai labai grazus ir ilgas, tikrai ne i atviruka, o trumpinant prarastu savo grozi. Kol kas uzsikabinau uz siu, bet ir tai, nu kazkaip niekas nekabina  doh.gif:

Mieli Jaunieji, Atrodo, dar taip neseniai Jūsų akys žibėjo piešdamos pirmuosius nedrąsius šypsnius ant švelniai įraudusių veidų. Ir lūpos, kvepiančios jaunystės gaiva, tarė pimuosius meilės prisipažinimus, kurie kaip lengvas pavasario vėjas lengvai plevendavo ore. O, kiek drąsos reikėjo tarti šiuos žodžius mylimiesiems! Visai kaip pirmą kartą tariant : Mama ir Tėti. Netruks prabėgti laikas ir patys girdėsit taip į Jus besikreipiančius pūstažandžius angelėlius. Dar vėliau sėdėsit kieme po šeivamedžiu, šalna puoštais plaukais. Tuomet prisiminsit savo nelengvai nueitą kelią ir draugystės pradžią. Tada viskas atrodė taip lengva lyg Jus gaubtų iš vaivorykštės nuvytas burbulas, pro kurį negali prasiskverbti joks blogis, jokios nelaimės... O dabar suprantat, kad jį metai po metų reikia vyti patiems: švelniu bučiniu, saugiu apkabinimu ar paprasčiausiu žodžiu – MYLIU. Tad linkime vyti šį burbulą be plyšių ir įtrūkimų – tikslingai ir nuoširdžiai.

Dabar jau pažįstu tave Ir laukiu po aukštąja žvaigžde, Kur džiaugsmas – kuklus ir tylus, Kur skausmas – orus ir kantrus: Po aukštąja žvaigžde. Tavo balsas ateina, Apkabina mane – atsimenu viską. Paženklintas meile čia stoviu, Laikydamas rankoj bežiedę gerumo žolelę: Po aukštąja žvaigžde. Pro švintantį rūką Virš girių, laukų ir širdžių nuplazdena balandis, Suspaudęs snape, kaip alyvos šakelę, Žodį „myliu“: Nutūpk jau, šaukiu. (žodžiai Justino Marcinkevičiaus)

Mylekit vienas kita, bet meiles nepaverskita panciais: geriau tebuna jinai jūra, skalaujanti jusu sielu krantus. Pripilkit viens kitam taures, bet negerkit is vienos. Atlauzkit viens kitam duonos, bet nekaskite tos pacios riekes. Dainuokit kartu ir dziaukites, bet tegu kiekvienas lieka ir atskiras, kaip po viena yra ir liutnes stygos, nors virpa ta pacia muzika. Atiduokit savo sirdis, tik ne vienas kito nuosavyben, nes tik Gyvenimo ranka gali valdyti Jusu sirdis. Ir stovekite kartu, bet ne per arti vienas kito, nes juk sventos kolonos stovi atskirai, o azuolas ir liepa neauga viens kito seselyje... Iš filosofo ir pranašo Kalilio Dzibrano knygos.

Kiekvienas laivas randa savo uostą, savo krantą, tegul duobėtą ir nelygų, bet savą, jaukų ir pažįstamą. Kiekvienas paukštis randa gimtą kraštą, tegul ir šaltą, darganoto oro nukankintą. Kiekvienas žodis, veiksmas bumerangu grįžta. Tegul kely Jus lydi Meilė, Supratimas, Tarpusavio pagalba, Ryžtas...

Taip lengva būti mylimam, ir kartais taip sunku mylėti, Išmokite gyvenime vienas kitu tikėti, Tikėti, kai bus sunku, kai, rodos, nebeliks jėgų pakelti, Ką likimas Jums atsiųs... Atsiminkite, Jūs turit vienas kitą, Ir viens kitam Jūs stipriausia tilto atrama.

PABAIGA smile.gif

Kažkodėl eilėraščius sukopijavo kaio prozą...

Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 19, 05:02)
Tai kai miegosiu ir bus ausies operacija lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O, ir pas tave brangioji prasidejo, matit tikrai ateina toks laikas, kad Jaunosios kisa pagalius i ratus doh.gif

o kanavo kapeikas tik 0.19 lt kaip tau ax.gif

Vo brol... Nu gal labai netrugdys nusnaust, nors ir ausyte krapstys 4u.gif

doh.gif Cia matyt pas nuotaku ateina depresinis laikas. Tai jos, kad neliudet vienom, kartu kabina ir savo svocias/liudininkes lotuliukas.gif

Nu normaliai!!!! Ir rask dar taip pigiai. Ir sugalvok dar taip sukomponuot, kad prabangiai atrodytu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(fantasyja @ 2014 06 19, 09:34)
O cia tai nesmagu.... unsure.gif . Tai saleje is viso nieko nebus?

Turesiu laiko tik pirmu pusryciu metu. Tik dabar jau idomu tie pusryciai kopusciuku ragavimas, ar tas uzsedimas uz stalo? Pirti ikaitins ant 12 ar 13h. NIEKAIP NESPESIU!. O jei labai skubins, tai sumalsiu viska i viena, vyrai gales eit i pirti (damu kazi ar atsiras tokiu), o pati gal net namo sausiu.. Ka man ten veikt toliau, jei i pirti neinu. Isvis nesuprantu as vestuviu su pirtim antra diena salej schmoll.gif Sorry, jei kuri taip daret... Moterys su sukuosenom, makiazais. Vyrai tik vel prigers ten doh.gif Pateisnciau varianta toki, kad pirma diena uzsakyta sale. Nakvoja visi namie, o antra jau bazuojasi i pirti jaunimas. Juk ir rubus issivezi namo, ir makiaza nusivalai, ir sukuosena issiplauni. ai nu... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 10:32)
Msiaip ne taip "isgimdziau" sita reikala, nors ilgi "saremiai" buvo  lotuliukas.gif 

Saremiai buvo verti rezultatu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Denira76 @ 2014 06 19, 11:07)
Agnemonas, mano vaiksciojimas ir gimdymas taip pat  nelengvas biggrin.gif , oj negaliu rasau ir zvengiu balsu biggrin.gif  lotuliukas.gif ,  siuvineju ant prijuostes meniu doh.gif , negalvojau, kad taip sudetinga, kiekviena vakara po 4 zodzius, kaip pabaigsiu, butinai idesiu jusu visu teismui ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Uztai bus grazu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 14:40)
jei siame pulke issiskyrei, tai ir per vestuves pasizymesi  bigsmile.gif.

Matosi, kad linksmas zmogeliukas thumbup.gif Net neabejoju, kad vestuves bus isimintinos mirksiukas.gif
Atsakyti
Geltonazuvis aciu 4u.gif, bet jau visus siandien maciau ir niekas neuzkibo doh.gif, turbut ne zodziu diena, rytoj gal protas prasvieses.

Monikiuxas vaje, bet tai kaip cia jus nesusikalbejot, tai tave kaip pirsliene kviete, ar kaip liudininke, nes dabar kai tu parasai, jei vedejas, kuris neleis tau reikstis, tai man kaip liudininkai jus, nu kazkaip gaila dabar taip ruosies, darei viska. O ka jaunoji?
Atsakyti
merginos kaip isijungta si puslapi kad normaliai matyciau kas rasoma, dabar man ismeta toki medi ir as matau tik kiekvienos zinutes antrastes?
Atsakyti
QUOTE(ingri00 @ 2014 06 19, 20:23)
merginos kaip isijungta si puslapi kad normaliai matyciau kas rasoma, dabar man ismeta toki medi ir as matau tik kiekvienos zinutes antrastes?

