Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(populistinis @ 2010 04 19, 10:35)
galbut del to kad nenaturaliai atrodot pagal savo amziu.Pazinojau moteriske sverencia 45kg/174.Na grazu jokio virsvorio,celiulito,suo buda gali tarp koju prasitemp  smile.gif tai as jos ir klausiu,o kodel tau nepriaugus,gal truputuka nenaturalu?Ji o taigi grazu sako,visos kitos bobos pavydi  lotuliukas.gif Pasipasakojo poto irgi kad tik vos keli vyrai jos gyvenime buvo kurie dievino jos kuduma.

Čia jūs man? O kas yra nenatūralus atrodymas? Esu palyginus jauno amžiaus, smulkaus sudėjimo, nemanau, kad jeigu turėčiau didesnį užpakalį atrodyčiau natūraliau biggrin.gif
Ir kaip galima dievinti kūdumą ar kokią kitą savybę. Raumeningo vyro aš nepamilsiu dėl jo pečių ir jų nedievinsiu. Turi patikt žmogaus visuma. Jei patiks visuma tai neužklius nei putlumas kiek didesnis už vidutinį nei liesumas. smile.gif Bet nereikia kraštutinumų, kai pilvas kabo žemiau diržo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 19, 10:29)
Kiek tau metų?

O koks skirtumas? Nebe paauglė senokai. Dar ne senmergė. Tenkina atsakymas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 19 balandžio 2010 - 13:03
nesinervinkit smile.gif pamilkit save.
Atsakyti
Vėl man?Nesinerivnu, kaiptik džiaugsmina šiomis dienomis. Myliu save, kartais net perdaug. Iš to išauga kriterijai kitiems blush2.gif
Atsakyti
ir kokie gi tie kriterijai? smile.gif
Atsakyti
Neteisingai pasakiau kitiems, norėjau pasakyt antrai pusei. Na išvaizdos, elgesio kitų savybių (tokių kaip jumoro jausmas ar net išsilavinimas )kriterijai. Bet jie yra preliminarūs. Norėtųsi, kad žmonės su kuriais bendrauju ar bendrausiu turėtų vienokių ar kitokių savybių, bet nebus taip, kad visada viskas "pagal mano kurpalį". biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 19 balandžio 2010 - 13:18
Bet ar,issilavines,zavingas,su jumoro jausmu,romantiskas, ne visu moteru pageidaujamos savybes?
Atsakyti
ai, galima puikiai ir su neromantišku gyvent cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 19, 14:00)
O koks skirtumas? Nebe paauglė senokai. Dar ne senmergė. Tenkina atsakymas? biggrin.gif

na o mąstymas tai ir liko paaugliškas. šlifuokit SAVO charakterį, tada gal ir svetimi pilvai akių nebadys.
Atsakyti
...galima.Bet ar pageidaujama?
Atsakyti
pamačiau savo žmogų ir įklimpau. Ir net negalvojau, romantiškas jis ar ne...Niu ir neromantiškas pasitaikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 04 19, 14:52)
pamačiau savo žmogų ir įklimpau. Ir net negalvojau, romantiškas jis ar ne...Niu ir neromantiškas pasitaikė biggrin.gif

va butenet 4u.gif isimyli ir pasidaro nesvarbu romantiskas jis ar ne. nes myli visuma-ne tik kazkokias atskiras detales. nera idealiu zmoniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 04 19, 15:56)
va butenet  4u.gif isimyli ir pasidaro nesvarbu romantiskas jis ar ne. nes myli visuma-ne tik kazkokias atskiras detales. nera idealiu zmoniu smile.gif

bet jei jis būtų su pilvu ir pagurkliu-nemanau, kad kas būtų buvę, kad ir koks nuostabus žmogus. Sutinkame visgi pagal išorę dažniausiai.
Atsakyti