Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai, svočiutės šnekučiuojasi toliau II

QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 15, 21:18)
Oj, nepavydziu as tau,nors man dar reikia etiketes saldainiams padaryti, o po sios dienos jaunuju vizito visai neneriu, ir viska i siukslyna ismesti noriu verysad.gif Tiesiog nevertina ir viskas, mane tai labai uzkabino verysad.gif

Na baik taip imt į širdi, tikrai sulauksi daug geru žodžiu iš svečiu, tėvu, draugu.
O ypač mes visos tave palaikom 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir wub.gif wub.gif wub.gif

Šeštadieni, mintimis busiu su tavim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 06 15, 21:21)
nu mintis liuuuks  biggrin.gif  darysim ir mes taip. ale aš i gamta esu taures papuosus, galvoju, gal kitokiu tada reik, maniskes gal gaila tas sudauzyt bus  g.gif  pagertu prie baznycios, ant pilto ir teekšt  lotuliukas.gif  bet jauciu ir siupeliuka sukem reiktu paimt  smile.gif

Oj, nezinau, visada svocu su pirsliu surenka tas sukes i maisiuka ir gerai

QUOTE(inevas @ 2014 06 15, 21:23)
Oj mergyt, nesiparink 4u.gif , o tai kaip jus čia sutikot pas tokiu " įdomius" žmones piršliauti? Net nežinau ar aš tada taip ruoščiausi g.gif .
Va maniškiai tai thumbup.gif žinau kad ir įvertins ir visa atributika saugos ( sakė norės vaikam parodyt ) ir dar žinau kad stagmena mūsų laukia ( kažkokia dovana ) wub.gif

Tai va atejo kviesti visai kitaip, su lauktuvem, veliau nieko vaikams neatnesdavo, na galvoju gal nesupranta, o veliau vyras mate, kaip jie pas savo draugus, kur vaikai yra eina, su sokoladu ai nu zodziu abidna...............
QUOTE(diana79 @ 2014 06 15, 21:27)
Pirkau urme, Kaune, traukinukuose kur arčiau Dainavos poliklinikos, karoliukų skyriuje, tokiame dideliame dideliame  ax.gif . Aš dovanosiu iškart po dokumentų įteikimo.
Misis Vomband, nesinervuok, pirmaiusiai dėl to kad po keletos o gal keliolikos metų supras kokia esi nepakartojama ir kaip tobulai pasiruošei. Antra bus daug svečių, bus jaunųjų tėvai kurie neabejoju kad įvertins ir pagirs. Trečia jei pasiruoši belekaip ar pati sau patiksi?? Juk pripažinkime tai kūryba, o ji juk veža mus.
Mano nuotakai parodė savo svajonių vestuves, man jos nepatinka. Pasitariau su mamomis, jaunosios sese ir nutarėm kad tų tradicijų ji norės paskui. Kai labiau subręs. Manau ir pas Tavo jaunajai taip nutiks.

Oj, brangioji, tu visada kaip rasytoja, kaip ismanantis zmogus patari, didziulis aciu tau uz tai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 15, 21:37)

Kas cia dabar nutiko? Taip viska energingai ruosei ir darei, su tokiu uzsidegimu? O dabar?

Aj, labai nemegstu kai zmones kiauliskai elgiasi, na negrazu man ir viskas

QUOTE(inevas @ 2014 06 15, 21:39)
Na baik taip imt į širdi, tikrai sulauksi daug geru žodžiu iš svečiu, tėvu, draugu.
O ypač mes visos tave palaikom 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Šeštadieni, mintimis busiu su tavim mirksiukas.gif

Aciu, tau kolege 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, norėjau paklausti dėl šeimos židinio... prieš kelis metus teko piršliauti ir užsakiau šeimos židinį - žvakidę, kuri įlieta jaunųjų foto ir gražūs žodžiai (esu įkėlusi į paštuką), ir žiauriai gaila, bet to puslapio neatidarto, matyt bankrutavo, žodžiu tokio daikto matyt negausiu, gal kažkas žinot apie ką aš ax.gif jei nerasiu kas tokius daro, galvoju gal pirkti gražų indą smėlio ceremonijai, jį išgraviruoti ir tas indas galėtų būti šeimos židinys, kursukurs patys... supils smėliuką, o ant viršaus uždėti gražią žvakę,gal kas darėt taip? ar čia gaunai nesamonė? lotuliukas.gif patarkit prašau ir man nio visų idėjų jau plyšta galva... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 15, 21:42)
Aj, labai nemegstu kai zmones kiauliskai elgiasi, na negrazu man ir viskas

