Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl vyrams reikia gražių?

QUOTE(Moonte @ 2010 07 18, 11:46)
Yra toks posakis "Vedam - isvaizda, gyvenam - su charakteriu".

Gal greičiau: "sutinkam pagal išvaizdą - palydim pagal protą" smile.gif

QUOTE(Shania @ 2010 07 18, 22:15)
Lazinuosi is ko nori, kad jauna esi  smile.gif
Todel tavo bendraamziams vis dar reikia graziu, su tokiom pabut, pasirodyt ir tt. Santuokai kai tik renkamos ne grazios o tik simpatiskos ir ne del kvailumo ar dar ko...pati stebejausi kazkada kai vyrai, butent vyrai o ne berniukscai sake: grazi, bet nenoreciau kad butu mano zmona, argumentai kiek pamenu buvo: bus pretenzinga, visi vyrai zvilgcios, pavydas graus, nepasitikejimas ir pan. Tai stai idomus padarai tie vyrai.

Santuokai, jei vyras pasitiki savimi, visada ims ne tik JAM simpatišką, bet ir gražią žmoną.

Labai puikiai atsakėte, vyras, kuris nepasitiki savimi niekada neims sau į žmonas patrauklios moters, nes jis menkina save.
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2010 07 18, 20:31)
sorry, bet graziu reikia visiems, bet ne visi gali jas tureti smile.gif

p.s jei grazi, tai nebutinai kvaila.

Na, paturejimui nebent gal ir reikia graziu biggrin.gif Is paauglystes amziaus neisbrende vyrai renkasi partnere pagal tai, kaip gales pries kitus pasigirti. Deja, gyvenime vien grozio nepakanka.
ech.... is anksto atsiprasau uz autoriniu teisiu pazeidima, bet nesusilaikau neidejus vieno rasto lryte komentara:
"turėjau panelę , kuri nusilakavusi ilgus nagus paniekinančiai kalbėjo apie vaikų aukles , valytojas, pardavėjas. Bet vistiek vedžiau ją..., nes univerą baigus, graži...Bet ji sužlugdė viską- ėdė vaiko auklę , namų tvarkytoją , kol tos pabėgo. Kurįlaiką namuose nosį raukė tualeto smarvė, virtuvėje pradėjo kirminai ropinėti, o kai pamačiau iššutusį vaiko tarpkojį- galutinai supratau ir kitiems sakau - TOKIOS RŪŠIES ŽMONĖS NIEKINA KITUS , NES PATYS NIEKO, NIČNIEKO NESUGEBA. Todėl antrą žmoną rinkausi tą už plaukų tąsytą mūsų vaiko auklę , kuri su meile lopšines dainavo, ŠŪDINĄ užpakaliuką rytą vakarą prausė "
Atsakyti
Del saves, nesvarbu vyras, ar moteris, reikia mylimo/-os, o dar geriau, kad ir mylincio/-os. Bet nepaslaptis, kad nemazai zmoniu renkasi, del kitu t.y. yra itakoti viesos opinijos, neva statuso ir t.t.
Atsakyti
Ptashka,
Taip, savo pazistamu tikrai tokiu yra, kurias aprasei. BET... dauguma mano pazistamu graziu ir nuostabiu paneliu ir valgyti gamina geriau nei prabangus restoranai, ir burokus pas tetas ravi, ir vaikus myluoja, ir universitetus baige, gan neblogai uzdirba ir yra mylincios. Todel tikrai nesutinku, kad ilgi nagai parodo, kad reikia tik pinigeliu.

Papildyta:
QUOTE(Shania @ 2010 07 18, 22:15)
Lazinuosi is ko nori, kad jauna esi  smile.gif
Todel tavo bendraamziams vis dar reikia graziu, su tokiom pabut, pasirodyt ir tt. Santuokai kai tik renkamos ne grazios o tik simpatiskos ir ne del kvailumo ar dar ko...pati stebejausi kazkada kai vyrai, butent vyrai o ne berniukscai sake: grazi, bet nenoreciau kad butu mano zmona, argumentai kiek pamenu buvo: bus pretenzinga, visi vyrai zvilgcios, pavydas graus, nepasitikejimas ir pan. Tai stai idomus padarai tie vyrai.

Kaip cia pasakius, nei jau tokia "piemenka", nei labai "subobejus". (butum gera sumele pralosus lazybose) Bet ne apie tai mes. Taip, zmogaus vidus yra pts svarbiausias dalykas kuriant seima, bet nesuntinku su tavais vyru argumemtais. Man kvepia nepasitikejimu savimi ir nesugebejimu grazios ir PROTINGOS islaikyti prie saves (nepilnavertiskumo kompleksas g.gif )?
Parodyk man nors viena, kuris neimtu aukso gabalo? nebent panest nesugebetu biggrin.gif

kazkada kartojau, ir pakartosiu, ar nors karta girdejote pasakyma is vyro lupu: negrazi, na, einu pakalbinsiu, gal charakteris auksinis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2010 07 19, 18:17)
Ptashka,
Taip, savo pazistamu tikrai tokiu yra, kurias aprasei. BET... dauguma mano pazistamu graziu ir nuostabiu paneliu ir valgyti gamina geriau nei prabangus restoranai, ir burokus pas tetas ravi, ir vaikus myluoja, ir universitetus baige, gan neblogai uzdirba ir yra mylincios. Todel tikrai nesutinku, kad ilgi nagai parodo, kad reikia tik pinigeliu.

