Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, svočiutės šnekučiuojasi toliau II

QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 19, 21:40)
    Nu o Jaunieji kazkaip visai ramus, nemato bedos niekame tame, kad viskas man sugriuvo. Kardinaliai visas scenarijus nuo grizimo i sale  doh.gif  Nu zodziu... Uzteks dejuot, man tai ne i nauda, o dar ir Jus uzkraunu. Atsiprasau  4u.gif  4u.gif  4u.gif  (visoms)
Papildyta:

O jei ne, tiksliai tada visus isrengsiu nuogai, suvarysiu i pirti ir darsysiu viska ten. Dar koki Ievos ir Adomo vaidinimuka liepsiu suvaidint visiems, uz bausme Jauniesiems  lotuliukas.gif

Nieko tu neuzkrauni ir puikiai tave suprantu 4u.gif, nes tik mes man rodos ir galim suprasti, kiek laiko ir jegu reikia pasiruosti (jaunieji tikriausiai tai supras patys tik tada, kai teks patiems atsidurti pirsliu kailyje), todel tikrai gaila, kad kiti nevertina nei tavo laiko, nei pastangu ir pan. Pas mano broli kai buvo vedejas, tai liudininkai tik gamtoje pulka uzeme ir grize perskaite santuokos liudijima ir viskas. Tik zinai vienaip yra kai zinai ir nieko nedarai, nesiruosi ir visai kitaip, kai gaisti savo brangu laika. As kai buvau uzpykus irgi sakiau, kad nieko nekeisiu, nes turiu ka veikti ir be ju lotuliukas.gif.

Va va kita kalba mergyt, taip ir daryk thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif. Bus jiems pirtis antra vestuviu diena.
Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 19, 21:45)
Man vestuvėse pirtis tai ne  schmoll.gif  schmoll.gif Nebent antrą dieną, kai viskas baigiasi jaunųjų išlydėjimu, bet ir tai yra privaloma visus įspėti ir kvietime vos juodintom raidėm įrašyti, kad turėt rankšluoščius ir aprangą. Man pirtis dėl širdies netinka, tai tokiu atveju galėčiau jau po vidurnakčio namo šiaušti. Mano jauniesiems irgi siūlė pirtį, bet jie nesutiko: ar su suknelėm lįsi.  tongue.gif

Man tai isvis ji diedu ismislas, kad aluti pamaukt tik galetu. Pirtis suskaido svenciancius i dvi grupes: vyru kompanija ir moteriskiu sad.gif.

O dabar ne i tema: mano vaikas sako, mama kiek tu cia tam supermenu puslapyje sedesi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif, as tundra net nematau, kad puslapio virsuje yra tas zenkliukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 19:57)
Labai labai grazus ir ilgas, tikrai ne i atviruka, o trumpinant prarastu savo grozi. Kol kas uzsikabinau uz siu, bet ir tai, nu kazkaip niekas nekabina  doh.gif:

Jūs svajojot ir augot skirtingai, bet gyvenimas suvedė Jus.
Ne į jūsų pasaulį svajingą, bet į paprastus, mielus namus.
Ir dabar praeities Jums negaila, kaip negaila svajonių senų.
Jūs sukūrėte didelę meilę iš gražiausių jaunystės žiedų.
Tad dalinkitės Judu vargus ir to džiaugsmo mažytę dalelę
Viską viską dabar jau perpus – visą ilgą gyvenimo kelią.

Agnemonas jei nebus ryt ryte per vėlai surasiu marcinkevičiaus eiles, ar dar porą senųjų laikų linkėjimų, turiu mamos vestuvinius linkėjimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diana79 @ 2014 06 19, 21:57)
Agnemonas jei nebus ryt ryte per vėlai surasiu marcinkevičiaus eiles, ar dar porą senųjų laikų linkėjimų, turiu mamos vestuvinius linkėjimus smile.gif

o tie is senu laiku, tai ne tokie kaip cia visi tie standartiniai??? nu ziauriai niekas nekabina, nenoriu tu saldziu eiliu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 19 birželio 2014 - 21:06
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 22:02)
o tie is senu laiku, tai ne tokie kaip cia visi tie standartiniai??? nu ziauria niekas nekabina, nenoriu tu saldziu eiliu  doh.gif

Ryt surasiu, nufotkinsiu ir sukelsiu kaip foto, mažu kas tiks ir patiks.
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 06 19, 21:45)
Deja.
Man vestuvėse pirtis tai ne  schmoll.gif  schmoll.gif

verysad.gif deje verysad.gif

Kazkaip as iskart atsakiau pirti per savo pirmas vestuves.. Uz sale mokejau dvigubai vien del pirties ir liepiau jos net nekurt. Niekam nesakiau, kad isvis toki varianta turejau.. Kam ta pirtis vestuvese??? O jei jau Jauniesiems pasirodo, kad jos reik, tada liudininkai patys pirmi turejo but informuoti, o ne tada, kai jau viskas suruosta ir issiusta... Juolabiau, kad buvau siuntus abieju dienu planus.. Ai nu... Cia gal as per astriai reaguoju??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 19, 21:09)
verysad.gif  deje  verysad.gif

