QUOTE(Atisa @ 2014 07 17, 11:18)
Maniakai, nuostabu, sekmes jums ir toliau, kad mazylis sekmingai augtu pilvelyje
Afrodite, tikrai isivaizduoju, kaip jautiesi. As pasakysiu standartiskai - kad nesijaudink, nusiramink, viskas bus gerai

Bet kai paciai man reikia islaukti, zinau, koks jausmas, kaip sunkaii sekasi su ta ramybe ir kantrybe draugauti

Ka as patarciau - nesedeti namie ir negalvoti, kuo daugiau kazka veikti. Bent as taip darysiu per si IVF, nes ana karta tai vos nenupusau nuo to sedejimo ir laukimo

Kumstukai uz tave, mergyt
Edena, nu nerealus rezultatas, 3 diena 12 geros kokybes besivystanciu. Tikrai super

Taip ir toliau
Papildyta:
O jus man pasakykit, Cetrotide reikia laikyti kambario temp., o as nuo geguzes men.laikau saldytuve

Ar nebusiu sugadinusi, kaip galvojat?
Nemanau kad sugadinai, bet reikia laikyti kamb. temp

geriau turbut istraukt ir laikyt normalioj temp. bet del visa ko gal paklaust kordinatores reiktu ar nieko tokio, bet ten tik vandenelis o bonkutej sausas tas darinys neturetu jausti itaka nuo salcio
Afrodite kantrybes laukime

Dieneles turbut skaiciuojat, juolab kai lauki tai isvis letai tas laikas bega

Speju jau siandien kur nors isejot apsizvalgyti ar pasivaiksciot

Smagumelis, linkejimai siltajam Stambului nuo musu
Oi Atisa as jau irgi tik uz veikima, kaip uzsukta turbut veikciau viska, kazkaip tada eina "isveikti" ta laukima ir stresa, greiciau laikas eina

Man Sevda sake ir kita kart atvaziuojant sakau tai gal pora dienu po transfer pasiimt, ne sako neimkit geriau "live your normal life and go home" kad kraujotaka viskas butu kaip kiekviena diena , tik viena para kol tvirtinasi ramiau pavaikstinet. Tai apsidziaugiau nes tikrai galvoju numirciau is nervu kaip pergyvenciau.
Afrodite

atsimenu pradzioj IVF sake man kokia as rami, bet paskui kai pamate mane iseinant is kabineto kai buvau ka tik suzinojus kad man hyper tai turbut persigalvojo mane tokia pamacius

kad tyliai viduj 2 kartus labiau isgyvenu