Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

Edena, nu taip, daugokai..esu turejusi toki skaiciu per pirma IVF doh.gif .Bet as galvoju juk hormonai turejo gydytojai rodyti koks potencialys skaicius foliu auga g.gif su PKS 200 doze labai didele. As gavau 150, paskui mazino iki 125, nes maziuku buvo daugybe-jei butu jie visi issistimuliave doh.gif
o dabar sumazino doze? Nes pamazinus gal isaugs iki ovuliacinio dydzio ne toks didelis skaicius.
Del cistu net nezinau...sake jos netrukdo visai stimuliacijai? Jos gi tos funkcines ko gero, tai su mmm pasisalins
Kitavertus, gi dar niekas neprarasta, svarbiausia kokybe butu bent kokiu 8 kiausialasciu gera 4u.gif o del saldymo tai as UZ toiki plana, nes organizmas pailses nuo stimuliacijos ir visai kitaip reaguos I snaigutes, ypac policistukems tas labai naudinga. Va pvz ta kita klinika BAHCECI jie taip tik ir daro-uzsaldo 3d embrionus ir po keliu ciklu atvaziuoji jau paaugintus iki blastukiu pasiimti 4u.gif
Zinoma, rizikos yra kad gal koks neistvers atsildymo, bet, anot turku, taip atkrenta silpniausi nestiprus. Kitavertus, mes esam "ibaugintos" musu kliniku saldymu, o turku tikerina yra zymiai labiau pazengusi si technologija
Ir zinoma, finansinis aspektas-tektu vel skristi kelioms dienoms.
BET, jei tai tik padidina sansus patapti nestuke.gif as tukstanti kartu UZ toki varianta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 08 liepos 2014 - 10:34
Ir man toks derinukas Climara plius Cetrodite g.gif
Gal žinote, ar Cetrodite geriau saldytuve laikyti?

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 08, 10:27)
Edena, nu taip, daugokai...Bet as galvoju juk hormonai turejo gydytojai rodyti koks potencialys skaicius foliu auga g.gif su PKS 200 doze labai didele. As gavau 150, paskui mazino iki 125, nes maziuku buvo daugybe-jei butu jie visi issistimuliave doh.gif
o dabar sumazino doze? Nes pamazinus gal isaugs iki ovuliacinio dydzio ne toks didelis skaicius.
Del cistu net nezinau...sake jos netrukdo visai stimuliacijai? Jos gi tos funkcines ko gero, tai su mmm pasisalins
Kitavertus, gi dar niekas neprarasta, svarbiausia kokybe butu bent kokiu 8 kiausialasciu gera 4u.gif  o del saldymo tai as UZ toiki plana, nes organizmas pailses nuo stimuliacijos ir visai kitaip reaguos I snaigutes, ypac policistukems tas labai naudinga. Va pvz ta kita klinika BAHCECI jie taip tik ir daro-uzsaldo 3d embrionus ir po keliu ciklu atvaziuoji jau paaufintus iki blastukiu pasiimti  4u.gif
Zinoma, rizikos yra kad gal koks neistvers atsildymo, bet, anot turku, taip atkrenta silpniausi nestiprus.
Ir zinoma, finansinis aspektas-tektu vel skristi kelioms dienoms.
BET, jei tai tik padidina sansus patapti  nestuke.gif  as tukstanti kartu UZ toki varianta 4u.gif

Aciu Rosituk uz toki teigiama poziuri 4u.gif 4u.gif Nu taip, bet pas mane E2 ir siaip zemas, ji mate kad jis zemas ir toliau didino doze, jai dzin kazkaip vaizdas buvo. O siandien prof. uzteko vaizdo iskart sake mazint, as tokia pikta ant tos Aylin, ziople paskutine !!! Juk buvo pradzioj 150 tiek ir uzeke butu butu neauge visi.. o dabar.. Siandien sake butinai sumazins, dar laukiu sms su dozemis ir vietoj Ovitrelle Lucrine man reiks leistis pries punkcija..
O gal zino kas nors ( nespejau dar su prof. pakalbeti) kita karta atvykti reikia kelioms mazdaug dienoms, ir kuriuo ciklo metu kazin... Pirmas smugis buvo sekmadieni tai jau nuliudejau, siandien jau buvo tik pikta jau ir Aylin pamate tai tik po konsultacijos greit isbego sake atsius kiek ka leistis. Tikejausi kad tokia klinika viska sukontroliuos, bet per velai pasirodo isijunge profesore i mano schemos prieziura..
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 08, 11:34)
Aciu Rosituk uz toki teigiama poziuri  4u.gif  4u.gif  Nu taip, bet pas mane E2 ir siaip zemas, ji mate kad jis zemas ir toliau didino doze, jai dzin kazkaip vaizdas buvo.

