Sveikutes
Taip,
Atisele tu tikrai labai labai teisi

Jaudulys nerealus, nervu kainuoja nemazai,akys is baimes dideles

Bet siandien pries 12 isvykom i Vialand prekybos centra,ten pravaiksciojom,
ziurejom akcijas ir pan. Tai grizom tik 21 val.Diena prabego greitai ir maziau ikyriu minciu buvo.Bet laukimas tikrai zudantis dalykas
Edena,as zinok skambindavausi pati i Laboratorija ir ten atsiliepdavo gal embriologe, tikrai nezinau kas. Tai ji sutikrindavo pavarde ir vardas, gimimo metus ir protokolo ID ir tada pasakydavo kas ir kaip. Kaip visa situacija yra is tikruju,mums embriologas asmeniskai pasikveites aiskino tik pries pat isodinima. Taip kad normalu jog su embriologu kaip ir nera kaip pakalbet. O tavo rezultatas tikrai saunus,dabar nors ir atkrisk kazkiek vistiek isliks tik stipriausi ir tikrai neabejoju kad ju bus minimum 9

Jo,man tavo ramybe kele nuostaba,i viska ziurejai taip atrodo na bus kas bus,ko cia nervintis ir ziuredavau baltai pavydejau to ramumo,bet tik paskui supratau kad tavo ramuma buvo laikinas dalykas
Selione, as nesideginu pliaze,Buvau pries punkcija nuvykus viena kart kartu su Edena ir jos vyru

Bet cia paciame Stambule saules tikrai patikek pakanka ir karstis tikrai didelis.Kartais ilipus i auto net nustebdavau kad rodo jog yra 38 laipsniai silumos,nes tas karstis jauciasi kaip butu kokie 30-32 laipsniai. Bet nudegdavom greit,ypac mano vyras.Visur tik su vandens buteliukais,nes juodai troskino,o beje ir patys turkai labai geria vandeni.Kur tik papuldavo ten atsivesindavom krutine,veida,rankas. Cia neimanoma isvengti karscio ir saules,na nebent sedesi visa laika namuose.O sedet patikek neiseina.
Bus kaip bus aisku,bet stengiames tiketis kad bus viskas gerai ir tas karstis,saule tikrai nepakis kojos.
Tai tiek ziniu,einu jau miegelio.Saldziu sapnu jums linkiu is Sauleto Stambulo

(kol dar galiu)