teisingas 2007 07 10
Šiaip tai klausimas gana paprastas, bet merginoms nesuprantamas kaip ir "kodėl myli vieną, o bučiuoja kitą?".
Lygiai taip pat aš seniau sau užduodavau klausimą "kodėl pačios gražiausios merginos išleidžia išvaizdai dvigubai daugiau nei normalios, nors ir taip yra gražesnės?"
Aišku kad gražių reikia dėl savęs. Ir tikrai ne vien žiūrėjimui
Čia jau tokia fiziologija - vyras pamato gražią moterį ir švelniai tariant jau įsimylėjęs. Mergina (atmetus išimtis) užsikuria žymiai lėčiau, be išvaizdos atsiranda papildomų veiksnių.
Tarkim standartas - ilgi šviesūs plaukai iki juosmens, švelni lygi oda ir kitkas pagal skonį - netenkinamas, o diedas mano kad prikabintų labiau atitinkančią jo skonį. Tai ir iškelia reikalavimą - arba peršok per bambą arba...
Dėl visuomenės niekas nieko nedaro. Arba tai tik antroje vietoje. Na aišku yra išimčių - jei vaikinas kompleksuotas tai nauja technika, mašina ir graži mergina pagerina jo pasitikėjimą savimi. Tokiam ir kitų nuomonė labai svarbi, neduok die draugai nuspręs kad jo skonis prastas...
na man toks paaiškinimas turbūt būtų pats priimtiniausias.gal tikrai be reikalo moteriskes cia smerkia tuos vyrus, juk ju tiesiog tokia fiziologija ir nekalti jie del savo prioritetų.kaip ir mes dėl savo turbūt ,nes mūsų fiziologija kitokia.Todėl ar nemanot kad pas gretinimas yra beprasmis:)
dar patiko ta bendra išvada kad vyrui reik gražios moters šalia kad pats pasitemptų ir moteriai labiau patiktų.taigi viskas mum pačiom į naudą jei taip.o be to-argi ne maloniau pasistengti dėl savo mylimo vyro(nekalbant kad pasistengti turėtume dėl savęs),nei laikantis kažkokių abejotinų principų tyčia sėdėt apkerpėjusiai,aptukusiai ir pan.,maždaug "mane turi mylėt tokią kokia esu".iš savo patirties galiu pasakyt, taip, mylės,bet aistros bus mažiau.ir jis nekaltas dėl to,kad taip jau Dievas sutvėrė..