QUOTE(Edena @ 2014 07 15, 11:55)
Sveikos
Nagi is mano 32 buvo 26 "mature" kiausialastes

Tai visgi as turbo moteriske pribrandinu kiek prigaminu beveik
Gaila kad tiek grikiuku nerado geru, na bet 14 apsivaisino, bet as jau tikiuos kad po 3 dienu bent puse bus islikusiu, oh kad D mums padetu
Na gal morfologija neblizga? ar pas juos daretes grikiuku tyrima? Nes ka LT rode pas mus 4-7 % normaliu tai cia buvo 0

visai kitaip ju embriologai mato...
Matau kalbejot apie stresa, na pas mane jo ne ka maziau, cia tik tas ir padeda kad isvaziuoji is LT, kad ir per kompa darbuojiesi bet jau visai kitaip, atlegsta visi stresai ir i kazkoki kita rezima pereini, ogi ir svarbiausias tas IVF ciklas, kad pries tai streso bos tai jo nesuvaldysi... bet kuo daugiau but gryname kazkiek viska apmalsina, gal ir homeopatinius kokius panaudoti...
Edena Jus saunuole
Ne, nedareme pas TR spermos tyrimo. Sake darys pries IVF, todel reikes 2 dienom anksciau atskristi. Tik LT ir LV darem spermogramos tyrima, visad visi sakydavo, kad vyro turtas puikus

Na, ziuresime, kaip bus Tr
Stresas didelis, kazkaip mums kolkas ji sekesi valdyti

Kazkaip artejant vizitui i TR daug daugiau nerimo ir minciu nei darant cia vietoj proceduras

gal, kad dedame daug vilciu ir bijome nusivylimo

Zinoma zavi Stambulo atmosfera si reikala dalinai pavercia atostogomis
Papildyta:
QUOTE(Atisa @ 2014 07 15, 07:30)
Ziuriu nemazai rugseji keliaujanciu bus

Mes irgi plkanuojam apie 09.15
Bus smagu rugseji

klinikoje gydysis vien is LT pacientes
Papildyta:
QUOTE(ailima @ 2014 07 15, 08:38)
nesiūlė, nes gal netaiko, nes kaip suprantu tik VK taiko IMSI, embrions ir kitur neteko girdėti apie IMSI, o būtų gerai
aš kaip suprantu IMSI taikys, kad atrinkti kuo geriausios kokybės spermiukus, nes natūraliai vaisinantis, gali "įlysti" nebūtinai pats geriausias, man tą procesą kažkas labai vaizdžiai papasakojo, kai diskutavom ar ICSI nepadidina rizikos apsigimimams, cituoju: "atlekia krūva įvairios kokybės spermiukų prie kiaušialastes, tie stipruoliai griaužia, griaužia kiaušialastės sienelę, o lūzeriai laukia, laukia

ir vienas ištaikęs tinkamą momentą įlenda

"
Afrodite, tikiu, kad šį kart viskas bus puiku
Va cia tai super paaiskinimas

Dabar ir man jau aisku kas tas IMSI

Dekoju

As kiek supratau is internetiniu straipsniu, tai tikriausiai, mums pasiule IMSI, nes mes sakeme ir jie mate is embriologu israsu, kad musu zirniukai gaudavosi truputi fragmentuoti