Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(Magnetukas @ 2014 07 08, 12:31)
Gal žinote, ar Cetrodite geriau saldytuve laikyti?

*****, o as saldytuve laikau.. kazi, nebus blogai?

Man, beje, irgi paskyre Climara+Cetrodite.
Edena, tikrai gaila, kad sitaip nesuziurejo doh.gif Beta as linkiu tau ko geriausio ir viliuosi, kad viskas bus ok su Semros zinia. Saunuole, kad parasei laiska Semrai!
Atsakyti
Edena,
man iki punkcijos hiper nepasireikšdavo visai, jokių pojūčių nebuvo, folių daug ir tiek, E2 tik vieną kartą Treijsas darė prieš punkciją, sakė, normalus, bet nežinau, kas jam normalu.
Pirmą kartą man padarė punkciją, buvo viskas gerai, mažiukų neskaičiavo, buvo 15 folių, iš jų 13 subrendusių, visus apvaisino, lakstėm kaip ant sparnų, buvo sutarta sodint trečią dieną (tai buvo pirmadienis). Nuvažiavom iš vakaro į Rygą, labai gerai praleidom vakarą, ryte su didžiausiu entuziazmu ruošiamės į kliniką, skambina T, gal nevažiuokit. Mes vietoj..ok, tada atvažiuokit. Pasirodo, visų 13 į trečią dieną sutriko vystymasis, neaišku, ar bus ką sodint, bandom augint iki blasto. Nu ką, apsižliumbiau, grįžom į Kauną, kaip tik buvo rugsėjo 2d, berods, dukrytės šventė darželyje, veltui praleidom..žodžiu. ir vat tada vakare prasidėjo. Toks pilvo skausmas..nesuprasi, kas darosi. Man buvo panašiausia į kasos uždegimą, taip juosia skausmas per visą ilgį ir plotį unsure.gif Tai va buvo jau 3 diena po punkcijos. Kitą dieną nulėkiau į "Neuromedą" pasidaryti vidaus organų echoskopijos. Daktaras žiūri ir tyli..gal 10 minučių... paskui sako, aš nežinau, ką jums pasakyti, labai blogai, jūsų amžiuje tokie dalykai nelabai įmanomi..klausiu, kas yra, sako, vidaus organuose yra skysčio ir kiaušidės labai išdidėjusios. Sakau, man daryta punkcija doh.gif aš net nepagalvojau, kad susiję ir nepasakiau doh.gif Jis taip atsikvėpė, sako, tai ko nesakėt... žodžiu, tik tada supratau, kas man yra, paskambinau T, sako, turbūt teks šaldyt. Bet atvažiavom kitą dieną, man jau skausmai buvo aprimę, sodino, turėjom iš tų 13 dvi blastutes, bet..deja.
Kitą kartą pojūčiai atsirado gal 2 dieną po punkcijos, bet jau žinojau, kas tai yra...

Noriu pasakyti, kad nenustebtum, neišsigąstum, vienos jaučia, kitos nejaučia, man pilvas netino, kaip kitoms, bet pojūčiai buvo labai negeri. Jei tau taip būtų, turėtų pastatyti lašelinę, sako, padeda. Gert daug skysčių, valgyt daug baltymų. Ir neišsigąsk - praeis. O gal nieko ir nebus, gal jie dar suvaldys, va ovitrelio neduoda, aš leidausi per hiper ovitrelį, manau, jis dar paskatino.
Atsakyti
Edena labai tikiuosi kad viskas gerai baigsis ir turėsi daug geros kokybės ir subrendusių folikulų.
Afrodite kaip Jums punkcija?
Atsakyti
Edena, laikykis.. 4u.gif Tikek geriausiu 4u.gif
Atsakyti

