Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(RositaK @ 2014 07 02, 09:54)
Dziaugiuosi del judvieju 4u.gif  4u.gif
Afrodite, gerai kad vistik issiaiskinot del to MTHFR, dabar galit imtis priemoniu apsisaugoti juo jo itakos 4u.gif kaip suprantu clexane ir aspirinas tam ir skirtas?
Del foliu tai ir as manau kad surase didziausius. Ramiai cool.gif

Edena, kokia doze paskyre tau?

drinks_cheers.gif As ta pati sakiau, matyt kiti like gerokai mazesni ir nebepasivys iki punkcijos didesniuju 4u.gif
Man nedidele, 150 Gonal pradziai ... Kazkodel itariu kad gali ir uztekti.. Na penktadieni bus matyt kaip rezultatai smile.gif
Atsakyti
As ir nepergyvenu tongue.gif Tikiu,kad nors foliu ir nedaug bet bus jie kokybiski mirksiukas.gif Man tik idomiai pasirode,nes Lietuvoje ri Latvijoje kiek suskaiciuodavo tiek ir pasakydavo, na budavo kad sakydavo jog mato kelis dominuojancius ir pan. Daznai budavo kad mato 7,dominuojanti viena ar du,o ispunktuodavo netgi daugiau ir tiek 7 budavo tinkami.
O cia matau kad skaiciuoja tiek,uzraso tiek-tiesiog keista patirtis ir viskas mirksiukas.gif
Ir keista kad stipriai neskauda visu sonu,o jau siandien 9 stimuliacijos diena-bet is dalies faina kad neskauda,netempia ir nebraska visi sonai thumbup.gif Beje,keista bet sikart galva nesvaigsta ir nera migreniniu galvos skausmu pradejus leisti gonalio thumbup.gif
As rami stengiuos islikt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 02, 11:26)

As rami stengiuos islikt 4u.gif

Va sito mums, IVF'ininkems labiausiai truksta doh.gif linkiu tokios tolimesnes tąsos 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
kiekviena diena po kelis kartus ilendu i temute paskaityti, labai sergu uz Jus visas ir laikau kumscius.
Mes buvome paskutineje ir didziausioje Princu saloje, turbut buykada vadinasi. Sala didele, mes ejome pesciomis rateli, uztrukome apie dvi valandas. Priesingoje salos puseje tikrai mateme ne viena privatu papludimi. Tik iki pat juros nebuvom nueje, lapkriti mums nebuvo aktualu. Pati sala man patiko - medine architektura, daug karietu, jokio triuksmo.
Atsakyti
Merginos,jungiuosi ir as prie jusu, as taip pat Memorial darausi IVF tik ne Stambule, o Antalijoje. blush2.gif Penktadieni numatyta punkcija. Planuojam ispunktuoti 8 folius, klausiu ar ne mazai cia, juk prisiskaiciusi lietuvisku forumu kai po daug augina ir punktuoja. Sako, kad viskas gerai ir nesijaudinciau. Bet man kazkaip neramu, didelemis dozemis leidausi Gonali. Pastarasias 2 dienas po 300, pries tai savaite 225. Stimuliacija pradejome tik 3 c.d. gal del to prastai stimuliuojasi?
Atsakyti
QUOTE(Meile_ @ 2014 07 02, 16:10)
Merginos,jungiuosi ir as prie jusu, as taip pat Memorial darausi IVF tik ne Stambule, o Antalijoje. blush2.gif 

Meile, sėkmės dideliausios! thumbup.gif
Žinau, kad Rositėlė iš karto lieps prisidupti ir papasakoti viską... lotuliukas.gif O aš paprašysiu išsamiau apie tai kaip su pragyvenimu ten ir ar yra rusakalbių koordinatorių. Išsamiau prašom... biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalabamba: 02 liepos 2014 - 15:18
QUOTE(Meile_ @ 2014 07 02, 16:10)
Merginos,jungiuosi ir as prie jusu, as taip pat Memorial darausi IVF tik ne Stambule, o Antalijoje. blush2.gif  Penktadieni numatyta punkcija. Planuojam ispunktuoti 8 folius, klausiu ar ne mazai cia, juk prisiskaiciusi lietuvisku forumu kai po daug augina ir punktuoja. Sako, kad viskas gerai ir nesijaudinciau. Bet man kazkaip neramu, didelemis dozemis leidausi Gonali. Pastarasias 2 dienas po 300, pries tai savaite 225. Stimuliacija pradejome tik 3 c.d. gal del to prastai stimuliuojasi?

