Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 15, 08:53)
... po to darem IVF BAKE tai irgi netaike jokiu IMSI ar ICSI,sake kad naturaliai sugebes apvaisinti.....

Mes BAKe pareikalaudavom, ką jie ten daro IMSI, ICSI, nors MB turtas buvo geras. Kadangi mažai buvo folių, buvo neramu, kad natūr neįlįs nei vienas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Afrodite labai už džiaugiuosi už Jūsų šeimą. Skaičiau Tavo pasisakymą apie rezultatyviausią ivf ir prisiminiau, kad lygiai taip pat mes su vyru kalbėjome apie save. O pas Jus rezultatas tai geresnis smile.gif))) ramaus laukimo dabar.
Mums sodino 3 dieną, kokybė buvo gera, bet tik du likę tai ką jau čia ir beatrinkinėsi....
Kalbėjote apie papildus. Gal kam bus įdomu ką mes pakeitėm prieš sėkmingą ivf: aš pradėjau daugiau sportuoti (2-3 kartai per savaitę lėto intensyvumo treniruotės - pilates, joga), vyras taip pat sportavo, pusmetį prieš ivf sveikos mitybos pagalba numečiau 10 kg (kmi normalus buvo ir prieš tai, padėti galėjo sveikesnis maisto pasirinkimas), skaitinėjau apie kiaušaląsčių gerinimą ir pasukau natūraliu keliu - naudojau maca, spiruliną, kviečių želmenis ir papildus besilaukiančiom. Tiesa prieš patį ivf tik folio rūgštį 5 mg. Vyras prie pertvarkos prisidėjo eliminavęs dantų pastą su floru. Aišku 99 proc. Sėkmės buvo turkų, bet kas žino gal prisidėjome ir mes. Atsiprašau už offtopicą, tiesiog kad ir žinomos gal kam pravers...
Edena laukiam gerų žinių smile.gif
Smagu rugsėjį Stambule bus.... smile.gif o aš šianakt sapnavau Galatą bokštą, reikalavau eiti ten granatų sulčių gerti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiliux @ 2014 07 15, 11:11)
Labas rytas,
Afrodite labai už džiaugiuosi už Jūsų šeimą. Skaičiau Tavo pasisakymą apie rezultatyviausią ivf ir prisiminiau, kad lygiai taip pat mes su vyru kalbėjome apie save. O pas Jus rezultatas tai geresnis smile.gif))) ramaus laukimo dabar.
Mums sodino 3 dieną, kokybė buvo gera, bet tik du likę tai ką jau čia ir beatrinkinėsi....
Kalbėjote apie papildus. Gal kam bus įdomu ką mes pakeitėm prieš sėkmingą ivf: aš pradėjau daugiau sportuoti (2-3 kartai per savaitę lėto intensyvumo treniruotės - pilates, joga), vyras taip pat sportavo, pusmetį prieš ivf sveikos mitybos pagalba numečiau 10 kg (kmi normalus buvo ir prieš tai, padėti galėjo sveikesnis maisto pasirinkimas), skaitinėjau apie kiaušaląsčių gerinimą ir pasukau natūraliu keliu - naudojau maca, spiruliną, kviečių želmenis ir papildus besilaukiančiom. Tiesa prieš patį ivf tik folio rūgštį 5 mg. Vyras prie pertvarkos prisidėjo eliminavęs dantų pastą su floru. Aišku 99 proc. Sėkmės buvo turkų, bet kas žino gal prisidėjome ir mes. Atsiprašau už offtopicą, tiesiog kad ir žinomos gal kam pravers...
Edena laukiam gerų žinių smile.gif
Smagu rugsėjį Stambule bus.... smile.gif o aš šianakt sapnavau Galatą bokštą, reikalavau eiti ten granatų sulčių gerti biggrin.gif