Nu kazkaip keista, gal tiesiog pavargai, ir as cia praeita savate buvau uzsigruzinusi, kai manoji pareiske, kad jos vestuves ir bus tap kaip ji nori, o as pagalvojau, kad scenariju rasau as, i bus taip kaip as noriu. Irgi upas buvo dinges, ir dabar tas raides pjaustinejom, vyras sako ir kaip tau kantrybes uztenka, mesciau viska, kazin ar kas ivertins, sakau darau del brolio, ir nesvarbu, kad neivertins. Aisku liudna, patikekit zinau visa tai, man panasiai buvo po pirmo pirsliavimo, kai jaunieji net patys nesusiprotejo prieiti padekoti (apie viesa padeka liko tik pasvajot, bet ko noreti, jie net tevams neteike dovanu ir nedekojo), tevai kai privede, tuomet islemeno, kad ale galvojau, kad viskas bus prasciau. Nu ka belieka patyleti, ikvepti ir dziaugtis, kad bent yra toks saunus musu burys, kur papliurpam, passkundziam ir padejuojam, o kartu ir tobulejam. Tik nesuprantu as tokiu zmoniu, jus su vyru dar megvakarius su bernavakariu organizavote? Turetu jus ant ranku nesioti, o gal zmones susiranda pirslius - atpirkimo ozius, kvailelius????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 15 birželio 2014 - 21:04
QUOTE(sannndra @ 2014 06 15, 20:44)
Sveikutės, norėjau paklausti dėl šeimos židinio...  prieš kelis metus teko piršliauti ir užsakiau šeimos židinį - žvakidę, kuri įlieta jaunųjų foto ir gražūs žodžiai (esu įkėlusi į paštuką), ir žiauriai gaila, bet to puslapio neatidarto, matyt bankrutavo, žodžiu tokio daikto matyt negausiu, gal kažkas žinot apie ką aš  ax.gif  jei nerasiu kas tokius daro, galvoju gal pirkti gražų indą smėlio ceremonijai, jį išgraviruoti ir tas indas galėtų būti šeimos židinys, kursukurs patys...  supils smėliuką, o ant viršaus uždėti gražią žvakę,gal kas darėt taip? ar čia gaunai nesamonė?  lotuliukas.gif  patarkit prašau ir man nio visų idėjų jau plyšta galva...  doh.gif

Galima ko gi ne. Neaišku koks tas indas, bet galima pritaikyti gražią žvakelę ir tikrai būtų gražu. thumbup.gif
http://www.candles.l...tuvines-zvakes/
http://gitos-darbiai...omis-15-lt.html
Atsakyti
Misis Vomband, laikykis. 4u.gif Yra tokių žmonių, kaip taviškiai, bet patikėk, per tavo dideli veselnykų būrį atsiras kur kas daugiau, kur įvertins, padėkos už gražiai ir turiningai praleista laika mirksiukas.gif Tokiom idejom, tokiais darbais kelk nosiuka aukstyt ir parodyk viska ka ruošeis, o jie tegu žagsi, del to ko neivertina doh.gif blush2.gif
Visos jūs čia šanuolės, maannn be jūsų sunku būtu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 15, 22:01)
Nu kazkaip keista, gal tiesiog pavargai, ir as cia praeita savate buvau uzsigruzinusi, kai manoji pareiske, kad jos vestuves ir bus tap kaip ji nori, o as pagalvojau, kad scenariju rasau as, i bus taip kaip as noriu. Irgi upas buvo dinges, ir dabar tas raides pjaustinejom, vyras sako ir kaip tau kantrybes uztenka, mesciau viska, kazin ar kas ivertins, sakau darau del brolio, ir nesvarbu, kad neivertins. Aisku liudna, patikekit zinau visa tai, man panasiai buvo po pirmo pirsliavimo, kai jaunieji net patys nesusiprotejo prieiti padekoti (apie viesa padeka liko tik pasvajot, bet ko noreti, jie net tevams neteike dovanu ir nedekojo), tevai kai privede, tuomet islemeno, kad ale galvojau, kad viskas bus prasciau. Nu ka belieka patyleti, ikvepti ir dziaugtis, kad bent yra toks saunus musu burys, kur papliurpam, passkundziam ir padejuojam, o kartu ir tobulejam. Tik nesuprantu as tokiu zmoniu, jus su vyru dar megvakarius su bernavakariu organizavote? Turetu jus ant ranku nesioti, o gal zmones susiranda pirslius - atpirkimo ozius, kvailelius????