Edena,
mano kiausides irgi i policistines linkusios, per mano IVF, tai is vis Puregono dozes buvo labai mazos po 75 po to beveik niekas neaugo padidino iki 150, o jau po to kaip uzkilo E2 tai jau norejo nutrauk is vis nes per savaitgali E2 pakilo iki 20000 tai visa savaite kiekviena diena kraujo tyrimai is ryto vakare echo, nieko man neskaudejo truputi kai kada tempdavo, galiausiai nukrito E2 iki 10000tada sake galim daryt punkcija, mano manimu tai daug is folikulu jau buvo perauge nes irgi apie 30 priskaiciavo, tai net nezinau kiek iseme, tik pasake kad 18 yra geru is ju 11 apsivaisino, isodinimo diena pilvas issipute (cia sodina 2 dienu ir punkcija daroma be narkozes, pries punkcija gavau ibumetino 200mg , paracetamolio 1g ir raminamuju 2 mg), tai vis tiek dare isodinimo nors del kiausidziu didumo nebuvo galima iziuret gimdos, tai vakare ir atsiduriau ta diena ligoninej tavo kvepuot sunku tik ant nugaros galejau gulet ir i wc labai skaudejo kai ejau ir vaiksciuot beveik negalejau, skysciai kaupesi bet nedaug, po 2 dienu po Fraksiparino sukudau ant 3 kg, cia viskas skysciai buvo ir viskas praejo visi skausmai, ir nieko nesigavo.....
gerai, kad tu semrai parasei, gal ziures atidziau jau....
O del velesnio perkelimo, kita cikla tai daug kur uzsieni praktikuoja jeigu ispunktuoja daugiau negu 10 kiausialasciu, organizmas bus pailsejas, nebus tokios itampos ir apkrovos...
Viskas bus gerai mieloji, laikau kumstukus kad kuo graziausios kiausialastes gautusi, ir tu galesi juos pasiimt koki rugseji ar spali wub.gif wub.gif wub.gif , Kitais metais mes tikrai jau siuo metu busim su leliukais kazkas jau nesiuos juos ant ranku, kazkas dar lauks tos akimirkos kada gales paimt ant ranku wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aciu jums uz teigiamas mintis 4u.gif 4u.gif

Na tai va Kitty, as kai neturejus isvis nei punkcijos tai pradedu pergyvent kad paskui zinociau ka daryt jei kazkokie negeri dalykai po punkcijos per hyper prades darytis... Na tikiuosi ir ligonineje gerai instruktuos, "kas jeigu" , matysim kiek is tikruju to turto isims, o paskui turetu jau perspet ir pasakyt ka daryt kokiu atveju.

Misheliina tai va jusu atveju bus naudinga tai,kad jie jau matys bandyta schema ir daugiau informacijos tures isvengiant hiper...Tie polinkiai i policist. tai siaubas doh.gif Nesitikejau kad taip koja pakis. Bet jums jau tikiu viska geriau "sureguliuos", ypac precedentu mano atveji manau isirasys, su PKS Cetrotide neskirt pries iVF cikla .. Na idomu labai ka vizito metu pasakys daugiau 4u.gif Mano atveju is IUI stimuliaciju nesimate kad kiausides taip hyper stimuliavosi, viskas bbuvo tikrai gerai. O cia ilga shcema kazkaip mano kiausides "isiutino" biggrin.gif Mazdaug - norit, tai bus jums, prigaminsim kaaaalna foliuku biggrin.gif
Nieko susitaikiau jau su mintimis, i vakara legsta pykciai ir liudesiai blush2.gif Pradedu ramybes busena gaudyt, labai jos reikia siuo metu 4u.gif

Afrodite kiek zinau jau po punkcijos , labai laukiu ir as is jos ziniu 4u.gif Ateis gal grizus pasipasakoti 4u.gif

O tai tie skysciai po punkcijos jei susikaupia, patys issivaiksto...? Daug baltymo, skysciu , gerai.. vartoju jau dabar ir vartosiu. Reiks daktares paklaust ka dar galiu "prevenciskai" vartoti.. nes visgi po punkcijos po poros dienu ir namo skrisiu tai nesinoretu lektuve alpt is skausmu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 08 liepos 2014 - 14:50
Edena, išsivaikšto, jei ne -pastato lašelinę. Sunkiausiais atvejais guldo, bet retai. Tiesiog apie visus blogus pojūčius turi pasakyti gyd.

