QUOTE(RaNita @ 2014 06 15, 21:21)
nu mintis liuuuks

darysim ir mes taip. ale aš i gamta esu taures papuosus, galvoju, gal kitokiu tada reik, maniskes gal gaila tas sudauzyt bus

pagertu prie baznycios, ant pilto ir teekšt

bet jauciu ir siupeliuka sukem reiktu paimt
Oj, nezinau, visada svocu su pirsliu surenka tas sukes i maisiuka ir gerai
QUOTE(inevas @ 2014 06 15, 21:23)
Oj mergyt, nesiparink

, o tai kaip jus čia sutikot pas tokiu " įdomius" žmones piršliauti? Net nežinau ar aš tada taip ruoščiausi

.
Va maniškiai tai

žinau kad ir įvertins ir visa atributika saugos ( sakė norės vaikam parodyt ) ir dar žinau kad stagmena mūsų laukia ( kažkokia dovana )
Tai va atejo kviesti visai kitaip, su lauktuvem, veliau nieko vaikams neatnesdavo, na galvoju gal nesupranta, o veliau vyras mate, kaip jie pas savo draugus, kur vaikai yra eina, su sokoladu ai nu zodziu abidna...............
QUOTE(diana79 @ 2014 06 15, 21:27)
Pirkau urme, Kaune, traukinukuose kur arčiau Dainavos poliklinikos, karoliukų skyriuje, tokiame dideliame dideliame

. Aš dovanosiu iškart po dokumentų įteikimo.
Misis Vomband, nesinervuok, pirmaiusiai dėl to kad po keletos o gal keliolikos metų supras kokia esi nepakartojama ir kaip tobulai pasiruošei. Antra bus daug svečių, bus jaunųjų tėvai kurie neabejoju kad įvertins ir pagirs. Trečia jei pasiruoši belekaip ar pati sau patiksi?? Juk pripažinkime tai kūryba, o ji juk veža mus.
Mano nuotakai parodė savo svajonių vestuves, man jos nepatinka. Pasitariau su mamomis, jaunosios sese ir nutarėm kad tų tradicijų ji norės paskui. Kai labiau subręs. Manau ir pas Tavo jaunajai taip nutiks.
Oj, brangioji, tu visada kaip rasytoja, kaip ismanantis zmogus patari, didziulis aciu tau uz tai
Papildyta:
QUOTE(agnemonas @ 2014 06 15, 21:37)
Kas cia dabar nutiko? Taip viska energingai ruosei ir darei, su tokiu uzsidegimu? O dabar?
Aj, labai nemegstu kai zmones kiauliskai elgiasi, na negrazu man ir viskas
QUOTE(inevas @ 2014 06 15, 21:39)
Aciu, tau kolege