Sveikute Meiles 4u.gif
Sekmes tai didziules penktadieni thumbup.gif Na,man Latvijoje sakydavo kad geriausia tureti 10 foliu idealu,o cia kaip suprantu kad jie galvoja kad ne kiekis svarbus o kokybe. Tai as kai pasakiau kad per paskutini IVF turejau 9 folius jie sake kad labai gerai,tik nustebo kad apsivaisino labai mazai.
Tai kaip suprantu tiek kiek tu turi tai jau gerai. Nezinau,as manau kad labiau galetu komentuoti kas jau pabuvojo cia ir zino daugiau nei mes.
Mes turim 8 folius, bet tikriiausiai didziausi yra 5-tai tavo skaicius siaip labai fainiai atrodo man,as noreciau tureti gerus 8 folius wub.gif Mane irgi stimuliuoja si kart nemazomis dozemis ir 250 ir 300 ir 225 gonalio ir kitu vaistu dar.Tiesiog stengimes tiketi kad sekme bus musu puseje sikart 4u.gif
Sekmes tau ir tikejimo,o mes laikysim kumstukus drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalabamba @ 2014 07 02, 16:16)
Meile, sėkmės dideliausios!  thumbup.gif
Žinau, kad Rositėlė iš karto lieps prisidupti ir papasakoti viską...  lotuliukas.gif 

Labai tau juokinga mano kontrolė matau tongue.gif biggrin.gif
nu taip, Meile (graziai skamba kreipinys ax.gif ), teks prisiduoti 4u.gif parasyk savo istorija ka , kur ir kiek daret iki TR mirksiukas.gif
tai bet kokia tu slapuke bigsmile.gif pasakok viska-kaip personalas? Kas vadovauja? Kodel butent ten pasirinkot?
8 foliai yra super gerai thumbup.gif nusimato kokybiskos kiausialastes 4u.gif beto, as kiek pastebejau ju taktika, tai zinokit jie ispunktuoja finale keletu daugiau nei planuoja-matyt skaiciuoja matomus jau subrendusius folius, o kiti gal priauga per tas kelias dienas iki punkcijos 4u.gif
ir dar: ar buvai pirmai konsultacijai? Kada? Ka pakomentavo jusu atveju? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 02 liepos 2014 - 16:53
Meile, gerai tau stimuliuojasi. Pats tas. Aš turėjau 6 folius.
Atsakyti
Merginos, aciu uz palaikyma 4u.gif

