vyras kaip ir moteris renkasi sau patrauklų žmogų. ne tik vidumi bet ir išore. ir tai yra visiškai normalu, jei vyrui pvz nepatinka kai moteris tapusi namų šeimininke patampa "gražuole" su riebaluotais plaukais, išterliota maike ir dar susiraukusiu veideliu. nemanau, kad vyras paliks moterį tik dėl to, kad ji pasitrumpino plaukus, ar nesutiko numesti svorio. ir trumpaplaukė ir apkūni moteris yra patraukli tol, kol moka tokia būti. net ir gražiausia moteris vyro akyse pataps nebegraži jei apsileis ir ištisai tik susiraukus bambės. aš manau kad neužtenka vien tik ištekėti už vyro, reikia sugebėti būti mylinčia ir prisižiūrinčia (nors minimaliai) moterim. netikiu, kad nors vienas NORMALUS vyras iškeistų tokią savo moterį į kažkokią super stylish and sexy manekenę..

Maniškis yra pasakęs, mes vyrai esam patinai, kaip tos beždžionės, kuo didesnė nosis, tuo didesnis pranašumas prieš kitus ir tuo didesnė galimybė suvedžiot patelę, jei turiu kažką įspūdingo, vadinas esu vertas to. Vyrai mėgsta puikuotis, mėgsta šalia turėt gražią moterį, kaip čia kažkuri sakė, kad mes jiems, kaip vizitinės kortelės. Kokia moteris šalia, tai daug pasako apie vyrą, pagal jo moterį galima sprest apie jo galimybes. Maniškis labai paprastas, save prisižiūri, bet tikrai ne metroseksualas
, niekada negirdžiu iš jo, kad svorio priaugau, kad kažką ne taip apsirengiau ar blogai pasidažiusi nors man jo nuomonė nelabai ir rūpi, pati puikiai jaučiu kaip ir kas, bet aišku savimeilę paglosto, va būna kritikuoja kokią gatve einančia "kregždę" (kaip jis sako) dėl josios aprangos, užduodamas retorinį klausimą, koks vyras su tokia būtų, aišku replikos tik tarp mūsų.

Zinoma kad del saves ir del kitu Vyrams reikia graziu.. Kas cia per klausimas.. 
[url]
http://www.bunny.lt/...allery/bear-sex
[/url]

[url]
http://www.bunny.lt/...allery/bear-sex
[/url]

kai tik susipazysti,juk visad pirmiau demesi atkreipi i isvaizda,o tik paskui pamatai vidu,o tada gal ta isvaizda ir nebedominuoja

QUOTE(Tipo @ 2009 03 19, 15:24)
kai tik susipazysti,juk visad pirmiau demesi atkreipi i isvaizda,o tik paskui pamatai vidu,o tada gal ta isvaizda ir nebedominuoja 

Jo, butent i isvaizda

QUOTE(cattiva @ 2009 03 19, 15:59)
Jo, butent i isvaizda
Tai bukyme visos grazios, kad vyrai sisiotu i kelnes mus pamate 

Aha, būtent, "bukyme". Visa kita nėra svarbu.
QUOTE(cattiva @ 2009 03 19, 14:59)
Jo, butent i isvaizda
Tai bukyme visos grazios, kad vyrai sisiotu i kelnes mus pamate 

dazniausiai vyrai slapima laiko, nu nebent nuo senatves...
(arba isgirde zodi "bukyme")
QUOTE(blondinas Nr.141 @ 2009 03 20, 05:43)
dazniausiai vyrai slapima laiko, nu nebent nuo senatves...
kai alaus pripliampe irgi laiko ?

taciau zinom, kad kiekviena taisykle turi isimciu!

man isore daug ka reiskia. tik tai nereiskia, kad man patinka tipiniai saldainiukai is muilu.
bet ne karta atrodes grazus vyras budavo po minutes pamirstas, nes nesiejo bendri interesai. pirmas dalykas turi buti megejas linksmintis kartu, antras - linkes i nuotykius ir avantiuras, neuzguitas, nekompleksuotas.
aisku turintis huoro jausma.
bet jei isvaizda manes netenkina, vyras gali tapti tik labai gerai draugu, kad ir turintis visas sias savybes.
bet ne karta atrodes grazus vyras budavo po minutes pamirstas, nes nesiejo bendri interesai. pirmas dalykas turi buti megejas linksmintis kartu, antras - linkes i nuotykius ir avantiuras, neuzguitas, nekompleksuotas.
aisku turintis huoro jausma.
bet jei isvaizda manes netenkina, vyras gali tapti tik labai gerai draugu, kad ir turintis visas sias savybes.
manau zmoguje reikia vertinti zmogu, bet ir isvaisda lemia kazka, kiekviena mergina, moteristuri save prisiziureti, pirmiausiai del saves, nemanau, kad labai malonu vaiksciot riebaluotais plaukais ir apkleckuota maike.. ;] juk daug maloniau, kai atrodai graziai, tada ir pasitiki savimi ir jautiesi gerai. O vyrams, jiem aisku, kad malonu, kai salia turi mylima grazia mergina/zmona. nei kad nevala kazkokia salia sedi ;D
o vyrai, jie vienas pries kita beto dar ir nori pasipuikuoti - masina, mergina
aisku, svarbiausia abipusis risys ir sutarimas ;] bet tai dar nereiskia, kad nereik atrodyti graziai, nes pvz man, jai maniskis neprisiziuretu, na..man isvaisda svarbi, ji nera viska lemianti, bet as su nevalyvu negaleciau buti, o juk yra tokiu, kurie net kojiniu nesugeba isiplauti ar buto susitvarkti, o man viskas turi buti leeedas
pradedant nuo namu, baigiant zmogumi, jo poziuriu, jo rupinimusi savimi ir t.t. ir pan. ;]
o vyrai, jie vienas pries kita beto dar ir nori pasipuikuoti - masina, mergina

aisku, svarbiausia abipusis risys ir sutarimas ;] bet tai dar nereiskia, kad nereik atrodyti graziai, nes pvz man, jai maniskis neprisiziuretu, na..man isvaisda svarbi, ji nera viska lemianti, bet as su nevalyvu negaleciau buti, o juk yra tokiu, kurie net kojiniu nesugeba isiplauti ar buto susitvarkti, o man viskas turi buti leeedas