Pačiam viršuj po dešine yra tokie ždeliukai- linijinis, standartinis ir dar kažkoks. Paspausk standartinis ir viskas susitvarkys.\
Vajeeeeeee, Monikiuxas, imk mieloji 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šitiek ruošeisi, dareisi ir va kaip gavosi verysad.gif Nu mažu dar išsispręs viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 21:15)
Monikiuxas vaje, bet tai kaip cia jus nesusikalbejot, tai tave kaip pirsliene kviete, ar kaip liudininke, nes dabar kai tu parasai, jei vedejas, kuris neleis tau reikstis, tai man kaip liudininkai jus, nu kazkaip gaila dabar taip ruosies, darei viska. O ka jaunoji?

Tai va taip tas nesusikalbejimas ir gavosi, kai Jaunieju Dubline, Jaunoji mazai informacijos duoda, viska traukiu pati, Jaunikis atsako "aha, ne, gal ir pan." As tam savo sus... UK, o vedejas LT. Tai dabar reiks grizus namo gaudyt kazkokiu budu vedeja. Isvis man jau antra diena dabar tamsus miskas galvoj.. Nesutelpa ka ir kaip reik sudeliot.. Mus kviete i liudininkus. Kai paklausiau ar musu darbas tik padet parasus,Jaunoji pasake, kad man reiks dar iki sales viska padaryt ir antra diena. Visa info fb traukiau zodis po zodzio. Ir va doh.gif Sakiau jei kada dar teks eiti i tokias pareigas, neisiu tol, kol nesusakys visko nuo iki, kad man nekiltu po to tokiu bereikalingu mastymu. Ir be to turiu ka veikt. o dabar viska kardinaliai reik keist. Toks nervas vakar uzvire. Sakau vyrui: "Tu sutikai buti liudininku, tai dabar ir daryk viska"... bash.gif Praeis man tas etapas. Tik labai jau nelaiku jis. Toj UK jau pusantro men ieskau teisybes, vis kovoju, kad man bilioteni ismoketu, uz 3 sav.namo, tai daiktu pakavimai-siuntimai, LT reikalu tvarkymai telefonu, niekur nespeju, nes ta koja kliurka mano... Ir dar sitai isaiskerjo doh.gif O bjauriausia, kad isaiskejo visai netiketai. Niekas man nieko nesiruose sakyt ar informuot.. gun_bandana.gif
Nu o Jaunieji kazkaip visai ramus, nemato bedos niekame tame, kad viskas man sugriuvo. Kardinaliai visas scenarijus nuo grizimo i sale doh.gif Nu zodziu... Uzteks dejuot, man tai ne i nauda, o dar ir Jus uzkraunu. Atsiprasau 4u.gif 4u.gif 4u.gif (visoms)
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 19, 21:33)
Vajeeeeeee, Monikiuxas, imk mieloji  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Šitiek ruošeisi, dareisi ir va kaip gavosi verysad.gif Nu mažu dar išsispręs viskas g.gif

ACIU Tau, sirdele 4u.gif Turi issisprest kazkaip. Tik itariu, kad kelias dienas reik nemastyt apie tas vestuves isvis.. Tada kazkaip gal viska sudeliosiu.. O jei ne, tiksliai tada visus isrengsiu nuogai, suvarysiu i pirti ir darsysiu viska ten. Dar koki Ievos ir Adomo vaidinimuka liepsiu suvaidint visiems, uz bausme Jauniesiems lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne, nu bet žmonės irgi be atsakomybės doh.gif Tu tik laikykis, nenusimink, negadink sau nervų, nes jau vis tiek kitaip nebus. Deja.
Man vestuvėse pirtis tai ne schmoll.gif schmoll.gif Nebent antrą dieną, kai viskas baigiasi jaunųjų išlydėjimu, bet ir tai yra privaloma visus įspėti ir kvietime vos juodintom raidėm įrašyti, kad turėt rankšluoščius ir aprangą. Man pirtis dėl širdies netinka, tai tokiu atveju galėčiau jau po vidurnakčio namo šiaušti. Mano jauniesiems irgi siūlė pirtį, bet jie nesutiko: ar su suknelėm lįsi. tongue.gif
Atsakyti