Sveika mityba yra gerai, mes jau senai prie jos perejom biggrin.gif Bet kaip eliminuoti stresa darbe? Abu nusikalam taip kad vakare bendraut nesinori, tik savaitgaliais atsigaunam, o kartais ir nespejam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 15 liepos 2014 - 10:37
Suprantu, kad čia siūlyti sveikai maitintis tas pats kaip išdidžiai pareikšti, kad žemė yra apvali biggrin.gif
Stresui mažinti man padėdavo sportas ir vaikščiojimai su šuniu. Sako, kad jei protinį darbą dirbi geriausiai atsipalaiduoti padeda fizinė veikla. Man tiko, bet kiekvienas mūsų yra individualus...
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2014 07 15, 11:36)
Sveika mityba yra gerai, mes jau senai prie jos perejom  biggrin.gif Bet kaip eliminuoti stresa darbe? Abu nusikalam taip kad vakare bendraut nesinori, tik savaitgaliais atsigaunam, o kartais ir nespejam  doh.gif

na,mes maitinames per viduriuka-valgom ir pakankamai sveika maista, bet kartais ir picos suvalgom,ir kebabo ir siaip ant greituju kazka is saldytu produktu pasidaridavom.
As visa laika vartojau ivarius papildus.
Aive,tiesa pasakius mes jau nebesistengiam eliminuoti visko,nes tai neimanoma,o streso visai siais metais tikrai abu turejom per akis. Buvo daugiau tamsiu dieneliu nei sviesiu.
O ariam abu ir net sestadieniais jau nuo 2007 metu. Nepajauciam savaitgalio ir vel i darba. Man momentais kai uzeidavo silpnumo akimirka visada galvodavau,kad viskas del vaikelio,juk turi but stipri viskas tik del jo. ir kazkiek padedavo. Bet labai tiksliai aprasei; vakare krenti lovon nebeturedamas jegu niekam,ryte kelies nesupratusi ar visai miegojai ir taip sukasi karusele.O savaitgalis per trumpas kad atstatytum jegas.
mes irgi turim suniuka.Tai kartais tikrai budavo labai sunku prisiversti ji isvesti i lauka.Gerai,kad jis pas mus neaktyvus ir maziukas ugiu,tai nors netampo ir nelaksto.
As tikiuos kad viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Wiliux, tai jus turit superini produktyviausia rezultata,o man dar reikes palaukt iki atsakymo ir labai meldziuos kad siaip ir as galesiu pagaliau dziaugtis kad esu nestuke ir deti 100 proc. pliusa turkams. wub.gif
Bet pacios zinot,vienoms pasisek ir su gana prastais embrioniukais,o kitoms nepasiseka net su idealiomis blastutemis.Jo,cia tikrai Dievo keliais nezinomi mirksiukas.gif bet reikia tiketis geriausio juk thumbup.gif
Beje,o juk tau ne uz kalnu susitikimas su mazyle? thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nagi is mano 32 buvo 26 "mature" kiausialastes thumbup.gif Tai visgi as turbo moteriske pribrandinu kiek prigaminu beveik biggrin.gif
Gaila kad tiek grikiuku nerado geru, na bet 14 apsivaisino, bet as jau tikiuos kad po 3 dienu bent puse bus islikusiu, oh kad D mums padetu wub.gif
QUOTE(Magnetukas @ 2014 07 14, 21:36)
Edena, oho kaip tu cia pavarei  unsure.gif  Kaip tu jautiesi? As po savo 18 jau vemiau ir savaite po jauciausi nekaip doh.gif  Sveikatytes tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ziuriu cia pas mus dauguma prastos kiausialastes gaunasi  g.gif  Kazin kaip butu jei paimt pora kurie jau susilauke vaiku paprastu budu. pas juos po IVF visi embrioniukai butu stipruoliai???? g.gif

Magnetuk zinok jauciuosi nerealiai gerai, vakar pamaudeno bet nedaug, vaiksciojau judejau , tik kai pusle prisipildydavo skaudedavo, o siryt atsikeliau pilna pusle ir net nebemaude blush2.gif Na kaip smagu, tikiuosi taip ir toliau geres, nes super savijauta ir siandien jau truputi "atleges" pilvas, gal tie ju vaistukai dar padeda, nes israse po punkcijos 3-jus, tai gal jie viska ir stato i vietas smile.gif

QUOTE(cestrella @ 2014 07 14, 21:44)
Ui, kad blogiau bus tai tikrai ne smile.gif tik idomu paciai kodel butent dar ir tai darys, nes nei LT, nei LV nesiule to daryti g.gif

Na gal morfologija neblizga? ar pas juos daretes grikiuku tyrima? Nes ka LT rode pas mus 4-7 % normaliu tai cia buvo 0 doh.gif visai kitaip ju embriologai mato...

