Įkraunama...
Įkraunama...

Stambulo MEMORIAL klinika, TR

Sveikos merginos, aš iš senbuvių ir kartais paseku naujienas, nes dauguma merginų "pažįstamos" ir labai džiaugiuosi kurioms jau pavyko smile.gif
Afrodite laikau kumščius ir man labai įdomu, o tau turkai leido būti ant saulės, degintis po IVF? g.gif
Atsakyti
QUOTE(selione @ 2014 07 17, 12:05)
Sveikos merginos, aš iš senbuvių ir kartais paseku naujienas, nes dauguma merginų "pažįstamos" ir labai džiaugiuosi kurioms jau pavyko smile.gif
Afrodite  laikau kumščius ir man labai įdomu, o tau turkai leido būti ant saulės, degintis po IVF?  g.gif

As tik savo nuomone parasysiu - Kol vyksta protokolas tai tikrai nieko neigiamo nera - as deginausi ir maudziausi juodojoj juroj iki 2 d. pries punkcija nebevaziavome, ir viskas gerai, su sesele ir kordinatore kalbejomes kad i pajuri lakstom ir pasideginam tai viskas ok nieko nesake, daktares tiesiai net neklausiau. Bet kai viskas gerai praejo tai galvoju kad tos geros emocijos ir viskas gal ir hyper padejo isgyvent smile.gif
O jau kai PUPO tai gal kita diena nerekomenduojama, bet paskui tikrai nemanau kad yra neigiama itaka, blogai butu tik perkaisti ir aisku maudytis jau nerekomenduojama, bet saulyteje buti jei esi iprates juolab tai nei per nei po IVF turbut labai nekenkia 4u.gif
svarbiausia nesukaisti 4u.gif bet kai dabar ten apie +30 tai truputi rizika atsiranda, mes kai buvom apie +28 ir vejelis tai buvo pats tas, po skeciu net vesoka buvo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edena: 17 liepos 2014 - 12:20
Dėkui Edena. Sėkmės visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selione: 17 liepos 2014 - 12:54
Sveikutes 4u.gif
Taip,Atisele tu tikrai labai labai teisi thumbup.gif Jaudulys nerealus, nervu kainuoja nemazai,akys is baimes dideles lotuliukas.gif Bet siandien pries 12 isvykom i Vialand prekybos centra,ten pravaiksciojom,
ziurejom akcijas ir pan. Tai grizom tik 21 val.Diena prabego greitai ir maziau ikyriu minciu buvo.Bet laukimas tikrai zudantis dalykas smile.gif
Edena,as zinok skambindavausi pati i Laboratorija ir ten atsiliepdavo gal embriologe, tikrai nezinau kas. Tai ji sutikrindavo pavarde ir vardas, gimimo metus ir protokolo ID ir tada pasakydavo kas ir kaip. Kaip visa situacija yra is tikruju,mums embriologas asmeniskai pasikveites aiskino tik pries pat isodinima. Taip kad normalu jog su embriologu kaip ir nera kaip pakalbet. O tavo rezultatas tikrai saunus,dabar nors ir atkrisk kazkiek vistiek isliks tik stipriausi ir tikrai neabejoju kad ju bus minimum 9 thumbup.gif thumbup.gif Jo,man tavo ramybe kele nuostaba,i viska ziurejai taip atrodo na bus kas bus,ko cia nervintis ir ziuredavau baltai pavydejau to ramumo,bet tik paskui supratau kad tavo ramuma buvo laikinas dalykas ax.gif
Selione, as nesideginu pliaze,Buvau pries punkcija nuvykus viena kart kartu su Edena ir jos vyru thumbup.gif Bet cia paciame Stambule saules tikrai patikek pakanka ir karstis tikrai didelis.Kartais ilipus i auto net nustebdavau kad rodo jog yra 38 laipsniai silumos,nes tas karstis jauciasi kaip butu kokie 30-32 laipsniai. Bet nudegdavom greit,ypac mano vyras.Visur tik su vandens buteliukais,nes juodai troskino,o beje ir patys turkai labai geria vandeni.Kur tik papuldavo ten atsivesindavom krutine,veida,rankas. Cia neimanoma isvengti karscio ir saules,na nebent sedesi visa laika namuose.O sedet patikek neiseina. mirksiukas.gif
Bus kaip bus aisku,bet stengiames tiketis kad bus viskas gerai ir tas karstis,saule tikrai nepakis kojos.
Tai tiek ziniu,einu jau miegelio.Saldziu sapnu jums linkiu is Sauleto Stambulo 4u.gif (kol dar galiu)
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2014 07 17, 10:26)
Tas pats yra ir su Aquazoo-tik jis kitame prekybos centre

