Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

Nesuprantu kam gincytis,juk kiek zmoniu,tiek ir nuomoniu smile.gif Man ne vienas vyriskos gimines atsotovas yra pasakes jog 70% jaunesniu vyru uztektu vien to,kad mergina grazi.Jaunysteje taip tikrai buna,ir galit neneigt tongue.gif Bet cia jau grynas pavirsutiniskumas kai taip daroma vyresniame amziuje..Mano nuomone,normalus subrende vyrai(ne metais,o protu) rinkdamiesi nesirinks merginos kuri yra grazi bet tuscia.Bet daug graziu merginu yra ne tuscios ir bukos kaip dauguma mano,bet protingos ir idomios,jos siekia mokslo ir karjeros ausktumu,tampa puikiomis gydytojomis,advokatemis,verslininkemes ax.gif Aisku,yra ir tokiu ,kuriu pati labai nemegstu,tos,kuriu gyvenimo tikslas tik leist pinigus skudurams ir kosmetikai,ir kurios verkia del atsilupusio nagu lako ;] Manau su tokiomis gyvent galetu tik patys istvermingiausi blush2.gif
Be to,visos mes esam vienaip ar kitaip grazios,turbut kiekviena paieskojus rastu savo isvajzdoje kazka tokio ko galetu pavydeti kitos 4u.gif
Atsakyti
hmm, kodel vyrams reikia graziu tai nezinau, ale , kad as megstu grazius vyrus- tai faktas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2008 06 12, 11:27)
hmm, kodel vyrams reikia graziu tai nezinau, ale , kad as megstu grazius vyrus- tai faktas laugh.gif

o tai tau italai labai grazus blink.gif ?
Atsakyti
man patiko pasakis : moteris tai vyro vizitine kortele ...
labai gerai pasakyta ...
man patinka tik grazios , pasitempusios , susitvarkiusios ... .
ir nebutinai brunetes ar blondes ....

manau lygiai taip paciai ir moterims patinka tokio pobudzio ...
neisivaizduoju kam gali patikti apshepe , nusmurge ir pan ...

is kitos puses su pabaisa ilgai neisbuciau .. smile.gif
isivaizduok atsikeli nakti ... paziuri kas salia guli .... ir kruptelni ...

nu nizinau nizinau ... blink.gif

Atsakyti
QUOTE(avdrys @ 2008 07 04, 07:58)
man patiko pasakis : moteris tai vyro vizitine kortele ...

thumbup.gif liuks posakis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 07 04, 11:07)
thumbup.gif liuks posakis  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
ir apskritai - kiekvienas yra vertas to, ką turi.
Atsakyti
bet kodel visada akcentuojama moteris, kad ti ji turi buti grazi, pasitempus, pasidazius ir pan., o kaip vyrai bigsmile.gif , ar grazi moteris nores apaugusio, savimi nesirupinancio vyro.
kodel vyras reikalauja is moters graziai atrodyti, jei pats nesiprauses kelias dienas, kojiniu neisiskalbes, marskiniu neissilygines ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 04 liepos 2008 - 11:37
QUOTE(Aristokratė @ 2008 07 04, 11:36)

kodel vyras reikalauja is moters graziai atrodyti, jei pats nesiprauses kelias dienas, kojiniu neisiskalbes, marskiniu neissilygines ir t.t.

na mes juk irgi turim teise rinktis kas salia musu bus mirksiukas.gif
juk niekas nevercia buti salia tokio doh.gif
o uzsiimti jo keitimu-neverta lotuliukas.gif

Atsakyti
Faktas, kad Lietuvoje moterys daug isvaizdesnes, tvarkingesnes ir pasitempusios negu vyrai. biggrin.gif Daznai tenka matyti, kai ne koks vyras, nutukes, netvarkingas susikabines rankutemis su liekna, susitvarkiusia ir simptiska mergina. g.gif
Atsakyti
moterys ir paneles lietuvoj yra AFIGIENNOS !
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(avdrys @ 2008 07 05, 00:27)
moterys ir paneles lietuvoj yra AFIGIENNOS !
drinks_cheers.gif

Tikrą teisybę kalbi biggrin.gif aciu aciu ax.gif
Atsakyti
Kai pasake vienas mano pazystamas..." Malonu kai eini su panele ir visi i ja ziuri (grazi) "
mirksiukas.gif
Atsakyti