Matau kalbejot apie stresa, na pas mane jo ne ka maziau, cia tik tas ir padeda kad isvaziuoji is LT, kad ir per kompa darbuojiesi bet jau visai kitaip, atlegsta visi stresai ir i kazkoki kita rezima pereini, ogi ir svarbiausias tas IVF ciklas, kad pries tai streso bos tai jo nesuvaldysi... bet kuo daugiau but gryname kazkiek viska apmalsina, gal ir homeopatinius kokius panaudoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 15 liepos 2014 - 11:58
QUOTE(Edena @ 2014 07 15, 12:55)
Sveikos  4u.gif
Nagi is mano 32 buvo 26 "mature" kiausialastes  thumbup.gif  Tai visgi as turbo moteriske pribrandinu kiek prigaminu beveik  biggrin.gif
Gaila kad tiek grikiuku nerado geru, na bet 14 apsivaisino, bet as jau tikiuos kad po 3 dienu bent puse bus islikusiu, oh kad D mums padetu  wub.gif
Magnetuk zinok jauciuosi nerealiai gerai, vakar pamaudeno bet nedaug, vaiksciojau judejau , tik kai pusle prisipildydavo skaudedavo, o siryt atsikeliau pilna pusle ir net nebemaude  blush2.gif  Na kaip smagu, tikiuosi taip ir toliau geres, nes super savijauta ir siandien jau truputi "atleges" pilvas, gal tie ju vaistukai dar padeda, nes israse po punkcijos 3-jus, tai gal jie viska ir stato i vietas  smile.gif
Na gal morfologija neblizga? ar pas juos daretes grikiuku tyrima? Nes ka LT rode pas mus 4-7 % normaliu tai cia buvo 0  doh.gif  visai kitaip ju embriologai mato...

Matau kalbejot apie stresa, na pas mane jo ne ka maziau, cia tik tas ir padeda kad isvaziuoji is LT, kad ir per kompa darbuojiesi bet jau visai kitaip, atlegsta visi stresai ir i kazkoki kita rezima pereini, ogi ir svarbiausias tas IVF ciklas, kad pries tai streso bos tai jo nesuvaldysi... bet kuo daugiau but gryname kazkiek viska apmalsina, gal ir homeopatinius kokius panaudoti...

Sveikinimai thumbup.gif tikrai esi TURBO moteryte wub.gif wou,bet tikrai fainas rezultatas clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif dabar laikom kumsciukus kad graziai ir darniai vystytusi toliau yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti
Afrodite, sėkmės, mergyt, dabar mėgaukis poilsiu ir atostogom ir apie nieka negalvok wub.gif tu, Vyras ir jusu zirniuka - jus siuo metu svarbiausi. Palikit visus rupescius LT ir megaukites, issimiegok, pailsink galvele nuo visu rupesciu ir informacijos (isleisim ir SM'e tavo atostogu, pailsek nuo kompo). ir lauskim tada jau sugriztancios su trenksmais ir fanfarom drinks_cheers.gif biggrin.gif

Edena, super rezultatas thumbup.gif Dabar laukiam ziniu, kiek snaigiuku bus ir lauksim, kad greiciau praeitu tas ciklas ir butum PUPO wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 15 liepos 2014 - 12:03
Afrodite, mes savo rezultatu džiaugėmės dar Turkijoje, kai pilvuke buvo du trijų dienų embrionukai, o apie galutinę sėkmę dar nežinojom. Paskui tai nėra kalbos kad džiaugėmės.... ačiū, kad prisimeni, mažylė turėtų gimti rugpjūčio viduryje.
Dar ir aš apie stresą noriu pasisakyti (atsiprašau, pramušė plepumas) - mūsų stresas ne darbinis buvo, bet prieš pat IVF pardavėm butą, norimo nusipirkti nepavyko ir turėjom persikraustyti pas anytą. Žinoma, tai nėra ilgalaikis darbinis stresas, bet bomžo jausmas buvo labai nemalonus ir bent jau aš jaučiausi labai nesaugiai. Ir ką - nesutrukdė smile.gif. Na bet vėl gi - mums šį kartą atrodo pavyko, o kitiems geresnėje situacijoje nepavyksta... loterija. Ai o Stambulas vis dėl to ir šiokios tokios atostogos, Aive gal jos padėtų atsikvėpti?
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 15, 11:55)
Sveikos  4u.gif
Nagi is mano 32 buvo 26 "mature" kiausialastes  thumbup.gif  Tai visgi as turbo moteriske pribrandinu kiek prigaminu beveik  biggrin.gif
Gaila kad tiek grikiuku nerado geru, na bet 14 apsivaisino, bet as jau tikiuos kad po 3 dienu bent puse bus islikusiu, oh kad D mums padetu  wub.gif
Na gal morfologija neblizga? ar pas juos daretes grikiuku tyrima? Nes ka LT rode pas mus 4-7 % normaliu tai cia buvo 0  doh.gif  visai kitaip ju embriologai mato...