Kazkaip as iskart atsakiau pirti per savo pirmas vestuves.. Uz sale mokejau dvigubai vien del pirties ir liepiau jos net nekurt. Niekam nesakiau, kad isvis toki varianta turejau.. Kam ta pirtis vestuvese??? O jei jau Jauniesiems pasirodo, kad jos reik, tada liudininkai patys pirmi turejo but informuoti, o ne tada, kai jau viskas  suruosta ir issiusta... Juolabiau, kad buvau siuntus abieju dienu planus.. Ai nu... Cia gal as per astriai reaguoju???  g.gif

Nu, kad ne per aistringa, Man irgi kraujas užvirtų unsure.gif

Mani draugų vestuvėse buvo pirtis. Bet ji buvo užkurta iš pat ankstyvo ryto. Vyrai joje jau turškėsi, o moteros dar tik akis krapštėsi ax.gif Tai ji niekam netrukdė. Svočiutė pravedė pilną programą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 19, 22:09)
Kam ta pirtis vestuvese??? O jei jau Jauniesiems pasirodo, kad jos reik, tada liudininkai patys pirmi turejo but informuoti, o ne tada, kai jau viskas  suruosta ir issiusta... Juolabiau, kad buvau siuntus abieju dienu planus.. Ai nu... Cia gal as per astriai reaguoju???  g.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif ne per astriai, tikrai turejo tave informuoti, kad tu nieko nesiruostum, o jei dar siuntei abieju dienu planus, tai nezinau, as jau irgi buciau supykus, pasiulyciau net nauju pasieiskoti, tik va taves mergyt tai gaila, ir sukneles abi turi, nu kazkos ziaurus nesusipratimas. Jie tikriausiai daro pirma vakara rimta, su vedeju, antra - poilsis su chebra, jie turbut net neivardina to kaip antra vestuvu diena.
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 21:52)
As kai buvau uzpykus irgi sakiau, kad nieko nekeisiu, nes turiu ka veikti ir be ju  lotuliukas.gif.
Va va kita kalba mergyt, taip ir daryk  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif. Bus jiems pirtis antra vestuviu diena.

Chi, gerai, kad bent cia yra kas pakelia nuotaika ir uzveda vel varikliuka blush2.gif ACIU, merginos 4u.gif Sedziu dabar vaika uzsimigdzius, muzikos su ausinukem klausausi (savo vyriskos, nenormalios kaip visi sako) ir toks va relaksas mano thumbup.gif Isvis noriu i kluba, issikraut.. Jau laikas man doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Matau palei savo emociju protruki doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgesys) @ 2014 06 19, 17:23)
Sveikutės, skaitinėju kokią savaitę , idėjų superinių prisirinkau, galvoj kratinys, bet planelį šiokį tokį susidariau.
Taigi , parašau priimt į savo būrį liepos 26 d įgysiu naujos patirties svočiaujant. ax.gif

Sveika prisijungusi i musu rateli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 06 19, 22:12)
Nu, kad ne per aistringa, Man irgi kraujas užvirtų  unsure.gif

Mani draugų vestuvėse buvo pirtis. Bet ji buvo užkurta iš pat ankstyvo ryto. Vyrai joje jau turškėsi, o moteros dar tik akis krapštėsi  ax.gif Tai ji niekam netrukdė. Svočiutė pravedė pilną programą  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne aistringa rasiau, o astri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Ka katik veikei, kad tokios mintys galvoj thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Antra pastraipa irgi prajuokino thumbup.gif Oi panos, kaip smagu, kai galima sitaip pasijuok kartu su kompu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif aciuks.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 19, 22:15)
tik va taves mergyt tai gaila, ir sukneles abi turi, nu kazkos ziaurus nesusipratimas. Jie tikriausiai daro pirma vakara rimta, su vedeju, antra - poilsis su chebra, jie turbut net neivardina to kaip antra vestuvu diena.

Jei nebutu Jaunikis toks svarbus mano vyrui, buciau taip ir padarius, atsisakius but liudininke. Labai sunku mane sitaip sunervinti. Retai ant ko pykstu net 2 ar daugiau dienu... Per 27metus tokiu bairiu yra buve gal 2 kartus..
Nu tai jei jau jie galvojo iskart antra diena daryt pirti, tai ir reikejo sakyt, kad man uzimt reikes tik iki sales. Nu gal antra diena suris.. O kur man dabar viska kist?? Nuvesiu po visko jiems i uosviu namus ir numesiu. Tegu deda kur nori.. O dar islaidu kiek!!! 300sv(kursas 4lt) ir visi is mano kisenes... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 19 birželio 2014 - 21:33
Monikiuxas del prijuostes: kad tavo zodziai dievuliui i ausi ax.gif , o del vestuviu- nesinervuok, viskas bus gerai, nera to blogo kas neiseitu i gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 19, 21:28)
*Ka katik veikei, kad tokios mintys galvoj  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

**  Nu tai jei jau jie galvojo iskart antra diena daryt pirti, tai ir reikejo sakyt, kad man uzimt reikes tik iki sales. Nu gal antra diena suris.. O kur man dabar viska kist?? Nuvesiu po visko jiems i uosviu namus ir numesiu. Tegu deda kur nori.. O dar islaidu kiek!!! 300sv(kursas 4lt) ir visi is mano kisenes...  doh.gif

* Nu, dar nieko, bet dar ne vakaras bis.gif devil.gif

** O gal jų planai vėl keisis? Man tai keista, kad taip nieko nederima. Mano jaunoji vis klausia nuomonės, tariasi, kaip čia geriau. Bet pas mus tik 1 diena. Pernakvojam ir važiuojam namo.
Atsakyti