Betgi kai E2 buna aukstas (tukstanciais)tada tik rodo hiperstimuliacija, pagal save zinau g.gif gal gydytoja vadovavosi tik tyrimais...
klausyk, o kada jau planuoja punkcija?
gaila, kad reikia paciai reikalauti Semros demesio doh.gif

del atvykimo kia karta tai net nezinau, gal jie kitokias kokias schemas turi priea ikeliant snaigutes g.gif nu kad nereiktu stebeti ar auga folis natur.cikle

ir gerai kad parasei Semrai laiska 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RositaK: 08 liepos 2014 - 10:46
QUOTE(Edena @ 2014 07 08, 11:34)
Siandien sake butinai sumazins, dar laukiu sms su dozemis ir vietoj Ovitrelle Lucrine man reiks leistis pries punkcija..

Lukrin man skyre slopinimui, t.y. 21 c.d. pradeti ilgaja schema g.gif

http://www.pasveik.l...odyti=gydytojui
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 07 08, 11:44)
Lukrin man skyre slopinimui,

Taip taip, cia slopinamieji, kad nustotu augti ir neovuliuotu foliai. Ovitrelio neduos nes jis issauktu galutine uztikrinta hiperstimuliacija su visom jos pasekmem doh.gif as pas turkus irgi tik viena ovitrelio svirksta leidaus, ne du kaip kitos merginos. O per pirma IVF LT, kai turejau apie 30foliu irgi nesileidau hcg...
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 07 08, 10:44)
Lukrin man skyre slopinimui, t.y. 21 c.d. pradeti ilgaja schema  g.gif

http://www.pasveik.l...odyti=gydytojui

Hm tai man gal ten kad per punkcija "neissproginetu" kaip nors nes jie ten taip "ant bangos" visi dabar auga.. Na sita sake prof. paskyre tai tikesimes bus ok bent jau punkcija doh.gif

Rosita E2 pas mane dar siandien sake kad jis geras, ir nerodo Hiper, o vaizdas sako ka kita.. tai ji grynai pagal hormona E2 ir skyre ta doze...
Ir jokiu pojuciu nejauciu , skausmu jokiu, o siandien foliai jau apie 14 mm...
Nezinau dar tarsiuosi, jei toliau ta savijauta normali bus gal visgi 1 surizikuot bandyt sodint,gal mano organizmas tiesiog kitaip pernes jei net E2 neisauges iki aukstumu... o normose....

Magnetuk cetrotide nereikia saldytuve laikyt 4u.gif jums gal normaliai jis suveiks, pas mane turbut del polinkio i policistines..paskiriant matyt neivertino... AMH 7...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 08 liepos 2014 - 10:55
QUOTE(Edena @ 2014 07 08, 11:53)
Rosita E2 pas mane dar siandien sake kad jis geras, ir nerodo Hiper, o vaizdas sako ka kita.. tai  ji grynai pagal hormona E2 ir skyre ta doze...

Na, tuomet gyd.vadovavosi tyrimais ir nelabai ja reiktu kaltint gal g.gif sunku pasakyti kaip tokiu atveju reiktu atsirinkti kas TIKRIAU-vaizdas ar kraujo tyrimai. Anot Semros suprantu kad tokiu atveju reiktu kaip prioriteta rinktis echo vaizda
Vistik jei kraujas nerodo dar hiper tai yra tikrai vilties kad bus geru kokybisku kiausialasciu-tikimes laiku dar susizgribo griebtis veiksmujie 4u.gif
Atsakyti

