QUOTE(__777__ @ 2014 11 18, 08:17)
O tu bandei i juos kreiptis? Jei ne paslaptis, kiek kainuoja konsultacijos ir priceduros? Na kaip skaitai ju puslapyje tai ten viskas taip graziai aprasyta

pas mane vienas cistinis mazgas apie 2 cm, tai jis man kazkaip nekliuna, o kitas itartinas mazgas 3 cm dydzio tai sakau gal kiek eitu sumazinti ji, o gal net isgyditi
bandžiau, buvau, toli grazu nuo realybes aprašymai... Nors žmonių vis ateina, tai su ta mintim vis tikėdami ir norėdami tikėti jais ir jų metodais vis važiavom, nor sjau po pirmo karto sukėlė daugybę įtarimų..
Pirmas kartas buvo 120 ar 130lt, nes padarė echo, kiti kartai 60-90lt , priklausomai nuo to kiek jums vaistukų pakiš iš po stalo rusiškų .
Jokių tyrimų ir kaskart pažadai ,kad viskas gerai ir kita kartą jau paskutinis kartas, bet vis paskutinis kartas taip ir nebūdavo, ką kalbėdavo prieš tai, viską pamiršę buvo, pats tėvas išvis nelabai orientavosi koks pacienta sir kokios bėdos , nuoširdžiai patariu .... nevažiuokit
Aš kai is neatėjo paskutinis kartas, suradau deja daug neigiamų atsiliepimų, mazgas paguol jų apčiuopimą taip taip apčiuopimą turėjo būt sumažėjes daugiau nei pe rpusę, deja pas savus gydytojus padarius echo jis liko nepakites visiškai, džiaugiuisi,kad jų gydymas hormonų neišderino ir dar labiau nepakenkė