Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(Magnetukas @ 2014 06 30, 19:52)
Paknisinėjau ju www  biggrin.gif  O kur tu radai tuos reitingus?
Ir dar va idomu, kur kokie memorial reitingai yra? koks pas juos sekmingas ivf procentas? 

Ne, cia man Kubra atrase kad ju klinikoj toks reitingas pagal mano amziu. Kaip ji rase, reitingai panasus kaip ir Memorial. Dar idomu kad jie praktikuoja isodinimus po keliu ciklu po IVF, kai organizmas atsigauna nuo stimuliacijos g.gif

Kity, zinoma, kad suvokiu sliduma tu skaiciu, gi pagal mano 8IVF turejau jau minimum trisyk but apnestejus biggrin.gif
unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 30 birželio 2014 - 21:17
Rosita, aš turiu galvoje, kad turkų statistika turbūt gerokai objektyvesnė. Čia manęs net nepaklausdavo, ar pasisekė, ar ne, nebent pati paskambindavau, nes norėdavau pasitarti dėl tolesnių veiksmų. Tai iš ko jie piešia tą statistiką? O turkai net 12 sav skambino klausti, ar viskas gerai, kelių laukiuosi ir t. t. Taigi jų 50 proc. tikrai neprilygsta mūsų ar latvių 50 proc.

Stankevičius yra išsakęs tokią mintį, kad jei visos darytųsi 10 IVF, tai per juos 90 proc. pastotų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 01, 09:13)
Rosita, aš turiu galvoje, kad turkų statistika turbūt gerokai objektyvesnė.

Taip, su tuo sutinku be abejones mirksiukas.gif tik norejau pasakyti, kad statistika ir lieka statistika kai isijungia individualus faktorius -juk ne kiekvienai porai pritaikysi bendra reitinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2014 07 01, 08:13)
Stankevičius yra išsakęs tokią mintį, kad jei visos darytųsi 10 IVF, tai per juos 90 proc. pastotų doh.gif

Teisinga mintis, gal net ir be 10-ties IVF.
Aš tokią pačią išvadą padariau iš savo daugiamečio-šimtamečio sėdėjimo Supermamoj (nuo 2005 metų). Visoms, kurios turėjojo pakankamai kantrybės, užsispyrimo, dar mažytė smulkmena - pinigų, maždaug 9 iš 10 pasisekė.
Likusios metė viską nafig, pasibaigus kantrybei ir finansams (ar atėjus pensijiniam amžiui biggrin.gif ), arba įsivaikino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 01 liepos 2014 - 11:14
QUOTE(Pelargonija @ 2014 07 01, 11:36)
Teisinga mintis, gal net ir be 10-ties IVF.
Aš tokią pačią išvadą padariau iš savo daugiamečio-šimtamečio sėdėjimo Supermamoj (nuo 2005 metų). Visoms, kurios turėjojo pakankamai kantrybės, užsispyrimo, dar mažytė  smulkmena - pinigų, maždaug 9 ir 10 pasisekė.
Likusios metė viską nafig, pasibaigus kantrybei ir finansams (ar atėjus pensijiniam amžiui  biggrin.gif ), arba įsivaikino.

Nu jo, aš sėdžiu nuo 2006 m, tai ir man atrodo, kad laimi kažką darančios, nelaukiančios, priimančios sunkius sprendimus. Jei ne LT, tai Londone, Atėnuose ar Stambule. Aišku, yra ir nieko nedarant sėkmės atvejų, pastoja natūraliai, jei techniškai tai įmanoma. Bet gana retai...
Bet va finansai -labai rimtas klausimas. Nekalbant apie sveikatą, kokiai 10 IVF, o jei dar užsienyje, gi reikia būti vos ne Rokfelerių palikuonim... doh.gif
Atsakyti
Edena, Afrodite, kaip judviem sekesi siandien klinikoj? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Visus uzjauciu del prasto oro Lietuvoje,gaila kad tokia lietinga vasara ir tikiuos kad visdelto prades oras grazeti ir silti 4u.gif
Maniakai,kaip jums praejo apziura? Labai linkiu,kad viskas praeje butu sklandziai 4u.gif Ech,pamenu kaip as pries kiekviena apziura jaudinausi,o paskui iseidavau lyg ant sparnu.Lauksim naujienu wub.gif
Nika2,kaip tu sirdele jauties? ar pavyksta nors po truputi stotis? Kiekviena diena kazkaip apie tave galvoju.Stiprybes tau 4u.gif
Kaip laikosi musu skyrelio nestuke.gif sveikatos Jums wub.gif
Edena,manau ateis ir pati papasakos ax.gif
Na,o pas mane tokios naujienos. Visdelto as esu MTHFR geno mutacijos nesiotoja verysad.gif vakar kazkaip paluzo rankos,kai suzinojau tai nebenorejau ir rasyti net. Su gydytoja tuo metu nekalbejau apie palaikomaji gydyma,turejau vilti kad ir del sio geno suklydo LT medikai,bet pasirodo ne verysad.gif
Vakar pridaviau krauja ir buvau apziuroje.Gydytoja skaiciavo ant monitoriaus ir matavo folius,tai ir as su ja skaiciavau.Tai ismatavo 8 folius. Gleivine sake gera. Tik kai ji isejo ieskoti mano tyrimo,as paziurejau i papkute ir pamaciau kad parasyta 3 ir 2 tik neprisimenu kiek buvo 8.5mm ir kiek 10mm doh.gif nes vogcia ziurejau ir bandziau issiaiskinti blush2.gif Tai taip ir nesupratau,kodel matavo 8 o uzrasyti tik 5 g.gif Gal kam buvo ir zinot?
Vakar leidausi Gonalio 225 ir Menogon 150,o siandien jau pridedu Cetrotide.Rytoj vel apziura ir kiek supratau is gydytojos, kad prides man aspirino ir clexane. Jei liksciau nestuke tai kaip suprantu su siais vaistais teks draugauti visa laika.
Del koordinatores,tai realiai as kaip ir priskirtos neturiu.Vakar pati buvau ir kalbejau su gydytoja angliskai,paskui su manim buvo Elis ir Sevda.Pridaviau krauja,dar paprasiau kad duotu tyrimu atsakymus-tai atkopijavo kelis. Nusipirkau vaistus ir..namucio.
Siandien laisva diena,oras puikus- jau jauciasi kaip karstis skverbiasi i namus.Mastom kazkur nueiti gal i Topkapi rumus mirksiukas.gif
Stai kokios naujienos is Stambulo nuo manes.
Aciu visoms uz palaikyma ir kumscius ir linkiu grazios dieneles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 01, 12:47)
Edena, Afrodite, kaip judviem sekesi siandien klinikoj? ax.gif