Edena, aš tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif

pas mane visus IVF, o jau turėjau viso 6, LT ir LV, būdavo hiperstimuliacija, visada taikė trumpą schemą, 4 kart pradėjo nuoGonal 150, taip ir tęstavo, du kart pradėjo nuo 112,5, bet paskui didino dozę, nes pas mane jie pradžioj auga labai lėtai, o paskui kaip šoka, visi kartu, po 5-6dienų gonal leidimosi pridėdavo cetrotide ir išpunktuodavo po 18-25vnt, iš jų ddaugiau nei pusė budavo visada subrendę, po trečio karto, kai buvo išpunktavę 24, 18 subrendusių, kelios neapsivaisino, sodino trečią dieną tris, užšaldė 8, buvo labai dideli skausmai, pūtė pilvą, jausmas tikrai nemalonus, matyt aštresni pojūčiai buvo dėl to, kad vienas užkibo, nes kitus kartus taip prastai nesijaučiau
priklausomai nuo E2 parametrų leisdavausi ovitrele arba diferiliną
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 07 08, 11:29)
Edena, aš tikiu, kad viskas bus gerai  4u.gif  4u.gif

Aciu 4u.gif dedu visas viltis !

Aiiima, o didziausi blogi pojuciai buna po punkcijos..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 08 liepos 2014 - 11:38
QUOTE(Edena @ 2014 07 08, 12:37)
Aciu  4u.gif  dedu visas viltis !

Aiiima,  o didziausi blogi pojuciai buna po punkcijos..?

na man buvo sunkoka ir iki punkcijos, pilvas išsipūtęs, greitai pavargdavau, oro trūko ir su kiekviena diena vis blogėjo, o tą laimingąjį kartą po įsodinimo praėjus 2-3d. visai prastai buvo, vienu metu meldžiausi ir prašiau, kad mainais už šitas kančias man atlygintų ir ačiū D, atlygino wub.gif skysčių man buvo nelabai daug, jų nutraukinėti nereikėjo, aš galvoju, gal tie skausmai dar labai susiję ir su tuo, kad pas mane nemažai ten sąaugų, apendicitas buvo viską ten sulipdęs,dėl to teko ir kiaušintakius šalinti

jeigu siūlys šaldyti ir vėliau atvažiuoti, tai sutik, pamatysi, bus daug lengviau 4u.gif pas juos kaip suprantu su šaldytais puikūs rezultatai, suprantu, kad norisi rezultato greičiau, bet nestuke.gif jau visai, visai arti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ailima @ 2014 07 08, 11:53)
na man buvo sunkoka ir iki punkcijos, pilvas išsipūtęs, greitai pavargdavau, oro trūko ir su kiekviena diena vis blogėjo, o tą laimingąjį kartą po įsodinimo praėjus 2-3d. visai prastai buvo, vienu metu meldžiausi ir prašiau, kad mainais už šitas kančias man atlygintų ir ačiū D, atlygino  wub.gif skysčių man buvo nelabai daug, jų nutraukinėti nereikėjo, aš galvoju, gal tie skausmai dar labai susiję ir su tuo, kad pas mane nemažai ten sąaugų, apendicitas buvo viską ten sulipdęs,dėl to teko ir kiaušintakius šalinti

jeigu siūlys šaldyti ir vėliau atvažiuoti, tai sutik, pamatysi, bus daug lengviau  4u.gif pas juos kaip suprantu su šaldytais puikūs rezultatai, suprantu, kad norisi rezultato greičiau, bet  nestuke.gif jau visai, visai arti  4u.gif

Aciu aiiima uz toki palaikyma 4u.gif 4u.gif As jau pradedu galvot, kad man ir moraliskai geriau jau bus po viso sito sugrizt, nes nervus jauciu "besenkancius" , tai jau saldyti sake profesore tikrai saldysim ir nesodinsim... Gal ir tikrai geriau. tik dabar kad butu grazuciu sveikuciu embrioniuku tai issipildytu mano svajone 4u.gif Na man kaip minejau siandien apie 14 mm foliai savijauta tai dar liuks, bet iki punkcijos tikiuosi labai jau ir nekankins, ji toks vaizdas nusimato apie sestadieni...gal nespes iki tol manes baisiai iskankint mano foliukai doh.gif
Atsakyti