Ikeliau info apie Valand 4u.gif
gal turi to Aquazoo inter.psl? Irgi auto veza nuo Taksim?
Aha, mes irgi buvom pastebeje kad GRAND BAZAR brangoka, bet butinai reik apziuret nes ten oi kur yra akis paganyt drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2014 07 18, 09:05)
Ikeliau info apie Valand 4u.gif
gal turi to Aquazoo inter.psl? Irgi auto veza nuo Taksim?
Aha, mes irgi buvom pastebeje kad GRAND BAZAR brangoka, bet butinai reik apziuret nes ten oi kur yra akis paganyt drinks_cheers.gif

Sveiki 4u.gif
Ikeliu Rositele info;
http://www.turkuazoo.com/en/
Aha,irgi veza nuo Taksim aikstes mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas, na is savo 12 turim greiciausiai 11 nes sake siryt 1 leciau vystosi, kiti yra 1 grade ( pirmos klases) tai nerealiai dziaugiuosi bet nerealiai ir vis dar neramu .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 18, 11:24)
Labas rytas, na is savo 12 turim greiciausiai 11

Puikumelis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Mačiau, paskaitėt kai kurios pas nėštukes, ačiū už sveikinimus, ten viską pasakoju, jūsų dabar neapkrausiu leliukiškom naujienom, trumpai -dar ligoninėje, problemyčių yra,bet kapstomės, linkiu sėkmės visoms, džiaugiuosi dėl Edenos, labai linkiu sėkmės Afroditei ir kitoms!
Atsakyti
QUOTE(Edena @ 2014 07 18, 10:24)
Labas rytas, na is savo 12 turim greiciausiai 11

Vaaauuu thumbup.gif turbut geriau ir negali buti wub.gif
tai siandien ar rytoj jau saldo?
Atsakyti
QUOTE(Atisa @ 2014 07 18, 09:28)
Puikumelis  thumbup.gif

Tik nesupratau su tuo saldymu kazka nerisliai tas turkas bandes angliskai kalbet minejo kad neaisku kiek saldys bandymu sake kartais 1 bandymui saldo o kartais 2 -3 blink.gif Tai nesuprantu jei bus kokie 8 idealus tai ko ju visu ir neuzsaldzius maza ka blink.gif Na Sevdai parasiau pasitikslinti nes ryt jau saldys o sake paskambins after freezing tai galvoju nieko sau be musu nuspres kieki blink.gif ?!
Maniakas minejot info atsiimant snaigutes , na kaip ir as supratau kad 5 dienas pries pasakys diena kai jau reiks but, o iki tol turbut ir jums aiskino kad reiks apziura LT pasidaryti ir hormonus ?Man sake kad 2 c.d.. turesiu atsiust jiems ultrasound vaizda, ir hormonus kai kuriuos ( LH E2 ir pan. turbut) ir tada jau stebes kas kazkiek laiko reiks info siust ir turbut kai jau tinkama gleivine pasakys atvykti, tik man dabar nerimas ima jeigu ta 2 c.d gausis sestadienis ar sekmadienis, kur gauti ultrasound ir hormonu tyrimus ? Mano gine atostogauja isvis ne LT, kazkur eiciau su pinigais jei jau extra taip bus bet net nzn kam skambintis ir isvis kaip prieit doh.gif Idomu klinikose turbut priimamajam budinti gine buna bet ar jie hormona padaro doh.gif
Na ir cia prisvarsciau, bet as zinau kad kiaulystes desniai pas mane buna ir spec. ta diena buna kuria geriau nebutu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2014 07 18, 09:36)
Vaaauuu thumbup.gif turbut geriau ir negali buti wub.gif
tai siandien ar rytoj jau saldo?

Rytoj bigsmile.gif Liko neramios 24 val doh.gif

Dar Sevdos uzklausiau ar yra info apie vyro rezultata,nes jeigu padejo vartojami reikalai visi tai super , nes geguzes men dar buvo prastas rezultatas pas juos o paskui ememes viso kito ir dar gal papildai veikt pradejo, na labai idomu. Nes geguzi turejom tik pora proc. 3 klases visi kiti 4 -5 nenormalus, o kiekio buvo 8 mln total doh.gif
Atsakyti
Edeniuk,eina sau kokios fainos naujienos thumbup.gif Na pavarei cia mergyt wub.gif
Del saldymo tai gal kazka nerisliai paaiskino. Jie kaip suprantu ziures kiek isaugs 5 diena geru blastocistu ir ziures kurie atlaikys saldyma.Tada jas sudelios i lekstutes 1-2 ar 3 po kelius mazylius. O kai atvyksi idejimui jau sildys ir ziures kiek tinkamu bus isodinimui mirksiukas.gif
Ir linkiu,kad jokiu kiaulysciu nebutu 4u.gif
Del kiausialasciu saldymo-tikrai taiko ta metoda ir neretai. Taiko moterims,kurioms reikia praeiti chemoterapijos kursa ir kt.atvejais. As zinau dvi lietuves,kurios salde savo kiausialastes del to kad joms reikejo chemoterapijos. mirksiukas.gif
Kitty,laimes,sveikatos, kantrybes ir jegu tau,visai seimynai ir tavo maziukams wub.gif wub.gif
Atsakyti