Daugeli jusu prisimenu is pernai metu, kai dariausi 1- aji IVF. Jis buvo sekmingas, isitvirtino 1 is 2-ju isodintu,labai graziai kilo HCG, bet veliau paaiskejo, kad psulele kazkokia susidrumstusi ir neplaka sirdele. Dar bandeme laukti ir stebeti, bet galu gale 8-ta savaite padare valyma. Sunkiai man sekesi atsigauti po sito smugio, nes buvau jau itikejusi, kad jeigu pastojau, tai man daugiau niekas nebegresia smile.gif Deja.. Si karta tikiu, kad viskas bus gerai.. neturiu kitu net minciu.. schmoll.gif
Tiesa, pirmaji IVF dariau taip pat Memorial Antalijoje, galvojau, kad as viena tokia ,,protinga" todel nustebau ir apsidziaugiau kai po metu laiko vel grizusi i SM radau sia tema. bigsmile.gif
Man labai patinka visa aplinka, personalas ir kita. Jauciuosi komfortiskai ir patikimoseranksoe. Vadovauja klinikai daktariukas Batu Aydinuraz labai malonus, man kelia pasitikejima. Prof. Semra jo kolege ir drauge mylima, sake kai kuriais atvejais jie tariasi. Aisku, Stambulas yra centras ir ten visa imanttri iranga yra, Antalya pvz reikalui esant siuncia i ST laboratorijas ir t.t. Pas mus nera kazkoks ipatingas atvejis, vyriskos problemos, uztat mums uztenka ir Antalijos klinikos.
Kolkas tiek..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meile_: 02 liepos 2014 - 17:47
QUOTE(Meile_ @ 2014 07 02, 15:10)
Merginos,jungiuosi ir as prie jusu, as taip pat Memorial darausi IVF tik ne Stambule, o Antalijoje. blush2.gif  Penktadieni numatyta punkcija. Planuojam ispunktuoti 8 folius, klausiu ar ne mazai cia, juk prisiskaiciusi lietuvisku forumu kai po daug augina ir punktuoja. Sako, kad viskas gerai ir nesijaudinciau. Bet man kazkaip neramu, didelemis dozemis leidausi Gonali. Pastarasias 2 dienas po 300, pries tai savaite 225. Stimuliacija pradejome tik 3 c.d. gal del to prastai stimuliuojasi?

Meile kaip dziaugiames kad prisijungei 4u.gif Siandien kaip tik pagalvojau apie jus... po savo visu stresu ir mm velavimu, pagaliau ir man normali 2 stimuliacijos diena wub.gif Matysim ka ir as cia priauginsiu, bet mano manymu 8 foliai - aukso viduriukas wub.gif Sekmes penktadieni !!! Ir as zygiuosiu penktadieni derliaus apsiziureti, na atsiliekam mes nuo jusu su savo foliukais, bet zengiam koja kojon biggrin.gif Tikesimes ir skaicium pasivysim bigsmile.gif

Kaip smagu kad cia musu si menesiuka tiek startavusiu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 02, 16:39)
Sveikute Meiles 4u.gif
Sekmes tai didziules penktadieni thumbup.gif Na,man Latvijoje sakydavo kad geriausia tureti 10 foliu idealu,o cia kaip suprantu kad jie galvoja kad ne kiekis svarbus o kokybe. Tai as kai pasakiau kad per paskutini IVF turejau 9 folius jie sake kad labai gerai,tik nustebo kad apsivaisino labai mazai.
Tai kaip suprantu tiek kiek tu turi tai jau gerai. Nezinau,as manau kad labiau galetu komentuoti kas jau pabuvojo cia ir zino daugiau nei mes.
Mes turim 8 folius, bet tikriiausiai didziausi yra 5-tai tavo skaicius siaip labai fainiai atrodo man,as noreciau tureti gerus 8 folius wub.gif Mane irgi stimuliuoja si kart nemazomis dozemis ir 250 ir 300 ir 225 gonalio ir kitu vaistu dar.Tiesiog stengimes tiketi kad sekme bus musu puseje sikart 4u.gif
Sekmes tau ir tikejimo,o mes laikysim kumstukus drinks_cheers.gif

Afrodite - be streso kad tik 5 foliukai 4u.gif Juk pati matei kad net 8 buvo, gal tiek suregistravo geriausiu o ispunktuos daugiau - raaaamiaiiii biggrin.gif 4u.gif
Beje jei jau cetrotide nuo siandien tai ir punkcija ne uz kalnu ??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 02 liepos 2014 - 20:44
QUOTE(RositaK @ 2014 07 02, 17:42)
Labai tau juokinga mano kontrolė matau  tongue.gif  biggrin.gif

nail.gif biggrin.gif

QUOTE(Meile_ @ 2014 07 02, 18:24)
Kolkas tiek..

Ką reiškia "kol kas tiek"????/ blink.gif blink.gif swoon.gif A "gde paroli? Javki"? biggrin.gif Laukiam tęsinio su detalėm! 4u.gif
Atsakyti