Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(erikute72 @ 2009 10 13, 14:43)
O dar mielau vyrai renkasi grazia, bet ir protinga  biggrin.gif

100 proc sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
mano nuomone, vyrui salia saves reikia grazios moters ir del saves ir del kitu smile.gif del saves, tam kad turetu salia saves grazia, pasitempusia, save prisiziurincia moteri, kurios galetu geisti...
del kitu smile.gif tiek vyrai, tiek moterys nori, kad ju antroji puse butu vis pagiriama (kokia grazi, issilavinusi...), juk smagu pries kitus kai eini salia grazaus zmogaus... smile.gif
Atsakyti
kaip ir mes norime graziu vyru, taip ir jie graziu moteru, manau naturalu ax.gif
Atsakyti
manau protingas vyras ir nemanikeneje gali atrast grozi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 10 13, 16:13)
manau protingas vyras ir nemanikeneje gali atrast grozi  4u.gif

Atrast... tai ir protinga moteris negraziame vyre gali kazkoki grozi rasti. Bet kam ieskoti,kai yra manekeniu su normaliu IQ ? biggrin.gif (na,cia taip vaizdziai parasiau,bet manau,supratot,ka turiu omeny:) )
Atsakyti
QUOTE(ravinda @ 2009 10 09, 00:46)
mano nuomone tai graziu moteru reikia zemo intelekto vyram kad galetu savo trukumus slept uz grazios moters ir tikiuosi ateis laikas kai 12 dydis nebus laikomas pliusiniu ziurint i tas manekenes tai vemt norisi o kai paskaitai kuo jos minta tai is vis ir aplamai kazkur skaiciau kad tik 2% moteru yra naturaliai kudos

Manau, kad tikrai nebūtinai žemo intelekto vyrams reikia gražių moterų biggrin.gif jau minėta, kad daugumai patinka gražūs daiktai, gražūs dalykai, taip pat ir žmones dauguma mėgsta gražius, nes yra kur akis paganyti, glosto savimeilę, kelia savivertę kai šalia yra tai, apie ką kiti svajoja...
Kita vertus - o prie ko čia grožis ir lmažai valgančios manekenės blink.gif Jei manekenė arba liesa, juk tai nėra = gražuolė mirksiukas.gif Juolab, kai tiek daug moterų kalba kaip jos "vemt verčia" o kiek vyrų sako, kad liesos yra pobaisės biggrin.gif
Kadangi patenku į tuos 2% (ar kiek ten) turėčiau turbūt slėptis, bet maniškis ne už liesumą mane myli ir didžiuojasi. Yra ir kiti kriterijai mirksiukas.gif

QUOTE(Mimuke @ 2009 10 13, 16:10)
kaip ir mes norime graziu vyru, taip ir jie graziu moteru, manau naturalu  ax.gif

Daugumai taip smile.gif O mane kažkodėl traukia negražūs vyrai ax.gif Na, negražūs kitų akimis... Ir ne visi biggrin.gif Bet negražūs vyrai man įdomūs.
Atsakyti
QUOTE(rutuliuks mamyte @ 2009 10 13, 16:13)
manau protingas vyras ir nemanikeneje gali atrast grozi  4u.gif

Užtenka tik prisiminti, kad grožis - subjektyvus dalykas. Ne kiekvienam manekenės yra grožio etalonas, kaip ir ne kiekvienai gražus pvz. Brad'as Pitt'as ( man jis pobaisis biggrin.gif).
Atsakyti
As manau, kad vyrams reikia ne graziu, bet tvarkingu merginu. O jei bus tvarkinga, bus ir grazi mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, vyra tokie jau yra, kad ir kaip besakytu, kad kokia esi tokia myli, kad jiemvidus svarbiausias ir tralialia.. jiem taipogi svarbi ir isvaisda, na, juk kiekvienam, o ypac,manau vyrams, smagu salia tureti grazia moteri/mergina, o kai kt i ija paziuri, jis mintyse galvoja - cha, ji mano, ne tavo, ir tuo didziuojasi.. as taipat galiu pasakyti, jog mas svarbi isvaisda, aisq, ji n e pirmoje vietoje, bet, man svarbu kaip atrodo zmogus, ir as turiu savo vidaus ir isores ideala ;]]
Atsakyti
Vyrai turbūt gerai jaučiasi šalia gražių moterų, gal jiem pasitikėjimo priduoda, kai graži moteris/mergina tipena įsikibusi jam į parankę. Ir dėl savęs patenkintas, ir yra prieš ką pasipuikuoti, nors žinoma, grožis labai jau subjektyvus dalykas.
Vasarą gulėjom paplūdimy su keletu draugų, pamatę stambią moterį, celiulito paliestom kojom ir pan. ( na visgi amžius), pradėjo bodėtis ir aikčioti "nežinau ką daryčiau, jei mano žmona bus tokia senatvėj.. fu". Nežinojau nė ką pasakyti. Nemeluosiu, pasidarė ir nesmagu. Paklausiau, ar mylėtų mažiau savo žmoną, dėlto, kad priaugo kilogramų, o žinant, kad senstant ir oda ne tokia elastinga, ir medžiagų apykaita lėtėja. Jie pažiūrėjo į mane keistai ir nusivaipę pasakė "nu bet vistiek tokios tai nenorėčiau, o kad būtų graži, prisižiūrėjusi, liekna <...>". Žodžiu. Reikia glostyti vyrui akį, taip išeina. biggrin.gif Manau, visgi pirma dėl savęs nori, o ir dėl kitų, be abejonės. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mocha @ 2009 10 16, 00:50)
Vyrai turbūt gerai jaučiasi šalia gražių moterų, gal jiem pasitikėjimo priduoda, kai graži moteris/mergina tipena įsikibusi jam į parankę. Ir dėl savęs patenkintas, ir yra prieš ką pasipuikuoti, nors žinoma, grožis labai jau subjektyvus dalykas.
Vasarą gulėjom paplūdimy su keletu draugų, pamatę stambią moterį, celiulito paliestom kojom ir pan. ( na visgi amžius), pradėjo bodėtis ir aikčioti "nežinau ką daryčiau, jei mano žmona bus tokia senatvėj.. fu". Nežinojau nė ką pasakyti. Nemeluosiu, pasidarė ir nesmagu. Paklausiau, ar mylėtų mažiau savo žmoną, dėlto, kad priaugo kilogramų, o žinant, kad senstant ir oda ne tokia elastinga, ir medžiagų apykaita lėtėja. Jie pažiūrėjo į mane keistai ir nusivaipę pasakė "nu bet vistiek tokios tai nenorėčiau, o kad būtų graži, prisižiūrėjusi, liekna <...>". Žodžiu. Reikia glostyti vyrui akį, taip išeina. biggrin.gif Manau, visgi pirma dėl savęs nori, o ir dėl kitų, be abejonės. rolleyes.gif

Reikia glostyti vyrui akį, taip išeina drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kodėl moterims reikia gražių? bigsmile.gif Ar jums tokių nereikia?? unsure.gif
Atsakyti