QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 19, 17:20)
Na kur jau visų? Man pavyzdziui pagarba ir demesingumas paprastas zymiai svarbiau uz "nulaizytą" romantiką. Be to moteriai, kuri pati yra baigusi profesinę arba tik vidurinę, o kartais nei viena nei kita, tikrai vyro išsilavinimas nėra prioritetinis dalykas.
Papildyta:
Šlifuokit SAVO požiūrį ir toleranciją nuomonės turėjimo klausimu, tuomet nebadys akių paaugliškas mąstymas.
Be to, man jokio skirtumo kokie yra jūsų ar kitų moterų vyrai, su pilvais ar be jų. Aš būtent nenorėčiau tokio vyro SAU.
Papildyta:
Nesakyk to, nes čia tau pradės įrodinėti, kad esi dar paaugliško mąstymo. Ir patars šlifuot charakterį, kad svetimi pagurkliai nebadytų akių
Matyt kažkas susijaudina nuo liulančių lašiakų.
Nereikia nuvertinti zmoniu intelekto, vadovaujantis baigtomis studijomis. Nemazai yra zmoniu, kurie turi kelis diplomus, o yra labai riboto akiracio. Pagaliau, moterys jaucia intuityviai prota, pinigus, galia.
Kiekvienas zmogus teikia prioriteta tam, kas sugeba izvelgti, nes turi vertinimo kiterijus. Todel suprantamas poreikis pirmenybe teikti isorei, nei viduj.
Dange29 kalba, kad isore vienas is
budu patraukti demesi, jums gi, darau isvadas is to kas parasyta, galiu ir klysti, jog isore yra
kriterijus. Skirtuma jauciate?
Nepamenu kas parase, rodos A. Chechovas. "Vedam pagal isore, gyvenam su charaketeriu".