Labukas,aciu RositaK uz rupesti 4u.gif viskas tvarkoje, procesas vyksta blush2.gif Klinikoje ir as ir Afrodite gavom faina daktare ( turetu pastoviai ji ir priziureti) dr Aylin , kalba graziai angliskai , ir demesinga atrodo thumbup.gif
beje is oro uosto Memorial vairuotojas lauke kantriai, ten kaip visada reik "uzdet" apie valanda lagaminu laukimo doh.gif Ir siaip buvo labai fainas, klausem repa (europietiska), lekem greit, net lagamina mano paciupo pats veze iki masinos , tiesa , kazkodel vyra ignoravo biggrin.gif
Jau arbuuuuzu dabar koks geras metas bigsmile.gif kg kaina svyruoja 0,79- 1,5 liros tai kol kas pirkom 2 arbuzus viena brangesni (10 kg visas arbuzas 15 liru!!) ir viena pigesni ( 9 kg arbuzas 7 liros) nu bet skonis abieju super thumbup.gif thumbup.gif Nesiivaizduoju kur LT gautum tokia kaina ir tokio skonio arbuza biggrin.gif
Tiesa granatu sezonas turbut jau laukia rudens, anei jokio granatelio nei lentynoj niekur smile.gif Tiesa , Afrodite minejo kazkur prie istiklal gatves maciusi ax.gif Mes Sisli gyvenam ...
Seimininke rekomendavo su auto aplankyti Agva miestuka praplaukt upe,ir Sile papuldimiai, o jei salia tai kaip ir buvau nusiziurejus Kilyos beach 4u.gif Ziuresim kaip mums seksis cia, bet sake priemesty vairuot bus gerai tik kol is miesto isvaziuosim doh.gif

Tiesa, Maniakas minejo papludimius Princes salose, o kurioje saloje jus lanketes Maniakai 4u.gif Mes islipome Kinialiadoj tai siaubas kokie pliazai doh.gif doh.gif tiksliau ju beveik nera, ant asfalto plastikiniai gultai padeti , bet ten net issimaudyt nelabai iseitu tarp dumbliu doh.gif Tai taip apzygiavom sala tik ir viskas, Idomu kaip kitose salose...
Atsakyti
Afrodite, užjaučiu dėl geno, bet smagu, kad stimuliacija gerai einasi. Surašė gal didžiausius folius g.gif
Laikau kumštukus toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 02, 08:44)
Sveikutes 4u.gif
Visus uzjauciu del prasto oro Lietuvoje,gaila kad tokia lietinga vasara ir tikiuos kad visdelto prades oras grazeti ir silti 4u.gif

Afrodite 4u.gif 4u.gif Panasiai prisedom abi parasyti 4u.gif Del geno, uzjauciu sad.gif Tai visgi rado rezultatus kaip supratau:( nu bet tikekimes kad jis nepakis kojos si karta, ir viskas baigsis tik teigiamai wub.gif ... 4u.gif
Laikysim kumscius kartu gyvai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 02, 10:02)
Afrodite  4u.gif  4u.gif  Panasiai prisedom abi parasyti  4u.gif  Del geno, uzjauciu sad.gif Tai visgi rado rezultatus kaip supratau:( nu bet tikekimes kad jis nepakis kojos si karta, ir viskas baigsis tik teigiamai  wub.gif ...  4u.gif
Laikysim kumscius kartu gyvai  4u.gif

Taip,mums abiems PRIVALO baigtis teigiamai.Kaip ir sakiau labai tikiuos kad dar pliusu uzdesime ir mes Memorial Klinikai thumbup.gif
Ir kumstukus laikysime tikrai gyvai drinks_cheers.gif
O gydytoja tai ta pati mane apziuri visa laika,matyt jei paskirta ir priziuri mus-man ji irgi patiko,maloni ir demesinga 4u.gif rupestinga ir tikrai labai graziai kalba angliskai thumbup.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi del judvieju 4u.gif 4u.gif
Afrodite, gerai kad vistik issiaiskinot del to MTHFR, dabar galit imtis priemoniu apsisaugoti juo jo itakos 4u.gif kaip suprantu clexane ir aspirinas tam ir skirtas?
Del foliu tai ir as manau kad surase didziausius. Ramiai cool.gif

Edena, kokia doze paskyre tau?
Atsakyti