Manau, kad taip įvyko dar ir dėl to,kad pirmas kartas. Aš jau turėjau patirties, vis aiškinau jiems apie savo hiper, tai dar padarė AMH, buvo 11, tai viskas,jokių ilgų schemų.. ir dozės mažos, nes buvau du kartus hiper turėjus, tai buvo aišku,ko bijoti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Edeniuk,mes jau su tavim kalbejomes, bet dar karta pasakysiu kad SAUNUOLE jog parasei laiska Semra ir tik geriausio linkime 4u.gif
Man buvo ilga schema,taciau man taike nuo 21c.d. tik Lukrina.Esme tame,kad kaip ir ispradziu profesore norejo taikyti kontroceptines bet paskui nusprende kad visdelto taikom su Lukrinu. Jokiu pleistru nesidejau ir cetrotide man leistis nereikejo,tik Lukrina.
As jau po punkcijos esu ir namuose. Siaip viskas praejo tikrai gerai,palata faina,pavalgiau paskui,dar nuejom su vyru i kavine-nes vyras norejo valgyt o as gerti.Tai ten su ju apsukomis doh.gif Meniu anglisko nera,o turkiskai prirasyta ir nesuprasi kas ir kaip-zodziu vyras susinervino ir isejome. Su taksi nuvykom iki metro ir is metro vaziavom jau namo,parejau namucio,atsigeriau ir nuejau poguliuko,nes buvo labai isiskaudejes pilvukas tai geriau vaistus kai nurimo uzmigau.
Buvo atejes mane operaves gydytojas,tai dar karta patvirtino kad ispunktavo 12 kiausialasciu atitinkaciu IVF reikalavimus. Sake buvo ir daugiau,bet jos netinkamos. Klausiau kiek is jus tinkamos,tai jis sako o tai pasimatys tik po keletos valandu ir rytoj jums paskambins ir pasakys kiek apsivaisino.
Tai tiek tu ziniu is manes. Rytoj tikiuos kad turesiu daugiau nei 5 apsivaisinusias blush2.gif
Man tik keista,kad jie nepasako ta pacia diena kiek tinkamu,o juk ir LT ir LV gydytojas atejes ar paskambine pasakydavo kiek ispunktavo ir kiek yra tinkamu apvaisinimui g.gif
Dabar sios dienos Dievulio valioje,labai labai tikiuos kad augs graziai mano maziukai.
Pagal Semra isodinimas numatomas 5d taciau viskas pasimatys jau eigoje.Siandien dar nuejom nusipirkom vaistukus,tai reikes isgerti.
O nuo ryt jau krauja skystinancius komplektas visas,progesterono 2 amp. leistis reikes ir visi kiti vaistukai-zodziu pradesiu ruosti kuo jaukesnius namelius savo maziukams wub.gif
Labai aciu visoms uz palaikyma ir kumstukus 4u.gif
Atsakyti
Afrodite puikios naujienos! Mums po punkcijos sakė kad yra 5, bet davė suprasti kad ne visi geri. Jūsų sitaucija man atrodo labai liuks! Pailsėk!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 08, 17:26)
Man tik keista,kad jie nepasako ta pacia diena kiek tinkamu,o juk ir LT ir LV gydytojas atejes ar paskambine pasakydavo kiek ispunktavo ir kiek yra tinkamu apvaisinimui g.gif

aš kaip suprantu tos dvylika ir yra tinkamos apvaisinti, o kiek apsivaisins būtų pasakė po kelių valandų, bet kai paleido greitai, tai pasakys rytoj, man LV kiek apsivaisino pasakydavo tik jau ruošiantis namo, tai nemažiau kaip už trijų valanadų po punkcijos, kol neturėdavo rezultatų, net neateidavo
laikau kumščius už Jus 4u.gif
Atsakyti
afrodite puikios zinios, linkiu kad visi apivaisintu ir gerai vystytusi 4u.gif Edena tau taip pat linkiu kokybisku kiausialasciu ir gero rezultato 4u.gif bet zziuriu pastebejau, kad turkai buvo anksciau nustebe kad daug cia LT ir LV pristimuliuodavo, o va kaip gavosi dabar su edena ir afrodite g.gif

na mes jau irgi ruosiames rasyt laiska, bet MV dar tikslinasi atostogas, tai vis tempiam. o norim ir apziura ir LP kartu, bei po keliu menesiu IVF jei viskas gerai gausis smile.gif
mergaites as gal su durnoku klausimu, bet ka jus pirmajame laiske rasot, ar iskart tariates laika konsultacijai, ar aprasot visa situacija su tyrimais ir t.t..., ar dar kazka...? blush2.gif nes mums jauciu reik kazkaip aprasyt kad gal dar ir LP gali reikt ir kad rezervuotu laika, kazin ar sutiks taip g.gif ?
beje gal kartais kuri zinot ar Semra nezada kada atostogaut?
Atsakyti
QUOTE(šifonyte @ 2014 07 08, 20:43)
bet zziuriu pastebejau, kad turkai buvo anksciau nustebe kad daug cia LT ir LV pristimuliuodavo, o va kaip gavosi dabar

drinks_cheers.gif As ta pati pagalvojau g.gif Kai pasakiau, kad 17 man ispunktavo, Semra ir dr ispute akis blink.gif Sake "too much darlink, too much" g.gif o patys dabar kaip isstimuliavo Edenai ir dar pasakoja, kad viskas ok cia g.gif

Afrodite, puikios zinios. Valgyk dabar daug vaisiu, megaukis ir ilsekis, kuo maziau nervu ir itampos ir lauk savo maziuku wub.gif Pranesk, kiek apsivaisino, ka turit 4u.gif

Edenute, viskas bus gerai, net jei ir reiks atvaziuot po keliu ciklu, svarbu kad tik butu ka sodint smile.gif Nepaisant siu lepsusu as vistiek turkais labiau tikiu ir tikrai manau, kad ju kokybe neprilygsta musu kokybei, tad viskas bus ok. Vaziuosi rudeni su manim kartu mirksiukas.gif
Atsakyti