QUOTE(Monikiuxas @ 2014 06 19, 21:40)
Nu o Jaunieji kazkaip visai ramus, nemato bedos niekame tame, kad viskas man sugriuvo. Kardinaliai visas scenarijus nuo grizimo i sale
Nu zodziu... Uzteks dejuot, man tai ne i nauda, o dar ir Jus uzkraunu. Atsiprasau
(visoms)
Papildyta:
O jei ne, tiksliai tada visus isrengsiu nuogai, suvarysiu i pirti ir darsysiu viska ten. Dar koki Ievos ir Adomo vaidinimuka liepsiu suvaidint visiems, uz bausme Jauniesiems

Papildyta:
O jei ne, tiksliai tada visus isrengsiu nuogai, suvarysiu i pirti ir darsysiu viska ten. Dar koki Ievos ir Adomo vaidinimuka liepsiu suvaidint visiems, uz bausme Jauniesiems

Nieko tu neuzkrauni ir puikiai tave suprantu

Va va kita kalba mergyt, taip ir daryk

Papildyta:
QUOTE(DEM @ 2014 06 19, 21:45)
Man vestuvėse pirtis tai ne
Nebent antrą dieną, kai viskas baigiasi jaunųjų išlydėjimu, bet ir tai yra privaloma visus įspėti ir kvietime vos juodintom raidėm įrašyti, kad turėt rankšluoščius ir aprangą. Man pirtis dėl širdies netinka, tai tokiu atveju galėčiau jau po vidurnakčio namo šiaušti. Mano jauniesiems irgi siūlė pirtį, bet jie nesutiko: ar su suknelėm lįsi. 

Man tai isvis ji diedu ismislas, kad aluti pamaukt tik galetu. Pirtis suskaido svenciancius i dvi grupes: vyru kompanija ir moteriskiu

O dabar ne i tema: mano vaikas sako, mama kiek tu cia tam supermenu puslapyje sedesi