Įkraunama...
Įkraunama...

IVF su kiaušialąstės donore

As dariausi klinikoi UNICA mieste Brno,pirmas kartas IVF/ICSI nepriklausomai nuo spermos nors ir gera taiko si metoda kainuoja 4900eu jai nori Exclusiv Care 5900eu,kuom jie skirias nezinau nes kai as dariaus man jo nesiule,matyt peies tris metus dar nebuvo.FET su ISMT man kainavo 1300eu.Sioj klinikoj labai gera aparatura,nera eiliu,tuoj pat atsako i zinutes.Renkiesi is 3 donoriu,viskas labai gerai organizuota.Ir dar viena dalyka galiu pasakyti daug kartu bandancioms ir negalincioms pastoti su savom kiausialastem,nebijokit bandyti su dinorinem,daug daugiau sancu iki laimingo finiso,o tas vaikelis bus pats paciausias... biggrin.gif maziausiai reikia galvoti kaip ten buvo pradetas smile.gif As jauciuosi be galo laiminga,norss buvo sunku apsispresti,dabar dziaugiuosi,kad visdelto tam ryzaus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 08 02, 19:11)
As dariausi klinikoi UNICA mieste Brno,pirmas kartas IVF/ICSI nepriklausomai nuo spermos nors ir gera taiko si metoda kainuoja 4900eu jai nori Exclusiv Care 5900eu,kuom jie skirias nezinau nes kai as dariaus man jo nesiule,matyt peies tris metus dar nebuvo.FET su ISMT man kainavo 1300eu.Sioj klinikoj labai  gera aparatura,nera eiliu,tuoj pat atsako i zinutes.Renkiesi is 3 donoriu,viskas labai gerai organizuota.Ir dar viena dalyka galiu pasakyti daug kartu bandancioms ir negalincioms pastoti su savom kiausialastem,nebijokit bandyti su dinorinem,daug daugiau sancu iki laimingo finiso,o tas vaikelis bus pats paciausias... biggrin30x30.png maziausiai reikia galvoti kaip ten buvo pradetas smile30x30.png As jauciuosi be galo laiminga,norss buvo sunku apsispresti,dabar dziaugiuosi,kad visdelto tam ryzaus :thumbup2.png

unika46, sveikinu kad pavyko yahoo.gif
O del genetiniu tyrimu, kad vien orientuotis, kad donores jaunos....nieko juk nereiskia, jaunom ir buna su genet. nesklandumu. mirksiukas.png
Atsakyti
QUOTE(Glue @ 2016 08 15, 21:13)
unika46, sveikinu kad pavyko  yahoo.gif
O del genetiniu tyrimu, kad vien orientuotis, kad donores jaunos....nieko juk nereiskia, jaunom ir buna su genet. nesklandumu.  mirksiukas.png

Taip tu teisi,visko buna,bet aciu dievui as negalvoju apie tai,kam papildomas stresas smile30x30.png Problemu galim ieskoti visame kame,o nuo to tikrai geriau nebus,ja jau pasiryzai siai procedurai zinai,kad visko gali nutikti...As manau ,kad pozityvus mastymas ir atsipalaidavimas per si bandyma tikrai padejo.... tongue30x30.png
Atsakyti
Šiuo metu domiuosi IVF Ryga, bet kol kas, gavau tik klausimyną užpildyti, kuriame didžiausias akcentas, kad reikia pasirašyti, jog mokėsi. Tai labai brangi klinika. Girdėjau, kad labai moderni, bet labai brangi.
Atsakyti
Parašiau užklausą ir į UNICA Bone. Sunku apsispręsti dėl klinikos. Kažkaip nieko gero nesako mūsų medikai apie Lenkijos klinikas...
Papildyta:
QUOTE(Rudde @ 2016 01 18, 09:14)
Gal yra turinčių patirties Prahoje esančioje Gennet klinikoje? Būčiau dėkinga už bet kokią informaciją, galima pm  4u.gif

Aš bandžiau Reprogenesis. Nesėkmingai.
Atsakyti
QUOTE(Mariana2 @ 2016 09 12, 19:34)
Parašiau užklausą ir į UNICA Bone. Sunku apsispręsti dėl klinikos. Kažkaip nieko gero nesako mūsų medikai apie Lenkijos klinikas...
Papildyta:

Aš bandžiau Reprogenesis. Nesėkmingai.

Man Unica patiko,nors pirmas bandymas nepavyko,liko 5labai geros kokybes snaigutes,is kuriu viena jau greit isvys sy pasauli.o kaip paciai ar neliko snaiguciu?juk dazniausiai taikant donorine programa ju turetu but.Lenkijoj problema ribojamas embrionu skaicius,sumokejus tokius pinigus norisi visoms kiausialastems duoti sanca smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unika46 @ 2016 09 12, 19:39)
Man Unica patiko,nors pirmas bandymas nepavyko,liko 5labai geros kokybes snaigutes,is kuriu viena jau greit isvys sy pasauli.o kaip paciai ar neliko snaiguciu?juk dazniausiai taikant donorine programa ju turetu but.Lenkijoj problema ribojamas embrionu skaicius,sumokejus tokius pinigus norisi visoms kiausialastems duoti sanca smile.gif

Aš išviso turėjau jau 6 bandymus. 3 Latvijoje, 2 Estijoje ir paskutinis Čekijoje. Visi nesėkmingi. Apie savo patirtis esu rašiusi anksčiau. Snaigių neliko. Svarstau naujas galimybes ir naujas klinikas.
Atsakyti
QUOTE(Mariana2 @ 2016 09 12, 21:12)
Aš išviso turėjau jau 6 bandymus. 3 Latvijoje, 2 Estijoje ir paskutinis Čekijoje. Visi nesėkmingi. Apie savo patirtis esu rašiusi anksčiau. Snaigių neliko. Svarstau naujas galimybes ir naujas klinikas.