Na nieko sau, net nepadekojo, na matyt ir man reikia to tiketis, taip mes organizavome ir mergvakari ir bernvakari, as net bernvakariui su mazu vaiku viska pirkau ir gaminau valgyti isskyrus gerimus ( nes to man dar betruko) ir cia toks aciu, jaunoji tai sake per mergvakari tosta uz svocia, tada reiskia turiu uzkabinti sau medali lotuliukas.gif

QUOTE(DEM @ 2014 06 15, 22:03)
Galima ko gi ne. Neaišku koks tas indas, bet galima pritaikyti gražią žvakelę ir tikrai būtų gražu.  thumbup.gif

Oho, koks grozis, ypac antranuoroda kur su jaunuju foto
Atsakyti
QUOTE(DEM @ 2014 06 15, 22:03)
Galima ko gi ne. Neaišku koks tas indas, bet galima pritaikyti gražią žvakelę ir tikrai būtų gražu.  thumbup.gif

Tos žvakės su foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 06 15, 22:14)
Misis Vomband, laikykis.  4u.gif  Yra tokių žmonių, kaip taviškiai, bet patikėk, per tavo dideli veselnykų būrį atsiras kur kas daugiau, kur įvertins, padėkos už gražiai ir turiningai praleista laika  mirksiukas.gif  Tokiom idejom, tokiais darbais kelk nosiuka aukstyt ir parodyk viska ka ruošeis, o jie tegu žagsi, del to ko neivertina  doh.gif  blush2.gif
Visos jūs čia šanuolės, maannn be jūsų sunku būtu  ax.gif  blush2.gif

Aciu brangioji, teisingai pasakei, tegul paskui sedi ir zagsi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia tu gerai pasakei, nes veseilei bus ir kitu draugu pazistamu, tai reiskia reikia isimiegoti ir vel pulti prie darbu
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 15, 21:20)
Aciu brangioji, teisingai pasakei, tegul paskui sedi ir zagsi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia tu gerai pasakei, nes veseilei bus ir kitu draugu pazistamu, tai reiskia reikia isimiegoti ir vel pulti prie darbu

thumbup.gif thumbup.gif Vat čia tai mintys thumbup.gif Imk, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 06 15, 22:20)
Aciu brangioji, teisingai pasakei, tegul paskui sedi ir zagsi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Cia tu gerai pasakei, nes veseilei bus ir kitu draugu pazistamu, tai reiskia reikia isimiegoti ir vel pulti prie darbu

Na va gerai. Už tai ir drinks_cheers.gif ir daugiau jokių blogų minčių.
O dabar tesiant temą man paaiškinkite. Aš jaunosios neišleisiu, ji limuzinu atvažiuos į bažnyčia su tėčiu. O kaip aš su visais savo krepšiais verysad.gif ? Rakandais? Eisiu į bažnyčią su visom dėžėm??? doh.gif doh.gif Pasimečiau.
Atsakyti
O žiūrėkit, kaip jūs židini iteiksit? as galvoju, kad tevu kiekviena seima atnes po savo zvake ( buvo mintis po žvakidej degacia spiritines tabletes puse, bet nezinau is kur anu gauti) paduos jauniesiems, o jie jau patys uzsikurs su tom zvakutem savo zidini.. g.gif jei butu spiritines tabletes, tai i savo aukura tas abi tevu padovanotas liepsneles subertu. nenusigaruoju? blink.gif
Atsakyti