Sveikutės,
Atisa, tikrai viską žinau ir suprantu, užtat ir nesiskundžiu čia

aišku,kad visos norėtumėt būti mano vietoj, aš ir pati tos vietos niekam neatiduočiau

Tiesiog... tai nereiškia, kad visai nejauti sunkumų. Ištveri, džiaugiesi, kad turi šią galimybę - patirti tuos sunkumus, bet kai nepavelki kojų, tai nepavelki, nepaneigsi šio fakto

Va po dukrytės ligos aną savaitę šį savaitgalį vyrui šoko tempa, užraudo gerklė, jis miegojo vos ne parą, tai ką, aš "sveikiausia" namie, stipriausia, dukriuku reikia rūpintis, o aš atsistoju ir nors bliauk, negaliu nei prie kriauklės pastovėti tiek, kad uogas nuplaučiau, nei valgyt padaryt, vakar vis tiek per jėgą teko vaikščioti, tai vakare jau taip pilvą skaudėjo ir tempė, galvojau, kad tik nebūtų veiksmo

, vyras su tempa, tai ką, vienai į ligoninę ... na bet kaip nors, manau, praslysim.
Apie vaistų susileidimą..man Kubra sms parašė, kada susileisti.
LT visko būdavo, per antrą IUI man paskyrė Ovitrelį prieš 24 val (pas Bogdanskienę), kadangi jau buvo ne pirma IUI, paklausiau, ar tikrai - gi anąkart buvo prieš 36, oi, sako, susimaišiau

Tas IUI iš viso "na ura" daro, man toks jausmas...
Edenai ir Afroditei sėkmės

,
Meile, laikykis kaip nors
Wiliux, nu be ryšio dėl tos erkės, bet svarbiausia, kad skiepyta nuo encefalito, Laimo liga aukštos tempos nesukelia, jei ką, tektų pagert antibų, ne šventė, aišku, bet ir ne baisi tragedija, aišku, linkiu,kad erkės būtų nekaltos ir viskas būtų ok

Mano mamai buvo prieš mėnesį, tempa pakilo, kaulus pradėjo laužyt, labai išsigandom - rudenį Laimo liga prasirgus, bet nuo encefalito neskiepyta. nu bet va nieko, ėjo ir praėjo.
O karščiai man

Nežinau, gal dėl blogo kraujo, gal dėl hormonų, bet man šį nėštumą visą laiką šalta, jau verkt norėjosi dėl tokioos vasaros, nebeturėjau nei ką apsirengti, nei iš viso kaip iškęsti tą bjaurastį. O dabar.. Pirmas dalykas - mes gyvenam ant kalno, naujas rajonas, medžių nėra, tai vėjas..vakar toks buvo, kad iš baseino visus pripučiamus daiktus išnešė ir į tvorą įmūrijo

, užvakar vakare buvom kaimynus į svečius pasikvietę, tai aš tokį pūkuotukišką džemperį apsivilkau

, nu va naktį tik šiek tiek tvanku, nuo stogo prikaista, bet paryčiui jau vėsu buvo, nes langą palikau.
Bet šiaip..Atsigaunu aš vis tiek tokiu oru.. nu sunku žiauriai, pilvą plėšia, patogios padėties nėra ..bet tai, kad galiu vaikščiot namie be kojinių, basa išeiti ant žolės, laikyti atidarytus langus ir matyti saulę..tai jau daug
O ko tu pas nėštukes ir pas rugpjūtinukes neateini? Nesikalba ten?
Labai laukiu, kada čia padaugės nėštukių, tikiuosi, užmatysiu kaip nors. dabar kadangi nepajudu, tai tik sėdžiu ir skaitau bele ką, tai delfį, tai SM, tai dar ką, nes nieko gi daryt negaliu. Tai ir sėdžiu čia, lyg pati į Stambulą ruoščiausi

Bet kai jau turėsiu mažiukus, jaučiu, SM matysiu kaip savo ausis

Bet vis tiek įlįsiu pažiūrėt, kaip mūsų "be 5 min PUPO" sekasi. Kad man grįžtumėt

!