Ilgas kelias nueitas,bet keista,kad su donorinem po tiek bandymu nepasiseka verysad.gif Linkiu sekmes surasti klinika,kuri paieskos priezasciu,kodel tiek bandymu bovo be rezultato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mariana2 @ 2016 09 12, 21:12)

Sveikos, atsiprašau, kad taip įsiveržiau į jūsų temutę. Bet man pasirodo ši tema irgi jau aktuali. Po 5 IVF su savomis kiaušialąstėmis, gydytojai siūlo donorines. Labai jau sunku apsiprasti su ta mintimi.
Mariana, o kokios naujos galimybės jūsų atveju???
Atsakyti
QUOTE(rneringa @ 2016 09 13, 11:46)
Sveikos, atsiprašau, kad taip įsiveržiau į jūsų temutę. Bet man pasirodo ši tema irgi jau aktuali. Po 5 IVF su savomis kiaušialąstėmis, gydytojai siūlo donorines. Labai jau sunku apsiprasti su ta mintimi.
Mariana, o kokios naujos galimybės jūsų atveju???

Sveikatėlė,
Šiuo metu bendrauju su klinika dėl tų naujų galimybių. Kol kas kalba eina apie spermatozoidų kitokį atrinkimo būdą Magnetic-activated cell sorting (MACS). Gal dar naudosime embryo glue gal dar endometriumo scraching... Nežinau, labai daug visokių klaustukų. Žinau tiek, kad nieko nepradėsiu, kol neturėsiu atsakymu į visus klausimus. Mintis apie donorines kiaušialąstes man, taip pat, buvo sunki, bet pamažu, pamažu visai pripratau prie tos minties ir manau, kad viskas čia gerai.
Atsakyti
QUOTE(Mariana2 @ 2016 09 19, 17:01)
Sveikatėlė,
Šiuo metu bendrauju su klinika dėl tų naujų galimybių. Kol kas kalba eina apie spermatozoidų kitokį atrinkimo būdą Magnetic-activated cell sorting (MACS).  Gal dar naudosime embryo glue gal dar endometriumo scraching... Nežinau,  labai daug visokių klaustukų.  Žinau tiek, kad nieko nepradėsiu,  kol neturėsiu atsakymu į visus klausimus. Mintis apie donorines kiaušialąstes man, taip pat, buvo sunki, bet pamažu,  pamažu visai pripratau prie tos minties ir manau, kad viskas čia gerai.

Jai ne paslaptis koka klinika dabar issirinkai?Man per sekminga FET pasiule bandyti su ISMT cia kiek suprantu panasiai kaip embrio glue,2dienas man ji pries transfery suleido i gimda,manau padejo mano pupai isitvirtinti.Vykit salin blogas mintis apie donorines kiausialastes,viskas bus gerai kai pastosit,isijungia motiniski instinktai,nesvarbu kieno ten DNR.As du gimdziau su savom,dabar jau ne,tai turiu su kuom palyginti,jausmas ir meile ta pati.Ir dar galiu pasakyti,kad as savo donore maciau klinikoj,pries punkcija,nesu 100%garantuota,bet manau kad as neapsirinku.Tarp kitko ji man labai patiko thumbup.gif As jau puskuoju paskutines savo dieneles,manau,kad iki termino neistemsiu biggrin.gif
Atsakyti
DĖMESIO

Renkama nauja PARAMOS GRUPĖ moterims, negalinčioms sulaukti vaikų.

Netrukus pradėsime naują darbo sezoną, laukiame ir Jūsų prisijungiant prie mūsų šaunaus būrio!

Planuojame, kad Paramos Grupė bus NEMOKAMA. Grupę finansuoja Vaisingumo Asociacija, esame labai dėkingi už suteiktą galimybę!

Grupę sudarys 5-6 moterys. Grupė uždara, stengiamės pradėti ir baigti sezoną ta pačia sudėtimi, nebent kažkas iš narių palieka grupę dėl labai džiugios priežasties. Renkamės kartą per savaitę arba kartą per dvi, pagal poreikius, paprastai trečiadieniais, po darbo, Vilniuje, Vaisingumo Asociacijos patalpose Žirmūnuose. Darbą pradedame rugsėjį ir baigiame gegužę. Šiemet planuojame surinkti net kelias grupes.
Per eilę darbo metų turime paruošę tam tikrą pagalbos programą. Vien galimybė būti bendraminčių būryje, išsikalbėti, pasiguosti, dalintis emocine ir medicinine patirtimi turi didžiulę terapinę naudą! Skiriame daug laiko savęs pažinimui, įvairių socialinių, streso įveikimo, atsipalaidavimo įgūdžių lavinimui. Grupės dalyvės gauna namų darbų, kartais smagių, kartais labai rimtų ir atsakingų, į kuriuos gali būti įtraukiami artimiausios aplinkos žmonės.
Turbūt niekas taip nesuvienija, kaip bendra patirtis ir bendras tikslas. Džiaugiuosi, kad ši pagalbos forma taip pasiteisino! Būkime kartu!

Registruotis į grupę galite el.paštu psichologe@vaisingumoasociacija.lt
Jei kils klausimų, būtinai klauskite, rašykite.

Iki susitikimų!

Atsakyti