Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos XVIII

QUOTE(Basakojė @ 2014 11 25, 13:13)
Jums visa skydliaukė išoperuota?  g.gif  Iškilo toks klausimas, kai parašėte kad vaistų šiuo metu negeriate  rolleyes.gif

Mano svoris 70 kg ir man nustatyta tinkama dozė yra 150 mcg

kiek pamenu,OdemmiO,kaip ir man, visa pašalinta,todėl ir klausiu ,kodėl vaistų nevartoja g.gif nes mane kaip prigąsdino apie hormono nevartojimo pasekmes,tai kiekvieną rytą pavyzdingai įsimetu dar iš lovos neišlipus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 25 lapkričio 2014 - 12:53
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 25, 12:52)
kiek pamenu,OdemmiO,kaip ir man, visa pašalinta,todėl ir klausiu ,kodėl vaistų nevartoja g.gif nes mane kaip prigasdino apie hormono nevartojimo pasekmes,tai kiekvieną rytą pavyzdingai įsimetu dar iš lovos neišlipus rolleyes.gif

lygiai taip pat ir aš ax.gif buvo vienas kartas kai neišgėriau, tai jau tą pačią dieną labai prastai pasijutau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 25, 13:52)
kiek pamenu,OdemmiO,kaip ir man, visa pašalinta,todėl ir klausiu ,kodėl vaistų nevartoja g.gif nes mane kaip prigąsdino apie hormono nevartojimo pasekmes,tai kiekvieną rytą pavyzdingai įsimetu dar iš lovos neišlipus rolleyes.gif

Tikriausiai prieš radioaktyvų jodą, 21 dieną nevartoti tiroksino.
Atsakyti
Taip man antradieni jodas, tai tris savaites pries tai reikia negerti...todel ir negeriu, as ir kol reikejo tai pagal zadintuva...
Atsakyti
QUOTE(0demmi0 @ 2014 11 26, 16:44)
Taip man antradieni jodas, tai tris savaites pries tai reikia negerti...todel ir negeriu, as ir kol reikejo tai pagal zadintuva...

taip Astrutė ir paaiškino ax.gif laikykis,ištvermės 4u.gif
Atsakyti
Buna, kad uzmirstu isgert tablete. Nuo pietu pasijuntu lyg per galva gavus ir miego labai traukia, tada ir prisimenu,kad neisgeriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 11 26, 23:21)
Buna, kad uzmirstu isgert tablete. Nuo pietu pasijuntu lyg per galva gavus ir miego labai traukia, tada ir prisimenu,kad neisgeriau biggrin.gif

pries 2 savaites buvau pas endokrinologe, kaip visada pasikalbam, ji minejo, kad net negerus 3-4 tiroksino, tth neturtu labai kristi ir jei viena diena neisgerei, tikrai jau nepergyventi, o kaip is tiesu yra, sunku pasakyti,
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 11 26, 23:21)

ką tokiu atverju darai? geri dieną ar negalima?man endo išaiškino ,kad tiroxina galima tik ryte ''ant tuščio skrandžio'',taip jis geriausiai pasisavinamas ax.gif aŠ ką tik iš Santariškių- tiroxiną dozę kol kas padidino iki 150,prirašė magnio,d3 .dar darė papildomai j.kalcio tyrimą,ryt skambintis.
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 27, 17:09)
ką tokiu atverju darai? geri dieną ar negalima?man endo išaiškino ,kad tiroxina galima tik ryte ''ant tuščio skrandžio'',taip jis geriausiai pasisavinamas ax.gif aŠ ką tik iš Santariškių- tiroxiną dozę kol kas padidino iki 150,prirašė magnio,d3 .dar darė papildomai j.kalcio tyrimą,ryt skambintis.

Pas kokią gydytoją buvote? Kažkaip vistiek atrodo mažoka dozė, bet aš ne medikė, gal klystu. Mano svoris apie 60 kg. geriu 6 kartus po 125 ir vieną po 150. Bet pas mane piktybinė, todėl reikia daugiau.
Atsakyti
QUOTE(astrute @ 2014 11 27, 21:13)
Pas kokią gydytoją buvote? Kažkaip vistiek atrodo mažoka dozė, bet aš ne medikė, gal klystu. Mano svoris apie 60 kg. geriu 6 kartus po 125 ir vieną po 150. Bet pas mane piktybinė, todėl reikia daugiau.

pas Kriaučiūnienę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 11 27, 16:09)
ką tokiu atverju darai? geri dieną ar negalima?man endo išaiškino ,kad tiroxina galima tik ryte ''ant tuščio skrandžio'',taip jis geriausiai pasisavinamas ax.gif

praleidziu ta diena ax.gif
Atsakyti
Labas mamytės, aš jau po operacijos 4u.gif pašalino pusę skydliaukės, jau 5-ta diena. Iki šiol buvo viskas gerai, bet dabar virš pjūvio kaklas patino, ar čia normali operacijos pasekmė ar čia jau komplikacija ir vertėtų kreiptis pas gydytoją? Ar kuriai nors buvo taip? Galit pasidalinti? Ačiū!
Atsakyti