QUOTE(Meile_ @ 2014 07 02, 15:10)
Merginos,jungiuosi ir as prie jusu, as taip pat Memorial darausi IVF tik ne Stambule, o Antalijoje.

Penktadieni numatyta punkcija. Planuojam ispunktuoti 8 folius, klausiu ar ne mazai cia, juk prisiskaiciusi lietuvisku forumu kai po daug augina ir punktuoja. Sako, kad viskas gerai ir nesijaudinciau. Bet man kazkaip neramu, didelemis dozemis leidausi Gonali. Pastarasias 2 dienas po 300, pries tai savaite 225. Stimuliacija pradejome tik 3 c.d. gal del to prastai stimuliuojasi?
Meile kaip dziaugiames kad prisijungei

Siandien kaip tik pagalvojau apie jus... po savo visu stresu ir mm velavimu, pagaliau ir man normali 2 stimuliacijos diena

Matysim ka ir as cia priauginsiu, bet mano manymu 8 foliai - aukso viduriukas

Sekmes penktadieni !!! Ir as zygiuosiu penktadieni derliaus apsiziureti, na atsiliekam mes nuo jusu su savo foliukais, bet zengiam koja kojon

Tikesimes ir skaicium pasivysim
Kaip smagu kad cia musu si menesiuka tiek startavusiu
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 02, 16:39)
Sveikute Meiles
Sekmes tai didziules penktadieni

Na,man Latvijoje sakydavo kad geriausia tureti 10 foliu idealu,o cia kaip suprantu kad jie galvoja kad ne kiekis svarbus o kokybe. Tai as kai pasakiau kad per paskutini IVF turejau 9 folius jie sake kad labai gerai,tik nustebo kad apsivaisino labai mazai.
Tai kaip suprantu tiek kiek tu turi tai jau gerai. Nezinau,as manau kad labiau galetu komentuoti kas jau pabuvojo cia ir zino daugiau nei mes.
Mes turim 8 folius, bet tikriiausiai didziausi yra 5-tai tavo skaicius siaip labai fainiai atrodo man,as noreciau tureti gerus 8 folius

Mane irgi stimuliuoja si kart nemazomis dozemis ir 250 ir 300 ir 225 gonalio ir kitu vaistu dar.Tiesiog stengimes tiketi kad sekme bus musu puseje sikart
Sekmes tau ir tikejimo,o mes laikysim kumstukus
Afrodite - be streso kad tik 5 foliukai

Juk pati matei kad net 8 buvo, gal tiek suregistravo geriausiu o ispunktuos daugiau - raaaamiaiiii
Beje jei jau cetrotide nuo siandien tai ir punkcija ne uz kalnu ??