Papildyta:
Kaip cia pasakius, nei jau tokia "piemenka", nei labai "subobejus". (butum gera sumele pralosus lazybose) Bet ne apie tai mes. Taip, zmogaus vidus yra pts svarbiausias dalykas kuriant seima, bet nesuntinku su tavais vyru argumemtais. Man kvepia nepasitikejimu savimi ir nesugebejimu grazios ir PROTINGOS islaikyti prie saves (nepilnavertiskumo kompleksas  g.gif )?
Parodyk man nors viena, kuris neimtu aukso gabalo? nebent panest nesugebetu  biggrin.gif

kazkada kartojau, ir pakartosiu, ar nors karta girdejote pasakyma is vyro lupu: negrazi, na, einu pakalbinsiu, gal charakteris auksinis  lotuliukas.gif

Na is esmes as nesakiau, kad vyras absoliuciai neziuri i grozi. Pabreziau, kad ziuri ne tik i grozi. O dauguma renkasi tikrai ne pagal isorinius kriterijus. Man mano mylimas zmogs yra pats graziausias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2010 07 19, 19:17)

kazkada kartojau, ir pakartosiu, ar nors karta girdejote pasakyma is vyro lupu: negrazi, na, einu pakalbinsiu, gal charakteris auksinis  lotuliukas.gif

Tikrai kad negirdejau lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Helllen @ 2010 07 19, 18:17)

Ok, daugiau nesilazinsiu biggrin.gif
Del vyru argumentu - butent ju argumentu o ne mano, tai ka as zinau, man irgi pasirode keista. O ar tai nepasitikejimas savimi ar dar kas nors...kas ten zino. Bet zinok tikrai ne kiekvienas paimtu ta aukso gabala, galbut kaip sakai, bijotu, kad savo jegas pervertino. Teko matyti daug tokiu pvz. Beje vyriskiai/vaikinai buvo gana sekimngi savo darbuose, isvaizdus, o stai taip ilgai tupciojo apie tas grazuoles ir tik vienetai nusprende su jomis sieti savo gyvenimus.
Del paskutinio sakinio tu neteisi: kalba ne apie negrazias, kalbame apie simpatiskas ir grazuoles. Prie simpatisku visada prieis, nes tiketina mazesne atmetimo reakcija. O apie negrazias pasakys: turi labai protingas akis biggrin.gif
Atsakyti
Kabinti nekabina negraziu, bet jei susipazista per draugus ar kitom aplinkybem, tai pradeda patikti charakteris, isvaizda nueina i antra plana. Bet manau, kad visi noretu grazios( ne olialia), o tiesiog dailios moters.
Atsakyti
Pagalvojau, nuo kada merginu, kabinimas tapatu groziui, ar tai gali buti grozio rodiklis, neretai kabinomos prieinamos, nes zino, kad bus priimti iskiestom rankom...

O jus man pasakykit kas yra grazu. Tai reliatyvus supratimas, kiekvienam savo. Dabar informacines priemones eskaluoja grozio stereotipinius remus, bet, ar tai yra grozis...

Zmogaus grozis atsispindi mylincio akyse. Rodos tokia sena fraze, turetu buti visiem zinoma.

Shekspyro 130 sonetas

Jos akys man kaip saule neatrodo;
Jos lupos – ne koralai, su sniegu
Bijociau as palyginti jos oda,
Raizgius ir juodus plaukus – su silku.

Brangioji mano – ne puosnus bijunas
(Veidu nemaza grazesniu maciau),
Jos kunas toks, kaip ir kiekvienas kunas,
Ir kvepia ji uz rozę daug prasciau.

Ji prasmatniai kalbeti nesistengia,
Ner muzikos jos balso siurkstume.
Galbut dangaus dievaites oru zengia,
O mano meile vaikscioja zeme.

Bet man grazesne grozio jos dalele
Uz visa, ka kiti padangen kelia…

Atsakyti
Mergaitės, mes visos esam teisios 4u.gif
Kiekvienos pasakyme yra tiesos 4u.gif

Tik mes kalbam apie vyrus, bet jie mąsto "kitaip" nei mes smile.gif Yra daug vyrų tipų ir skirtingos jų galimybės. be to, dauguma gal maišo gražią moterį su susitvarkiusia? Manau, nėra negražių moterų, yra tik suvokimo stoka ir tinginystė.

Mąsčiau ir išvedžiau teoriją:
TIK gražias veda tie vyrai, kurie buvo vaikystėje, paauglysteje žeminami ir patyrė nepilnavertiškumo kompleksa. Dirbo daug,kad įrodytų savo skriaudikams, kad jie kažko verti ir savaip atkeršytų:"matote, mano žmona nuo žurnalo viršelio", o jūs iš manęs juokėtės. Tie skriaudikai gali būti klasiokai, draugai, grupiokai ar net gi tėvai.
Neišvaizdžias ženijasi du tipai, kuriems taip pat nusispjaut į išvaizdą arba tie, į kuriuos gražioms į juos nusispjaut.
Gražios ir protingos TEKA, ne jas ženyjasi, o jos savu noru teka už TIKRŲ vyru smile.gif
Atsakyti
Lyg moterims nerūpėtų gražūs vyrai smile.gif
Atsakyti
Juk soneta prase Viljamas Shekspyras, vyras, ne moteris. Kodel norima nuvertinti vyru sugebejima jausti, matyti, vertinti ir t.t. Jie yra tokie pat zmones, Moterys, kurios auginat berniukus, nejau norit pasakyti, kad jie emocionaliai nepilnaverciai, ar jaucia kazkaip kitaip, jaudinasi, verkia, skaudinasi, myli, palyginus su mergaitemis...
Atsakyti