Edena Jus saunuole 4u.gif
Ne, nedareme pas TR spermos tyrimo. Sake darys pries IVF, todel reikes 2 dienom anksciau atskristi. Tik LT ir LV darem spermogramos tyrima, visad visi sakydavo, kad vyro turtas puikus g.gif Na, ziuresime, kaip bus Tr ax.gif
Stresas didelis, kazkaip mums kolkas ji sekesi valdyti ax.gif Kazkaip artejant vizitui i TR daug daugiau nerimo ir minciu nei darant cia vietoj proceduras doh.gif gal, kad dedame daug vilciu ir bijome nusivylimo g.gif Zinoma zavi Stambulo atmosfera si reikala dalinai pavercia atostogomis thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 07 15, 07:30)
Ziuriu nemazai rugseji keliaujanciu bus  ax.gif  Mes irgi plkanuojam apie 09.15  ax.gif

Bus smagu rugseji smile.gif klinikoje gydysis vien is LT pacientes lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 07 15, 08:38)
nesiūlė, nes gal netaiko, nes kaip suprantu tik VK taiko IMSI, embrions ir kitur neteko girdėti apie IMSI, o būtų gerai
aš kaip suprantu IMSI taikys, kad atrinkti kuo geriausios kokybės spermiukus, nes natūraliai vaisinantis, gali "įlysti" nebūtinai pats geriausias, man tą procesą kažkas labai vaizdžiai papasakojo, kai diskutavom ar ICSI nepadidina rizikos apsigimimams, cituoju: "atlekia krūva įvairios kokybės spermiukų prie kiaušialastes, tie stipruoliai griaužia, griaužia kiaušialastės sienelę, o lūzeriai laukia, laukia smile.gif ir vienas ištaikęs tinkamą momentą įlenda smile.gif "
Afrodite, tikiu, kad šį kart viskas bus puiku  nestuke.gif

Va cia tai super paaiskinimas thumbup.gif Dabar ir man jau aisku kas tas IMSI smile.gif Dekoju smile.gif 4u.gif As kiek supratau is internetiniu straipsniu, tai tikriausiai, mums pasiule IMSI, nes mes sakeme ir jie mate is embriologu israsu, kad musu zirniukai gaudavosi truputi fragmentuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 15, 12:55)
Sveikos  4u.gif

super geras rezultatas 4u.gif
Nesupratau, t.y. is 26subrendusiu kiausialasciu po paros apsivaisino 14, nes tik 14rado geru spermiuku? Jei taip, tai ar netikslinga buvo tas kitas nepanaudotas kiausialastes uzsaldyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 15, 13:34)
super geras rezultatas 4u.gif
Nesupratau, t.y. is 26subrendusiu kiausialasciu po paros apsivaisino 14, nes tik 14rado geru spermiuku? Jei taip, tai ar netikslinga buvo tas kitas nepanaudotas kiausialastes uzsaldyti? g.gif

4u.gif
jungiuosi prie jūsų būrelio, jei priimsite, nes jūsų skyrelis labiausiai teikia vilties, kurios mums taip reikia...
Labai džiaugiuosi dėl Afrodites, Edenos ir kitų mergaičių rezultatų, pasiektų TR.
RositaK, kiek žinau kiaušialąstės yra labai trapios, mažai atsigauna po šaldymo. O embrionai gyvybingesni, po šaldymo žymiai didesnė tikimybė, kad nežus atšildžius. Čia tokia LT medikų nuomonė.
O kaip TR samprotauja tai mums pasakys Edena mirksiukas.gif
Atsakyti