Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(dange29 @ 2010 04 19, 14:59)
bet jei jis būtų su pilvu ir pagurkliu-nemanau, kad kas būtų buvę, kad ir koks nuostabus žmogus. Sutinkame visgi pagal išorę dažniausiai.

tai taip.. bet.. kartais buna situaciju kad zmogus taip pakeri kad nekreipi demesio i jo isvaizda.. be to gali buti taip kad ir jusu mylimasis pasidarys su pilvu? ir ka tada? meilei atia?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2010 04 19, 16:01)
tai taip.. bet.. kartais buna situaciju kad zmogus taip pakeri kad nekreipi demesio i jo isvaizda.. be to gali buti taip kad ir jusu mylimasis pasidarys su pilvu? ir ka tada? meilei atia?smile.gif

Pasidarys pilvotas....Liga? Ištversim, praeis.
Apsileidimas? Imsimės veiksmų. Meilei ne atia, bet potraukis...va čia neaišku kaip būtų jei būtų.
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 04 19, 15:04)
Pasidarys pilvotas....Liga? Ištversim, praeis.
Apsileidimas? Imsimės veiksmų. Meilei ne atia, bet potraukis...va čia neaišku kaip būtų jei būtų.

pritariu 100 % drinks_cheers.gif
Atsakyti
Įdomi tema. Vyrui reikia tokios merginos, kuria jis galėtų didžiuotis. Žinoma, svarbiausia, kad pirmiausia mergina graži būtų vaikinui. Bet vyras tai toks sutvėrimas, kai nori būti geresnis už kitus, tai aišku jautiesi geresnis turėdamas gražią merginą. Nereikia manyti, kad mergina čia laikoma kaip daiktas, visiškai ne.
Mano mergina su manimi visada turėtų atrodyti pasitempusi, tvarkinga. Tada aš galėsiu ja didžiuotis ir jausiuosi gerai. Žinoma, stengsiuosi kad mergina iš mano pusės taip pat jaustųsi gerai.
Atsakyti
QUOTE(Vasariss @ 2010 04 19, 17:32)
Įdomi tema. Vyrui reikia tokios merginos, kuria jis galėtų didžiuotis. Žinoma, svarbiausia, kad pirmiausia mergina graži būtų vaikinui. Bet vyras tai toks sutvėrimas, kai nori būti geresnis už kitus, tai aišku jautiesi geresnis turėdamas gražią merginą. Nereikia manyti, kad mergina čia laikoma kaip daiktas, visiškai ne.
Mano mergina su manimi visada turėtų atrodyti pasitempusi, tvarkinga. Tada aš galėsiu ja didžiuotis ir jausiuosi gerai. Žinoma, stengsiuosi kad mergina iš mano pusės taip pat jaustųsi gerai.

Tai jo, reikia rūpintis merginos grožiu, juk ji tave reprezentuoja mirksiukas.gif Jeigu moteris gerai atrodo, tai ir vyro autoritetas kitų akyse kyla biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu mergina graži,tai ir vaikinas aukštesnės vertės ir atvirkščiai?... lotuliukas.gif tai ar neišeina čia kaip koks žaidimas "pažiūrėk kokį gražuolį/ę šalia savęs turiu" maždaug prieš draugus pasipuikuot kaip kokiu nauju telefonu biggrin.gif of course čia tik juokauju ir suprantama,kad visi nori ko nors panašus kaip iš serialų biggrin.gif biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 19, 13:23)
Bet ar,issilavines,zavingas,su jumoro jausmu,romantiskas, ne visu moteru pageidaujamos savybes?

Na kur jau visų? Man pavyzdziui pagarba ir demesingumas paprastas zymiai svarbiau uz "nulaizytą" romantiką. Be to moteriai, kuri pati yra baigusi profesinę arba tik vidurinę, o kartais nei viena nei kita, tikrai vyro išsilavinimas nėra prioritetinis dalykas.
Papildyta:
QUOTE(adaptacijaa @ 2010 04 19, 13:27)
na o mąstymas tai ir liko paaugliškas. šlifuokit SAVO charakterį, tada gal ir svetimi pilvai akių nebadys.

Šlifuokit SAVO požiūrį ir toleranciją nuomonės turėjimo klausimu, tuomet nebadys akių paaugliškas mąstymas.
Be to, man jokio skirtumo kokie yra jūsų ar kitų moterų vyrai, su pilvais ar be jų. Aš būtent nenorėčiau tokio vyro SAU.
Papildyta:
QUOTE(dange29 @ 2010 04 19, 13:59)
bet jei jis būtų su pilvu ir pagurkliu-nemanau, kad kas būtų buvę, kad ir koks nuostabus žmogus. Sutinkame visgi pagal išorę dažniausiai.

Nesakyk to, nes čia tau pradės įrodinėti, kad esi dar paaugliško mąstymo. Ir patars šlifuot charakterį, kad svetimi pagurkliai nebadytų akių lotuliukas.gif Matyt kažkas susijaudina nuo liulančių lašiakų. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 19 balandžio 2010 - 17:20
Sunku klube susipažinus iš karto spinduliuoti savo asmenybę...Tai belieka išore pritraukti ir tada jau būdu išlaikyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dange29 @ 2010 04 19, 19:20)
Sunku klube susipažinus iš karto spinduliuoti savo asmenybę...Tai belieka išore pritraukti ir tada jau būdu išlaikyti smile.gif

pritariu smile.gif
Atsakyti

atsiprašau, prieš komentuodama, nepagalvojau, kad yra žmonių, kurie ieško ir kur kas primityvesnių kūniškų santykių, o aš apie dvasinę bendrystę čia, vis pagal save matuoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 04 19, 17:20)
Na kur jau visų? Man pavyzdziui pagarba ir demesingumas paprastas zymiai svarbiau uz "nulaizytą" romantiką. Be to moteriai, kuri pati yra baigusi profesinę arba tik vidurinę, o kartais nei viena nei kita, tikrai vyro išsilavinimas nėra prioritetinis dalykas.

Papildyta:
Šlifuokit SAVO požiūrį ir toleranciją nuomonės turėjimo klausimu, tuomet nebadys akių paaugliškas mąstymas.
Be to, man jokio skirtumo kokie yra jūsų ar kitų moterų vyrai, su pilvais ar be jų. Aš būtent nenorėčiau tokio vyro SAU.

Papildyta:
Nesakyk to, nes čia tau pradės įrodinėti, kad esi dar paaugliško mąstymo. Ir patars šlifuot charakterį, kad svetimi pagurkliai nebadytų akių  lotuliukas.gif Matyt kažkas susijaudina nuo liulančių lašiakų.  doh.gif

Nereikia nuvertinti zmoniu intelekto, vadovaujantis baigtomis studijomis. Nemazai yra zmoniu, kurie turi kelis diplomus, o yra labai riboto akiracio. Pagaliau, moterys jaucia intuityviai prota, pinigus, galia.

Kiekvienas zmogus teikia prioriteta tam, kas sugeba izvelgti, nes turi vertinimo kiterijus. Todel suprantamas poreikis pirmenybe teikti isorei, nei viduj.

Dange29 kalba, kad isore vienas is budu patraukti demesi, jums gi, darau isvadas is to kas parasyta, galiu ir klysti, jog isore yra kriterijus. Skirtuma jauciate?

Nepamenu kas parase, rodos A. Chechovas. "Vedam pagal isore, gyvenam su charaketeriu".
Atsakyti

Čia jau nuo poreikių ir gebėjimų priklauso.
Atsakyti